0
späť

diskuze k tématu: Padělání servisních knížek - běžná praxe?

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 16:25, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Janže tady přece není jediná možnost koupit auto v bazaru-můžete koupit i od osoby nebo si pro něj zajet ven-třeba do itálie-tam auto za 3500 euro nebude nikdo přetáčet protože na to prostě kašle.A ještě je super jak tady jako přednost uvádí bazary KOUPENO v ČR-pro mě je to mínus protože auto stejného roku výroby vypadá třeba z té I uplně jinak (líp)jak po vzhledové tak technické stránce
Co nám to tu říkáš?
Že si přeci od tebe auto kupovat nemusíme.
Jenže to víme. Takže co nám to tu píšeš?

Že od místních bazarníků nelze koupit auto bez podvodu a není cesta, jak to obejít? To jsi chtěl říci?
A znova si přečti původní otázku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 16:28, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Jak to udělat? Možná by to chtělo trochu hledat, snažit se, a když nebudeš chtít, aby tyhle kilometry mělo 10 let starý naftový auto, tak možná i najdeš. Ale to bych po tobě asi chtěl hodně žejo? Jednodušší je sedět u PC a remcat.
Myslím, že zrovna ty jseš jeden z těch expertů o kterých jsem tady mluvil.
Jo už chápu.
Ty se mi tu snažíš naznačit, že podvodník není podvodník, ale že podvedený je ten špatný.
Koloušek mu říkáte.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 17:03, RE: stáčení je běžné a ani se u toho nečervenají
anonym napísal:
Nezáleží na tom, jestli byl ochoten vzít zpět, nebo ne. Jednou je to podvod. A dokazatelný podvod.
Lidi já vás nechápu. Všichni tady taháte auta, jedíte do německa...proč si kurva to auto nekoupíte v D a kupujete ho až v čechách, když jste tak schopný, že si ho najdete na netu?(článek nahoře nemá s realitou nic společného, někdo někde slyšel pohádku na dobrou noc). Víte, mě je tady s toho nablití. Přece když budu venku a budu mít euráče, tak to nenechám ňákýmu dovozci aby měl třicku na kafe...ne?!Tyhlety články nemaj s realitou vůbec,ale !!!!vůbec!!!!nic společného.A k problematice servisek- kdyby českej národ nebyl tak dementní, nemělo by se tady o čem psát. Servisky se falšujou, tacháče stáčej(článek nahoře- to že někdo vytáhne s motorovky km neni žádný umění-dovozce má špatnýho stáčeče,my stav km upravujeme i v motorovce) Až budete mít lidi mentalitu, která je na západě nebudete tady jak čerti s krabiček plakat a žadonit se něčeho.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 17:16, RE: jen poznamka
anonym napísal:
no sluzebni auta manazerska v nemecku maji prumerny najezd 40-60 000km rocne (passaty,apod).....kdezto v CR ty fliremni kralovny - octavie prumerne 30-40,000km
