0
späť

diskuze k tématu: Padělání servisních knížek - běžná praxe?

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 12:01, RE: jen poznamka
Pepe napísal:
Když vezmeš v úvahu jejich dálniční síť, jejich možnosti (auta, rychlost jen doporučená), od stř. managementu není problém dojíždět denně 200 km do práce tam a zpátky...
Což je při průměrné rychlosti 100 km/hod, vzhledem k zácpám ve špičce i na dálnicích a 50 km v obci, VELMI optimistický údaj a i tak 4 hod. denně.
Bez tankování, starostí o auto. Reálně celkem cca 6-7 hodin na dojíždění
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 12:12, RE: bez předmětu
anonym napísal:
ještě se ti pokusim popsat styl mé práce:
-na prodej mám momentálně cca 70 aut. Naprostá většina je přímo v našem vlastnictví, většina z nich je dovezeno ze zemí celé Evropy. Pro auta jezdíme přímo my, a většinou přímo k majitelům aut, nebo do leas. společností, pojišťoven atd.. Nebereme vozy na komisní prodej. Neznáme je, neznáme jejich minulost, tudíž nemůžeme poskytnout veškeré informace. Téměř nevykupujeme, ze stejného důvodu. Přímo my jsme majitelé aut, žádné zprostředkování, tudíž případná...
Poslední věc: vysvětli mi, proč jsem na člověka jak se sám popisuješ, nikdy nenarazil? A nejen já, ani nikdo ze známých, ani ze vzdáleného doslechu...

A ty jsi takový, ty znáš spoustu takových, jako ty... Tak proč když jich není zas tak málo, já neznám alespoň jednoho jediného, ani z doslechu.
Fajn, chceš třeba zůstat v anonymitě. To chápu. Nicméně když znáš spoustu těch poctivých, tak je sem napiš. To je problém? Nebo co ti v tom brání? Napsat 5 firem. A nechávám zcela na tobě, jestli tam napíšeš i sebe.

Zatím mi připomínáš spíše alchimistu, co slibuje výrobu zlata ze švestek...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 12:15, RE: bez předmětu
anonym napísal:
no, jediný co mi z téhle zprávy vychází je, že zoufalec jseš spíše ty. Jseš přesně ten případ kterej jde do bazaru jen s tím úmyslem, aby si našel důvod proč nekoupit. A pak strkat do jednoho pytle, a pomlouvat a pomlouvat. S takovým je jakákoliv polemika pouhou ztrátou času.
Věř nebo nevěř, přej nebo nepřej, nemám se špatně, a nemám důvod brečet. Nejsem sice milionář, ale za zoufalce se taky nepovažuju, a naštěstí jej za mne nepovažuje ani moje okolí,ani třeba moji zákazníci. Takže žiju celkem ...
Fajn, připusťme, že jsem zoufalec a chodím do bazaru s úmyslem nekoupit.

