0
späť

diskuze k tématu: Padělání servisních knížek - běžná praxe?

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 20:57, RE: pro Tipcars
anonym napísal:
Já vám platím 28 ročně a za to vy vymýšlíte takovýhle témata? Nezapomente co a kdo vás živí a že začíná slušně fungovat Sauto a z carsu se taky občas něco prodá a annonce pořád fuguje. Aby jste nezaplakali.
přesně tak, mě to taky zaráží. Je třeba si uvědomit, že takovéto servery jsou živy především z inzerce, reklam a dalších věcí, které platí právě ti prodejci aut, do kterých se místní redakce neustále naváží, někdy až příliš okatě.Připadá mi to, jako by to bylo někým (že by AAA Auto-průkopníci všech možných i nemožných podvodů?) placeno, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ještě že v dodatku není komentář pana Lachouta z AAA, který by poradil, že jediný možný způsob jak nenaletět je, jít k nim. Možná i toho se dočkáme.
Konkrétně tento článek tady vychází v nezměněné podobě tak popáté, a já se ptám, jestli je to normální? Kdyby aspoň přišli s něčím novým, ale tohle je opravdu trapný.
Každých 14 dní ke mě jezdí dealer tipcars a ptá se mě, jestli jsem spokojenej, a přemlouvá mě k novým produktům. Jestli to takhle půjde dál, příště ho vyhodim hned mezi dveřma. Je zajímavý, že z nás ze všech hromadně dělaj podvodníky, ale brát si od nás peníze jim zjevně nevadí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 21:16, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Fajn, připusťme, že jsem zoufalec a chodím do bazaru s úmyslem nekoupit.

No možný to je, ale PROČ BYCH TO DĚLAL? Ztrácel čas, který mohu strávit efektivněji, nebo příjeměji. Napadlo tě to?
dobrý, tak mi řekni, když tedy víš, že všichni jsou stoprocentní podvodníci, proč tam chodíš? aby ses v tom utvrdil? já spíš myslim, že ty nic jinýho vidět nechceš, takový lidi znám. Potom se ani nemůžeš někdy divit, že je ten prodejce na tebe trošku nepříjemnej, taky jsou to jenom lidi, a já tě tipuju na to, že z tebe ta nenávist přímo vyzařuje, znám to
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 21:27, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Ještě mě napadá. Ty sám nakupuješ do svého bazaru auta v zahraničí, od tamních překupníků. Pokud shledáváš u mě jako vadu chrakteru, když nekoupím vrak za cenu zánovního vozu, jak to děláš ty?
To skoupíš všechno, co ti strčí pod nos? I když víš, že tě podvádějí, tak raději koupíš, jen aby o tobě někdo neřekl, že jsi zoufalec? Asi ne...

