anonym napísal:
Ještě mě napadá. Ty sám nakupuješ do svého bazaru auta v zahraničí, od tamních překupníků. Pokud shledáváš u mě jako vadu chrakteru, když nekoupím vrak za cenu zánovního vozu, jak to děláš ty?
To skoupíš všechno, co ti strčí pod nos? I když víš, že tě podvádějí, tak raději koupíš, jen aby o tobě někdo neřekl, že jsi zoufalec? Asi ne...
Tak co to na nás tady zkoušíš?
je vidět, že ty mě nechceš nebo prostě nedokážeš pochopit. Samozřejmě, že nekoupim vše co mi podstrčí pod nos. Prostě se stane, že auto je špatný, nebo něco nesouhlasí, tak ho nekoupim a jedu domů. Maximálně jsem naštvanej, že jsem ztratil dost času, peníze za cestu atd... Ale určitě nepůjdu na nějakej německej diskusní server a nebudu tam psát jaký jsou všichni zoufalci, a jaký jsou všichni podvodníci atd, jak to děláš právě ty.
Navíc, jestli si to postřehl (že jsem se o tom zmiňoval) tak to procento aut, který třeba konkrétně já kupuju od překupníků, se pomalu podstatně zmenšuje. Jezdim pravidelně např. do autorizovaných škodováckých servisů do Cottbusu, do Frankfurtu, teď jsem byl ve Schwerinu, kupuju na aukcích, přímo od majitelů, od pojišťoven, leasingovek atd.
Je to sice dost práce a dost času stráveného na cestách a u PC, ale jde to.
Ještě zhrnutí. To tys nazval všechny obchodníky s auty zoufalci.Já jen reagoval na tvou urážku. A nenazval jsem tě zoufalcem proto, že nekoupíš vrak za cenu nového auta, to je asi normální a nekoupil by to nikdo, ale zoufalcem jsem tě nazval proto, že se tak chováš. Strkáš všechny bezdůvodně do jednoho pytle, a nejseš schopnej přijmout tu věc, že nejsou všichni uplně špatný. Bezdůvodně vulgárně urážíš i ty, kteří si to třeba nezaslouží. A to normální člověk nedělá.
Jestli na to máš čas, přečti si ty mé odpovědi ještě jednou, třeba tomu začneš rozumnět.
Poslední dodatek. Všímám, si, jak jsou tady mnozí lidé vulgární, někdy až moc. Leccos to vypovídá o jejich intelektu, cloumá s nimi mnohdy jen nenávist ke všemu a všem a závist, a tak nás ani moc nemusí mrzet, že se s nimi v bazaru nepotkáme.