Ty vole!!! V čechách jezděj služebáky 60tkm a v německu až 120tkm. neí vyjímka vydět 1rok staré auto se 150v těle. Vy žijete na marzu...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 17:16, RE: jen poznamka
anonym napísal:
Ty vole!!! V čechách jezděj služebáky 60tkm a v německu až 120tkm. neí vyjímka vydět 1rok staré auto se 150v těle. Vy žijete na marzu...
Jo vole, nepleťte sem matiku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 17:22, RE: stáčení je běžné a ani se u toho nečervenají
anonym napísal:
Mám svou vlastní zkušenost. Sháněl jsem Octavii s TDI ( 81 Kw ). Nakontaktoval jsem se na jednoho dovozce, který mi během 2 hodin volal, že pro mne má požadované vozidlo se serviskou a nájezdem 127 tis. Podobné vozidlo jsem našel na internetu, ale zde bylo inzerováno, žë má 177 tis. Když bylo auto u nás v ČR jel jsem si pro něj. Při příjezdu na místo jsem jej hned poznal, bylo na plecháčích, ovládání rádia na volantu. Dále jsem si pamatoval, že bylo z D město Erfurt. A odhláška ejhle z Erfurtu. ...
Ano, mas pravdu, najlepsie by to bolo raz a navzdy vyriesit pravnou cestou a podvodnikov tvrdo postihovat. Je skoda, ze okolo aut, a to myslim aj servisy a spol., sa pohybuje stasne velke mnozstvo velmi pofidernych ludi. Samí vychytrálci o "kúpači"... Problém je v tom, že v pohode vyžijú - z hlupákov.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 17:25, RE: stáčení je běžné a ani se u toho nečervenají
anonym napísal:
Lidi já vás nechápu. Všichni tady taháte auta, jedíte do německa...proč si kurva to auto nekoupíte v D a kupujete ho až v čechách, když jste tak schopný, že si ho najdete na netu?(článek nahoře nemá s realitou nic společného, někdo někde slyšel pohádku na dobrou noc). Víte, mě je tady s toho nablití. Přece když budu venku a budu mít euráče, tak to nenechám ňákýmu dovozci aby měl třicku na kafe...ne?!Tyhlety články nemaj s realitou vůbec,ale !!!!vůbec!!!!nic společného.A k problematice servisek- ...
Ideálne by bolo, keby tu redakcia zverejnila článok "ako kúpiť auto v zahraničí" počnúc od vyhladania na internete až po prihlásenie v ČR, prípadne SR...Až také zložité by to nemalo byť.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 17:31, RE: stáčení je běžné a ani se u toho nečervenají
anonym napísal:
Lidi já vás nechápu. Všichni tady taháte auta, jedíte do německa...proč si kurva to auto nekoupíte v D a kupujete ho až v čechách, když jste tak schopný, že si ho najdete na netu?(článek nahoře nemá s realitou nic společného, někdo někde slyšel pohádku na dobrou noc). Víte, mě je tady s toho nablití. Přece když budu venku a budu mít euráče, tak to nenechám ňákýmu dovozci aby měl třicku na kafe...ne?!Tyhlety články nemaj s realitou vůbec,ale !!!!vůbec!!!!nic společného.A k problematice servisek- ...
Děkuji za krásnou ukázku myšlení podvodníků.