Tak co to na nás tady zkoušíš?
je vidět, že ty mě nechceš nebo prostě nedokážeš pochopit. Samozřejmě, že nekoupim vše co mi podstrčí pod nos. Prostě se stane, že auto je špatný, nebo něco nesouhlasí, tak ho nekoupim a jedu domů. Maximálně jsem naštvanej, že jsem ztratil dost času, peníze za cestu atd... Ale určitě nepůjdu na nějakej německej diskusní server a nebudu tam psát jaký jsou všichni zoufalci, a jaký jsou všichni podvodníci atd, jak to děláš právě ty.
Navíc, jestli si to postřehl (že jsem se o tom zmiňoval) tak to procento aut, který třeba konkrétně já kupuju od překupníků, se pomalu podstatně zmenšuje. Jezdim pravidelně např. do autorizovaných škodováckých servisů do Cottbusu, do Frankfurtu, teď jsem byl ve Schwerinu, kupuju na aukcích, přímo od majitelů, od pojišťoven, leasingovek atd.
Je to sice dost práce a dost času stráveného na cestách a u PC, ale jde to.
Ještě zhrnutí. To tys nazval všechny obchodníky s auty zoufalci.Já jen reagoval na tvou urážku. A nenazval jsem tě zoufalcem proto, že nekoupíš vrak za cenu nového auta, to je asi normální a nekoupil by to nikdo, ale zoufalcem jsem tě nazval proto, že se tak chováš. Strkáš všechny bezdůvodně do jednoho pytle, a nejseš schopnej přijmout tu věc, že nejsou všichni uplně špatný. Bezdůvodně vulgárně urážíš i ty, kteří si to třeba nezaslouží. A to normální člověk nedělá.
Jestli na to máš čas, přečti si ty mé odpovědi ještě jednou, třeba tomu začneš rozumnět.
Poslední dodatek. Všímám, si, jak jsou tady mnozí lidé vulgární, někdy až moc. Leccos to vypovídá o jejich intelektu, cloumá s nimi mnohdy jen nenávist ke všemu a všem a závist, a tak nás ani moc nemusí mrzet, že se s nimi v bazaru nepotkáme.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 21:48, výběr ojetiny je velká loterie
prodej ojetin je jedno velké vetešnictví a bazarníky zajímá jenom ten kšeft. Vždycky se snažili zamaskovat chyby a ojetiny přikrášlit (ruku na srdce, to snad dělá každý a ve všem, ne?), nicméně stáčení km a padělání servisek je už fakt vysoká hra, ..podvodné jednání se zákazníky. V tomhle Kocourkově s obtížnou možností uplatnění reklamací je koupě ojetiny hazard. Jak říkam - 1% ojetin je solidní a jsou to přeci jen použité věci, které nemohou být bezvadné. Přeji všem štastnou volbu při výběru auta i prodejce.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 22:00, RE: pro Tipcars
anonym napísal:
přesně tak, mě to taky zaráží. Je třeba si uvědomit, že takovéto servery jsou živy především z inzerce, reklam a dalších věcí, které platí právě ti prodejci aut, do kterých se místní redakce neustále naváží, někdy až příliš okatě.Připadá mi to, jako by to bylo někým (že by AAA Auto-průkopníci všech možných i nemožných podvodů?) placeno, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ještě že v dodatku není komentář pana Lachouta z AAA, který by poradil, že jediný možný způsob jak nenaletět je, jít k nim. Možná...
potrefená husa nejvíc kejhá. Všichni vědí, že jsou solidní prodejci ojetých vozidel a vedle nich bazarnické buzny. Tenhle článek jenom chce pootevřít oči naivním ovečkám, kteří chtějí koupit levnější - ojeté auto a musí vybírat z různě opotřebených aut, nemýlim-li se. Tihle podvodníci se jim snaží základní indikátory opotřebení vozidla zamlžit a využít zmatenosti zákazníka ve svůj prospěch - podvodem, FUJ, sekat ruce, uši vlastnoručně nebo v zastoupení.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 22:12, RE: pro Tipcars - potrefená husa
anonym napísal:
přesně tak, mě to taky zaráží. Je třeba si uvědomit, že takovéto servery jsou živy především z inzerce, reklam a dalších věcí, které platí právě ti prodejci aut, do kterých se místní redakce neustále naváží, někdy až příliš okatě.Připadá mi to, jako by to bylo někým (že by AAA Auto-průkopníci všech možných i nemožných podvodů?) placeno, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ještě že v dodatku není komentář pana Lachouta z AAA, který by poradil, že jediný možný způsob jak nenaletět je, jít k nim. Možná...
Smyslem tohoto serveru je setkání nabídky a poptávky po vozidlech. Jsou zde bazarníci a zákazníci. Spousta zákazníků je naštvaných na nekorektní služby bazarníků a o tom je tohle téma, chápeme? Všichni jsou zde dobrovolně a dokud to pro každého z nich bude VÝHODNÉ, bude tady bazarista placeně inzerovat a zákazník vyhledávat vhodné auto. AHA.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 22:32, RE: pro Tipcars - potrefená husa
anonym napísal:
Smyslem tohoto serveru je setkání nabídky a poptávky po vozidlech. Jsou zde bazarníci a zákazníci. Spousta zákazníků je naštvaných na nekorektní služby bazarníků a o tom je tohle téma, chápeme? Všichni jsou zde dobrovolně a dokud to pro každého z nich bude VÝHODNÉ, bude tady bazarista placeně inzerovat a zákazník vyhledávat vhodné auto. AHA.
Smyslem tohohle serveru je vydelat peníze ty šašku počmáranej.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 22:39, RE: pro Tipcars
anonym napísal:
potrefená husa nejvíc kejhá. Všichni vědí, že jsou solidní prodejci ojetých vozidel a vedle nich bazarnické buzny. Tenhle článek jenom chce pootevřít oči naivním ovečkám, kteří chtějí koupit levnější - ojeté auto a musí vybírat z různě opotřebených aut, nemýlim-li se. Tihle podvodníci se jim snaží základní indikátory opotřebení vozidla zamlžit a využít zmatenosti zákazníka ve svůj prospěch - podvodem, FUJ, sekat ruce, uši vlastnoručně nebo v zastoupení.
Hele ty hrdino,zkus někdy strčit nos do bazaru,říct někomu do očí že je bazarnická buzna a že mu usekneš ruce. Nejdřiv si to zkus a pak to napiš.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 22:52, RE: pro Tipcars
anonym napísal:
100%ní souhlas,tohle neni normální. Až přijede dealer tak si ho vychutnám. Že by se s těma lidma v redakci mohli domluvit,jestli chtěji prudit,nebo jestli chtěji moje peníze. Těžce vydělaný peníze na pitomcích kterým prodám stočený auto. Bouraný,kradený zaleasingovaný dvojče s levou serviskou. Prodávám jich takhle deset do měsíce už 5 let.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 25.11.2007 00:33, RE: bez předmětu
anonym napísal:
já nezůstávám v anonymitě, reklamu mám, inzeruju i tady na tipcars.cz a na jiných serverech. A víš proč ti nenapíšu moje jméno? Protože si dovedu představit tu smršť, která by poté následovala od naprosté většiny z Vás, kteří sem přispíváte, a kteří z principu nenávidíte všechny kdo se živí prodejem aut. Je to smutné, ale určitě by se to stalo. Řeknu ti třeba je, že jsem z okolí Děčína. Třeba tam nějakej slušnej a hezkej bazar najdeš když si dáš tu práci, a třeba to bude zrovna ten můj, zkus to....
Takže zase nic. Posluchač František z Děčínska, jak je zvykem na ČRo1. Zkusme to tedy jinak.