No možný to je, ale PROČ BYCH TO DĚLAL? Ztrácel čas, který mohu strávit efektivněji, nebo příjeměji. Napadlo tě to?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 12:37, RE: jen poznamka
anonym napísal:
Což je při průměrné rychlosti 100 km/hod, vzhledem k zácpám ve špičce i na dálnicích a 50 km v obci, VELMI optimistický údaj a i tak 4 hod. denně.
Bez tankování, starostí o auto. Reálně celkem cca 6-7 hodin na dojíždění
Vole, byl jsi někdy v německu? Tam nemaj 3 dálnice. A to že někdo dojíždí 4hod denně není vyjímka. A to že koupim 2roky staré auto s 250tkm taky neni vyjímka(jedno takové mám). Ono k velikosti jejich říše se není moc čemu divit, akorát mě překvapuje, že jsou pořád lidi tak moc naivní...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 14:22, RE: jen poznamka
anonym napísal:
no sluzebni auta manazerska v nemecku maji prumerny najezd 40-60 000km rocne (passaty,apod).....kdezto v CR ty fliremni kralovny - octavie prumerne 30-40,000km
nepodnikam,ale stejně najedu 40tkm.,servisku nevyplnůji,po deseti letech tam necham nastavit 120+- a vyplnim servisku.A ted mně sežerte....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 14:24, RE: jen poznamka
anonym napísal:
nepodnikam,ale stejně najedu 40tkm.,servisku nevyplnůji,po deseti letech tam necham nastavit 120+- a vyplnim servisku.A ted mně sežerte....
letos jsem už dokonce na 55tkm.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 15:50,
mam novku octavku,roční naběh tak 40tkm.pruměr,a ted otázka?Kolik bude mit po deseti letech?odpověd:120tkm.a servisku bude taky mít.A pokud se poštěstí,tak bude i nebouraná.Timto způsobem to neudělam jenom já,ale vim o všech,co si kupují nové auto,že mají servisku doma nevyplněnou a pak to doplní na míru s umyslem dobře prodat.....Ono totiž na to češi dobře sliší...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 15:51,
ted mne zašlapete....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 15:57,
Ještě chci dodat,že to je běžný zpusob i v německu (a celé evropě)a to hlavně z duvodu podmínek jejich operačních leasingu,ale i klasických leasingů.Nebo z důvodu užívaní firemního vozu k sokromým účelům,pak se stahuje jak o život....Ale jsou i vyjímky,samozřejmě....Ale znám i týpky co zničili auto ve 30tkm....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 16:54, zo
No tak jsem si početl co všechno se děje se servisními knžkami a chtěl bych tadych položit těm co takhle podváděj položit jen jednu otázku.A nestydíte se za to?Vlastně 2 otázky.Není vám to hloupé takhle podvádět?Není že?Zvláště vy v těch bazarech jste zloději jakým není rovno.No a proto jsem taky nikdy auťák nikdy v bazaru nekupoval.Takže tak soudruzi zloději v bazarech.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 17:28, RE: zo
anonym napísal:
No tak jsem si početl co všechno se děje se servisními knžkami a chtěl bych tadych položit těm co takhle podváděj položit jen jednu otázku.A nestydíte se za to?Vlastně 2 otázky.Není vám to hloupé takhle podvádět?Není že?Zvláště vy v těch bazarech jste zloději jakým není rovno.No a proto jsem taky nikdy auťák nikdy v bazaru nekupoval.Takže tak soudruzi zloději v bazarech.
na tobě tak stojí celej trh s ojetinama...šmudlo
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 18:03, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Poslední věc: vysvětli mi, proč jsem na člověka jak se sám popisuješ, nikdy nenarazil? A nejen já, ani nikdo ze známých, ani ze vzdáleného doslechu...

A ty jsi takový, ty znáš spoustu takových, jako ty... Tak proč když jich není zas tak málo, já neznám alespoň jednoho jediného, ani z doslechu.
Fajn, chceš třeba zůstat v anonymitě. To chápu. Nicméně když znáš spoustu těch poctivých, tak je sem napiš. To je problém? Nebo co ti v tom brání? Napsat 5 firem. A nechávám zcela na tobě, jestli tam napí...
Neda mi to abych nereagoval na toto téma.
Vystřídal jsem už docela hodně aut (ročně najezdím cca40tis.km)Projel jsem hodněkrát celou republiku když jsem zháněl nové auto takže jsem měl čest potkat mnoho prodejcu a můžu říct že mi vychází tak 80% na nespolehlive a 19% je docela slušných i když nějak ten problém se taky snaží zatajit.
Spolehlivého dovozce jsem objevil až před nedávnem.Vozí hlavně VW a je kousek od Bruntálu.Nechci dělat nikomu reklamu ale tady nejde než doporučit.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 18:12, RE: jen poznamka
anonym napísal:
Vole, byl jsi někdy v německu? Tam nemaj 3 dálnice. A to že někdo dojíždí 4hod denně není vyjímka. A to že koupim 2roky staré auto s 250tkm taky neni vyjímka(jedno takové mám). Ono k velikosti jejich říše se není moc čemu divit, akorát mě překvapuje, že jsou pořád lidi tak moc naivní...
Nazdar krávo.
Byl jsem někdy v Německu. A taková pravidelná štále ve špičce odpoledních hodinách na dálnici na výjezdu z města, to je supr věc.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 18:13, pro Tipcars
Já vám platím 28 ročně a za to vy vymýšlíte takovýhle témata? Nezapomente co a kdo vás živí a že začíná slušně fungovat Sauto a z carsu se taky občas něco prodá a annonce pořád fuguje. Aby jste nezaplakali.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 18:17, RE: bez předmětu
anonym napísal:
no, jediný co mi z téhle zprávy vychází je, že zoufalec jseš spíše ty. Jseš přesně ten případ kterej jde do bazaru jen s tím úmyslem, aby si našel důvod proč nekoupit. A pak strkat do jednoho pytle, a pomlouvat a pomlouvat. S takovým je jakákoliv polemika pouhou ztrátou času.
Věř nebo nevěř, přej nebo nepřej, nemám se špatně, a nemám důvod brečet. Nejsem sice milionář, ale za zoufalce se taky nepovažuju, a naštěstí jej za mne nepovažuje ani moje okolí,ani třeba moji zákazníci. Takže žiju celkem ...
Ještě mě napadá. Ty sám nakupuješ do svého bazaru auta v zahraničí, od tamních překupníků. Pokud shledáváš u mě jako vadu chrakteru, když nekoupím vrak za cenu zánovního vozu, jak to děláš ty?
To skoupíš všechno, co ti strčí pod nos? I když víš, že tě podvádějí, tak raději koupíš, jen aby o tobě někdo neřekl, že jsi zoufalec? Asi ne...