"Až vy (nepodvodníci) budete mít mentalitu jako na západě (aniž by sám pisatel tušil, co tím míní), tak my (podvodníci) nebudeme krást a podvádět .
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 19:27, RE: jen poznamka
anonym napísal:
To musí být pak skoro profesionální řidiči a na vlastní práci jim moc času nezbývá. To musí být smutnej život.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 20:04, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Jo už chápu.
Ty se mi tu snažíš naznačit, že podvodník není podvodník, ale že podvedený je ten špatný.
Koloušek mu říkáte.
omyl, snažim se naznačit, že ne všichni kdo se věnují prodeji aut jsou podvodníci, a že ten kdo to tvrdí je hlupák, tzn. snažim se naznačit, že konkrétně ty jseš zapšklý hlupák. Prodám cca 50 aut měsíčně, už pár let mi to celkem funguje,na obživu to stačí. Většina lidí se ke mě po pár letech ráda vrací pro další auto. Myslim, že kdybych byl tak špatný jak tady každý tvrdí, tak bych svou živnost mohl asi zavřít. Nehledě na to, že funguje na celkem malém městě, o to by to bylo horší.
Samozřejmě i podvodníků je dost. Ale kde nejsou. Realitky nedávají prodávajícím jejich peníze, benzínky ředí palivo vodou, obchodní řetězce prodávají prošlé potraviny, a takhle bych mohl pokračovat donekonečna. Ale najdou se i slušní, takže nehaž všechny do jednoho pytle.
Konkrétně co se týče servisky. Strašně rád bych viděl, jak někdo sežene servisku na 5 let staré auto. Ten vzhled servisek se liší model od modelu, rok od roku, barvou, grafikou, navíc na titulní straně je většinou vyfocené to které auto. Fakt nevim,jak by to kdo chtěl dělat.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 20:25,
anonym napísal:
omyl, snažim se naznačit, že ne všichni kdo se věnují prodeji aut jsou podvodníci, a že ten kdo to tvrdí je hlupák, tzn. snažim se naznačit, že konkrétně ty jseš zapšklý hlupák. Prodám cca 50 aut měsíčně, už pár let mi to celkem funguje,na obživu to stačí. Většina lidí se ke mě po pár letech ráda vrací pro další auto. Myslim, že kdybych byl tak špatný jak tady každý tvrdí, tak bych svou živnost mohl asi zavřít. Nehledě na to, že funguje na celkem malém městě, o to by to bylo horší.
Samozřejmě i ...
ještě dodatek.Kousek vedle mě sídlí autorizovanámý koncernový servis. Když vidim ta auta, která se prodávají u nich, chce se mi mnohdy brečet. Nejen, že ceny jsou o desítky tisíc vyšší, ale stavy těch aut jsou většinou mnohem horší než ty moje. Jenže když někdo přijede ke mě, auto prolézá a kontroluje klidně hodinu až dvě, takže si nemůžu dovolit aby auto bylo špatné (jinak bych ho neprodal), ale u značkového prodejce projde všechno. Lidé to neřeší, myslí si, že když to koupí tam, tak je to záruka kvality,kontrole věnují pár minut a odjíždějí s autem, v domnění jak dobře udělali že nešli do toho "pochybného" bazaru. Opak je mnohdy bohužel pravdou, sám to vidím na vlastní oči. Ale i v tomto případě říkám, existují slušní i neslušní, jako ve všem a všude
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 21:13, RE: bez předmětu
anonym napísal:
ještě dodatek.Kousek vedle mě sídlí autorizovanámý koncernový servis. Když vidim ta auta, která se prodávají u nich, chce se mi mnohdy brečet. Nejen, že ceny jsou o desítky tisíc vyšší, ale stavy těch aut jsou většinou mnohem horší než ty moje. Jenže když někdo přijede ke mě, auto prolézá a kontroluje klidně hodinu až dvě, takže si nemůžu dovolit aby auto bylo špatné (jinak bych ho neprodal), ale u značkového prodejce projde všechno. Lidé to neřeší, myslí si, že když to koupí tam, tak je to záru...
Co ta tady proboha někteří plácáte o přísných trestech za stočené km? Nikdo vás přece nenutí kupovat si ojeté auto a už vůbec ne u nás. Pokud neumíte pracovat s internetem a nejste ochotni se naučit pár slov v cizím jazyce, tak si kupte na leasing nového logana se zárukou.Stará lednička nebo televizor také nemají žádné počítadlo počtu zapnutí nebo doby provozu, přesto si ji třeba na chatu koupím.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 21:36, RE: bez předmětu
anonym napísal:
ještě dodatek.Kousek vedle mě sídlí autorizovanámý koncernový servis. Když vidim ta auta, která se prodávají u nich, chce se mi mnohdy brečet. Nejen, že ceny jsou o desítky tisíc vyšší, ale stavy těch aut jsou většinou mnohem horší než ty moje. Jenže když někdo přijede ke mě, auto prolézá a kontroluje klidně hodinu až dvě, takže si nemůžu dovolit aby auto bylo špatné (jinak bych ho neprodal), ale u značkového prodejce projde všechno. Lidé to neřeší, myslí si, že když to koupí tam, tak je to záru...
Takže přestaneme brečet a já se na ten tvůj bazar přijdu podívat. Který to je a kde?