Tvrdíš, že prodáváš většinu aut jako prodejce, nikoli prostředník. Za to chválím, a je to také jediná podstatná informace. Ostatní věci, tedy že si mohu auto v zimě prohlídnout na světle, že si s ním mohu zajet na diagnostiku do servisu - to považuji za samozřejmost a ne za něco, před čím bych měl padnout na zadek. Nedovedu si představit, jak kupuji auto v zimní plískanici a tmě, přičemž se pod něj mohu podívat leda zrcátkem na klacku. Tož tak.

A když prodáváš, tak dáváš záruku na prodávaná auta. Což takhle někde anonymě zveřejnit text smlouvy. Bez identifikačních údajů, jen to podstatné. Na co se ta záruka vlastně vztahuje a za jakých podmínek.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 25.11.2007 00:39, RE: bez předmětu
anonym napísal:
dobrý, tak mi řekni, když tedy víš, že všichni jsou stoprocentní podvodníci, proč tam chodíš? aby ses v tom utvrdil? já spíš myslim, že ty nic jinýho vidět nechceš, takový lidi znám. Potom se ani nemůžeš někdy divit, že je ten prodejce na tebe trošku nepříjemnej, taky jsou to jenom lidi, a já tě tipuju na to, že z tebe ta nenávist přímo vyzařuje, znám to
Proč? Už jsem to psal, kdybys dával pozor. Byl jsem požádán, abych tam s ní zašel.