Tak co to na nás tady zkoušíš?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 18:51, Chtěl jsem si koupit novější auto než je to co jsem měl dosud.
Předpokládal jsem že na nové mít nebudu tak jsem se poohlížel po nějakém slušném starším. Měl jsem představu že auto by mělo být max. 5 let staré samozřejmě v dobrém stavu a za polovinu ceny nového, konkrétně max 150000Kč.
Žádné co by tohle splňovalo jsem neviděl. A ty zvěsti o přetočených tachometrech a že auto může být kradené... tak jsem se praštil přes kapsu a koupil jsem si novou thalii. Věřím že většina bazarníků je slušných a poctivých ale ta menšina jim kazí kšefty.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 20:40, RE: zo
anonym napísal:
pane, já znám jednoho značkového prodejce škodovky, který vůbec neřeší servisku neservisku, kilometry nekilometry, bouračka nebouračka, prostě to zaštítí svým značkovým zastoupením, auto prodá o 20% dráž než se prodává v neznačkových prodejnách, a lidi jsou spokojený, jak dobrej udělali kšeft. Z celého okolí, kdokoliv nemůže prodat auto, postaví ho tam, a prodá ho. Zkrátka je to o lidech, o ničem jinym, takže jak zde říkal kolega, neházet všechny do jednoho pytle.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 20:44, RE: bez předmětu
anonym napísal:

Fajn, chceš třeba zůstat v anonymitě. To chápu. Nicméně když znáš spoustu těch poctivých, tak je sem napiš. To je problém? Nebo co ti v tom brání? Napsat 5 firem. A nechávám zcela na tobě, jestli tam napí...
já nezůstávám v anonymitě, reklamu mám, inzeruju i tady na tipcars.cz a na jiných serverech. A víš proč ti nenapíšu moje jméno? Protože si dovedu představit tu smršť, která by poté následovala od naprosté většiny z Vás, kteří sem přispíváte, a kteří z principu nenávidíte všechny kdo se živí prodejem aut. Je to smutné, ale určitě by se to stalo. Řeknu ti třeba je, že jsem z okolí Děčína. Třeba tam nějakej slušnej a hezkej bazar najdeš když si dáš tu práci, a třeba to bude zrovna ten můj, zkus to.
Já se opravdu nemám za co stydět, jsem o tom přesvědčenej.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 20:45, RE: Chtěl jsem si koupit novější auto než je to co jsem měl dosud.
Yarda napísal:
Předpokládal jsem že na nové mít nebudu tak jsem se poohlížel po nějakém slušném starším. Měl jsem představu že auto by mělo být max. 5 let staré samozřejmě v dobrém stavu a za polovinu ceny nového, konkrétně max 150000Kč.
Žádné co by tohle splňovalo jsem neviděl. A ty zvěsti o přetočených tachometrech a že auto může být kradené... tak jsem se praštil přes kapsu a koupil jsem si novou thalii. Věřím že většina bazarníků je slušných a poctivých ale ta menšina jim kazí kšefty.
asi jsi myslel 150000
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 24.11.2007 20:54, Bordel
Jo takhle se proste v cesky republice podnika. Kazdymu kdo neco takovyho dela bych naparil flastra ze by si to priste rozmyslel. A jeste se s tim verejne chllubi. Tim se vysmiva vsem kdo chteji koupit ojetinu. Nechapu ze je vubec neco takovyho povolenyho. Vsichni kdo tohle delaji jsou pekny svine!!!!
reagovať
1 2 3 4

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.