Fakt ale je, že zkušenosti mám jiné. Naposledy když jsem pomáhal sestře s nákupem a procházel jsem bazary, tak nebyl rozdíl malé velké město. A nabízeli hned první auto v malém městě s údajně najetými 45 000, nebourané. No, shodou okolností už jsem viděl více aut, o kterých vím skutečné km. Tohle muselo mít 245 000, ale to ber jako dolní odhad. Navíc bourané. Jak nakonec i téměř přiznal bazarník (nooo jo, jo to je přelakovaný /výstuha mezi motorem a kabinou/, ale určitě nebouraný). Přičemž těch známek bouračky tam bylo více.
A takhle jsme toho obešli více, ani jeden jediný bazarník nejednal poctivě. Někdy to bylo dost zoufalé - když bazarník o autě tvrdí, že vše je originální. To už se diví i ta ženská, co o autech nic neví. Proč že tedy má ta originál Honda kola s logem Pažouta. Zoufalost.

No, nevybrali jsme. Takže se na mě nezlob, ale na zázraky nevěřím. Leda bych si, stejně jako apoštol Tomáš sáhl. Kdeže to máš ten bazar?

Ale říkám si, že jste vy bazarníci již opravdu zoufalí. Musíte být. Protože ta doba, kdy jste prodávali stočené auto za cenu nestočeného, je dávno pryč. Dnes už prodáváte auto stočené z 250 na 110 za cenu 250. No, přepískli jste to hoši. A jediné co vám ve skutečnosti vadí je, že teď už nejste ti co okrádají, ale ti co jsou okrádáni. Okrádáni svými kumpány stáčeči, dodavateli papírů atd. Okrádáni, protože jim dnes platíte za něco, co už pro vás neznamená "vejvar", jen náklady.

Takže pokud tu voláte po tom, že by měl někdo, stát, zákazník, pomooooooc, kdokoli - zabránit podvodům, tak to myslíte upřímně. Ale jen si snězte, co jste si navařili.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 22:30, RE: stáčení je běžné a ani se u toho nečervenají
anonym napísal:
Děkuji za krásnou ukázku myšlení podvodníků.

"Až vy (nepodvodníci) budete mít mentalitu jako na západě (aniž by sám pisatel tušil, co tím míní), tak my (podvodníci) nebudeme krást a podvádět .
Tím bylo myšleno to, že pokud tady bude dál národ zdegenerovanejch tupců budou tady praktiky, které tupce přesvědčují, protože normálnímu člověku je fuk, zda mu svítí na budíku 100-200-300tkm. Kupujte si auto podle stavu, ne podle toho jaký najdete na tom malém ukazateli písmenka. A jestli si pánové myslíte, že se v německu nestáčí tak stáčí akorát s tím rozdílem, že němci jezdí do holandska, kde to není trestné. Ono se stačí podívat kdo v německu ty auta prodává(arab 70%,rus,polák,ital28%němec2%)schválně když tak všichni kšeftujete jeďte se podívat hned někam za hranice a podivejte se tomu arabskýmu ksichtuzmrdovi do očí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 23:15, RE: bez předmětu
anonym napísal:
jestli jsou někde auta v horším stavu než u nás, tak v Itálii. Tam fakt doporučuju jet, abyste si vyzkoušeli, co je to jet nasranej zpátky. Humus, humus, a humus. To, co se odtamtud doveze je z 90% opravdu humus,jinak se to nedá nazvat. Nehledě na to, kolik se tam udělá s auty leasingových podvodů atd....... Taky se může stát, že za rok zjistíte, že je auto v hledání, protože třeba bylo v I koupeno na leasing, a pak prodáno do ČR. Mám dojem, že před nedávnem o tom tady dokonce vyšel článek. Je v...
3500 za Octávku bych nedal, taková sračka.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 23:30, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Co ta tady proboha někteří plácáte o přísných trestech za stočené km? Nikdo vás přece nenutí kupovat si ojeté auto a už vůbec ne u nás. Pokud neumíte pracovat s internetem a nejste ochotni se naučit pár slov v cizím jazyce, tak si kupte na leasing nového logana se zárukou.Stará lednička nebo televizor také nemají žádné počítadlo počtu zapnutí nebo doby provozu, přesto si ji třeba na chatu koupím.
to je další věc, která není tak jednoduchá. Každý si myslí, že otevře internet, a v SRN,Rakousku nebo bůhví kde jinde koupí bez problémů auto.Samozřejmě, může se to povést. Zrovna tak se může povést, že pojedete domů prázdnej, naštvanej, zaplatíte odtah, nebo jen svoje náklady, a to v lepším případě. V horšim případě doma zjistíte, že třeba auto vůbec není Vaše a tak dále a tak dále.Copak si myslíte že venku je všechno stoprocentní? Je to jen a jen o lidech, a tam jsou také dobří a špatní, nic jiného v tom není. Z vlastních zkušeností tvrdím, že těch špatných tam není o nic méně než u nás. Z deseti prodejců aut jsou tam 4 turci, 2 jugoši, 2 poláci a zbytek němci, přičemž známe tureckou a jugoslávkskou povahu. Věřte mi, že ti si z nějakou solidností hlavu nelámou, o to míň když viděj že jde auto mimo SRN. Takže buďte zase nohama na zemi, není to tak jednoduché.
I mě se povede, že mi jede odtah prázdnej zpátky. Zrovna min. týden se mi to stalo, předtím zas auto prodal asi hodinu předtím než jsem tam dorazil, navzdory faxové potvrzené objednávce.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 23.11.2007 23:35, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Takže přestaneme brečet a já se na ten tvůj bazar přijdu podívat. Který to je a kde?