A pravda, byl jsem i zvědavý, co je na těch pověstech pravdy.

Nicméně co sem pořád pleteš nějakou zapšklost? Nenávist? Kam na to chodíš? Nikdy jsem nehodnotil, jestli na mě byl prodejce příjemný, nebo nepříjemný. Nehodnotil jsem jeho ochotu. Jediné, co jsem hodnotil byla pravdivost údajů. Pravdivost údajů v inzerci, po telefonické konzultaci i při prohlídce porovnáním se skutečně zjištěným stavem. Nic více, nic méně.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 25.11.2007 00:56, RE: bez předmětu
anonym napísal:
je vidět, že ty mě nechceš nebo prostě nedokážeš pochopit. Samozřejmě, že nekoupim vše co mi podstrčí pod nos. Prostě se stane, že auto je špatný, nebo něco nesouhlasí, tak ho nekoupim a jedu domů. Maximálně jsem naštvanej, že jsem ztratil dost času, peníze za cestu atd... Ale určitě nepůjdu na nějakej německej diskusní server a nebudu tam psát jaký jsou všichni zoufalci, a jaký jsou všichni podvodníci atd, jak to děláš právě ty.
Navíc, jestli si to postřehl (že jsem se o tom zmiňoval) tak to pr...
Znova: když jsem hodil jedny prodejce do jedno pytle, tak jedině v souvislosti s tím, že jsou VŠICHNI DNES zoufalí z těch podvodů, protože na tom DNES prodělávají. Všichni.

A rozhodně jsem nenapsal nějakou urážku o VŠECH. Tvrdil jsem a stále tvrdím, že jsem jen slušného nepotkal. Nic více, nic méně. A ty jsi mi v tom hledání toho slušného také nepomohl.

K té závisti: v dobrým, ale tohle je jeden z triků gaunerů, jak maskovat svoje křivárny. A zase a opět, to neznamená, že nutně zrovna ty musíš být gauner. Nicméně používáš tuto argumentaci. Může to být náhoda, může.
Argumentaci ze stejného soudku, jeho "jsi socan", jsi "ODSsák", komunista, kulak, závistivec, socka, zoufalec atd.. A jistě znáš i další.

Vzpoměl jsem si na příhodu, co mi vyprávěla kamarádka z dlouhodobého pobytu v USA. Chtěla si tam s mužem koupit nové auto. Bylo to v létě, tak do salůnu vešli v triku a šortkách. Prodejce si je změřil a povídá, že na to nemají.
A co z toho plyne? Vlastně nic. Nebyl to jediný autosalón ve městě. No, ty mě zas tituluješ, poté co jsem byl osobně a opakovaně obětí pokusu o podvod, závistivcem a zapšklým člověkem.
No, hodně štěstí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 25.11.2007 01:07, RE: výběr ojetiny je velká loterie
anonym napísal:
prodej ojetin je jedno velké vetešnictví a bazarníky zajímá jenom ten kšeft. Vždycky se snažili zamaskovat chyby a ojetiny přikrášlit (ruku na srdce, to snad dělá každý a ve všem, ne?), nicméně stáčení km a padělání servisek je už fakt vysoká hra, ..podvodné jednání se zákazníky. V tomhle Kocourkově s obtížnou možností uplatnění reklamací je koupě ojetiny hazard. Jak říkam - 1% ojetin je solidní a jsou to přeci jen použité věci, které nemohou být bezvadné. Přeji všem štastnou volbu při výběru auta i prodejce.
Že to dělá každý? No, to nesouhlasím. Naposledy u nás ve firmě, v kšeftu s auty namající nic společného, jsme byli zaměstnavatelem tlačeni do podvodu na zákaznících. A z 10-ti lidí to byli ochotni udělat 3. Ostatní řekli že ani za zlatý prase, ani za přídavek k platu, co jim byl za to nabízen. To mi nepřijde tak zlé - minimálně ne všichni.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 25.11.2007 01:14, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Ona je to vůbec záhada. Bazarník dá na internet inzerát, kde o autě něco tvrdí. Bazarník na auto dá ceduli, kde o něm něco tvrdí. Bazarníkovi zavolá sestra a na něco se ptá.

Načež zato, že bazarník lže dávno předtím, než mě jen třebas uvidí přez plot, může moje zapšklost.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 25.11.2007 17:03, Slovníček pro dementy
Ale ale pánové...připadá mi, že někteří neznáte pojmy. Tak např. spousta se vás tady ohání slovem "s nájezdem"- to neznamená že má auto najeté kilometrey, ale že původní majitel přidal k vozu nájezd. Slovo bazar znamená bazar aut, které nikdo nekoupil přez annonci. Slovo umotané znamená- auto vypadá líp, než před pěti minutama. Slovo padělání je od slova padělat a zabýval se tímto výrazem už i Ghetes ve svém díle(kdyby někdo nevěděl je to cyklus 5dílného vydání Blbec naletěl)
Slovo stočené znamená, že daná věc se stočila(sníh,mráz,kouzla,čáry,magie) na závěr slovo servivní knížka- dle profesora Hanouše z pražské univerzity v Plzni lze přirovnat k dílu-Satanův kodex...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 27.11.2007 17:08, RE: Slovníček pro dementy
anonym napísal:
Ale ale pánové...připadá mi, že někteří neznáte pojmy. Tak např. spousta se vás tady ohání slovem "s nájezdem"- to neznamená že má auto najeté kilometrey, ale že původní majitel přidal k vozu nájezd. Slovo bazar znamená bazar aut, které nikdo nekoupil přez annonci. Slovo umotané znamená- auto vypadá líp, než před pěti minutama. Slovo padělání je od slova padělat a zabýval se tímto výrazem už i Ghetes ve svém díle(kdyby někdo nevěděl je to cyklus 5dílného vydání Blbec naletěl)
Slovo stočené znam...
A ten nájezd je už v základu u nového vozu? Anebo je to nadstandard? Teď se se ovšem naskytuje vysvětlení, co je to "v základu". Prosím taky o vysvětlení )))
R.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 22.12.2007 18:00, lidi jsou idioti
vsichni VY kdo jste kdy pretocili tacho, jste pekny idioti
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 22.12.2007 18:05, RE: lidi jsou idioti
anonym napísal:
vsichni VY kdo jste kdy pretocili tacho, jste pekny idioti
...at jste to udelali z jakyhokoliv duvou - a ze se hajite vetsinou tim, ze by se auto jinak neprodalo (byste pak nemeli na chlebal?) nebo ze to ostatni taky delaji (resp.: ze to delaji VSICHNI, haha). Slaba omluva, omlouvate se mozna svojemu svedomi, ale nic to nezmeni na faktu, ze jste zlodeji a nic jinyho.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.01.2008 16:49, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Fajn. Takže chci auto se skutečnými 100 tisíci a jsem ochoten si připlatit. Ale jak to udělat?

Takže nás tu alespň neobtěžuj svojimi výmluvami "já bych nebyl podvodník, ale lidi to po mě chtějí". Výmluvami, kterým stejně nevěříš ani ty, ani nikdo jiný.
Čekat a hledat....a bude ti to trvat třeba 1/2 roku. Protože Octavia najeto 100tis. a stará 4 roky se hledá fakt těžko (nebouraná, serviska) a až ji najdeš tak nebudeš chtít dát tomu šťastnému majiteli o 50tis. více, než je tržní cena auta. Ale on si bude trvat na své ceně, takže si řekneš, že je vůl a půjdeš si koupit ........
reagovať
1 2 3 4

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.