Fakt ale je, že zkušenosti mám jiné. Naposledy když jsem pomáhal sestře s nákupem a procházel jsem bazary, tak nebyl rozdíl malé velké město. A nabízeli hned první auto v malém městě s údajně najetými 45 000, nebourané. No, shodou okolností už jsem viděl více aut, o kterých vím skutečné km. Tohle muselo mít 245 000, ale to ber jako dolní odhad. Navíc bourané. Jak nakonec i téměř přiznal bazarník (nooo jo, jo to...
no, jediný co mi z téhle zprávy vychází je, že zoufalec jseš spíše ty. Jseš přesně ten případ kterej jde do bazaru jen s tím úmyslem, aby si našel důvod proč nekoupit. A pak strkat do jednoho pytle, a pomlouvat a pomlouvat. S takovým je jakákoliv polemika pouhou ztrátou času.
Věř nebo nevěř, přej nebo nepřej, nemám se špatně, a nemám důvod brečet. Nejsem sice milionář, ale za zoufalce se taky nepovažuju, a naštěstí jej za mne nepovažuje ani moje okolí,ani třeba moji zákazníci. Takže žiju celkem spokojenej život. Kdyby bylo míň tak zlých a zapšklých lidí jako ty, bylo by možná ještě o něco líp.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 06:59, RE: jen poznamka
David V napísal:
To musí být pak skoro profesionální řidiči a na vlastní práci jim moc času nezbývá. To musí být smutnej život.
Když vezmeš v úvahu jejich dálniční síť, jejich možnosti (auta, rychlost jen doporučená), od stř. managementu není problém dojíždět denně 200 km do práce tam a zpátky...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 07:39, RE: stáčení je běžné a ani se u toho nečervenají
anonym napísal:
Tím bylo myšleno to, že pokud tady bude dál národ zdegenerovanejch tupců budou tady praktiky, které tupce přesvědčují, protože normálnímu člověku je fuk, zda mu svítí na budíku 100-200-300tkm. Kupujte si auto podle stavu, ne podle toho jaký najdete na tom malém ukazateli písmenka. A jestli si pánové myslíte, že se v německu nestáčí tak stáčí akorát s tím rozdílem, že němci jezdí do holandska, kde to není trestné. Ono se stačí podívat kdo v německu ty auta prodává(arab 70%,rus,polák,ital28%němec2...
Písmenka? Snad číslice, ne? No potěš koště... Ale s ojetinou s nájezdem přes 200 tkm nemám problém, loni jsem jednu takovou kupoval. Telefonát zněl takhle: Má to najeto trochu víc. "Kolik?" 206 tkm, ale v super stavu. "OK, přivezte to." Sotva to přitáhli, koukl jsem na to, evidentně v tom jezdil jen šofér a v kufru pes. A podle pneu, sice dost sjetých, ale i na předních s ostrými hranami, mi bylo jasné, že tohle jezdilo snad jenom po dálnici... Osobně když si mám vybrat, tak radši takovéhle, než z ČR po 80 tkm s totálně vymláceným podvozkem z našich báječných cest...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 11:14, RE: bez předmětu
anonym napísal:

Fakt ale je, že zkušenosti mám jiné. Naposledy když jsem pomáhal sestře s nákupem a procházel jsem bazary, tak nebyl rozdíl malé velké město. A nabízeli hned první auto v malém městě s údajně najetými 45 000, nebourané. No, shodou okolností už jsem viděl více aut, o kterých vím skutečné km. Tohle muselo mít 245 000, ale to ber jako dolní odhad. Navíc bourané. Jak nakonec i téměř přiznal bazarník (nooo jo, jo to...
ještě se ti pokusim popsat styl mé práce:
-na prodej mám momentálně cca 70 aut. Naprostá většina je přímo v našem vlastnictví, většina z nich je dovezeno ze zemí celé Evropy. Pro auta jezdíme přímo my, a většinou přímo k majitelům aut, nebo do leas. společností, pojišťoven atd.. Nebereme vozy na komisní prodej. Neznáme je, neznáme jejich minulost, tudíž nemůžeme poskytnout veškeré informace. Téměř nevykupujeme, ze stejného důvodu. Přímo my jsme majitelé aut, žádné zprostředkování, tudíž případná reklamace se řeší přímo s námi a jednoduše. Bouračky skoro neděláme, protože nemáme vlastní servis a nechávat auta opravovat jinde, to je na dlouho a většinou to stojí jen nervy a peníze. Ale když už nějakou lehkou bouračku dovezu, tak jí před opravou nafotím, aby se na to zákazník mohl podívat, a do smlouvy napíšu přesný rozsah poškození. Vim o případu, kdy to prodejce neudělal, a dneska za to má podmínku, to už si dneska dovolí jen opravdový blázen
-mám osvětlenou prodejní halu, tudíž je auto možné prohlédnout i večer, v klidu a v teple. Nemálo jsme do tohoto vybavení investovali, právě proto, aby ta kvalita a úroveň prodeje byla vyšší než někde v nějaké dřevěné budce a ve tmě.
-na požádání, absolutně bez problémů jedu s potencielním zákazníkem do jakéhokoliv jým zvoleného (klidně i značkového) servisu na prohlídku. Pokud prohlídka odhalí nějakou ne drobnou závadu, uhradím náklady
-na prodejně je možnost v klidu si auto prohlédnout zespoda, zdiagnostikovat počítačem.
-prověření původu ať už fyzické (vintest, tloušťka laku apod...) , nebo jen papírové není problém. Znovu platí, pokud bude zkouška negativní (což se mi doposud nestalo), samozřejmě jí zaplatím, jinak si ji potencielní kupec musí zaplatit sám.
-ve většině případů dám novému majiteli i kontakt na toho předchozího, pokud auto není zrovna z leasingovky nebo pojišťovny, kde by se s ním nikdo nebavil, nebo pokud to nedovolují vzájemné obchodní vztahy.
V dnešní době, když někdo kupuje auto, tak si k tomu vezme někoho, kdo tomu dobře rozumí. Proto zastávám názor, že cokoliv zatajovat je to nejhorší co člověk může udělat, a stejně by to nebylo nic platné.Myslím, že i bourané auto se dá dobře opravit, a ještě dobře poslouží. Copak ty, když nabouráš svoje auto, budeš automaticky tvrdit jakej je to šrot, a ať to nikdo nekupuje? Asi těžko
Myslim, že poskytuju dostatečný rozsah služeb k tomu, aby moji zákazníci měli jistotu, že je nechci podvést apod..., spíše naopak. Jsem rád, když se ke mě v dobrém vrací, a zatím se mi to daří. Bohužel, lidem jako ty to asi nevysvětlím. Ty si prostě nějakou špínu asi potřebuješ najít všude, tak OK
Ještě jednou proto opakuji. Já se za podvodníka nepovažuji, a znám dost lidí, kteří se živí prodejem aut, a chovají se stejně jako já. Samozřejmě znám i dost lidí, kteří se chovají opačně, ale v kterém oboru tohle není?
Nabídka aut je dnes velká, tudíž jsem přesvědčen o tom, že když se budu snažit být korektní, tak se mi to vyplatí, v opačném případě nikoliv.
reagovať
1 2 3 4

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.