daudi napísal:
Ted nechápu,proč jsem tu recenzi vlastně psal.Proč se dělit o nějaké poznatky s lidmi,co všechno ví?Nebude lepší recenze zrušit?Kdyby tady totiž někdo OPRAVDU stál o to,jaké mě potkaly drobné,či větší závady,tak mu je napíšu,at ví,čeho se vyvarovat.Klidně doložím i ceny mnou kupovaných dílů.O to tady ale nikdo nestojí.Tady se chce spousta lidí jen nesmyslně hádat.Někdo si něco přečte na internetu a hned je inženýr-teoretik.Co popisuji jsou moje praktické zkušenosti.Já jsem prostě napsal,jaké mám...
Joj. Teď mi přijde, že píše uražené ego...
1) do nikoho se nenavážím
2) i já JEN píšu, jak na mě zapůsobila recenze
3) Tak tady o to, co bylo měněno, co se kazí atp. nikdo nestojí a kdyby stál, tak to napíšeš do recenze? TAKPROČ TO TAM NENACHÁZÍM??? Nebo tys dopředu věděl, že o to nikdo stát nebude? Já bych si to třeba rád přečetl (jinak bych to asi ani nepsal do mého příspěvku...).
4) Právě proto, že z recenze jsem se dozvěděl max. tak tvoje opovržení turbem, žes servisoval kde co a že máš 105ku, tak proto jsem zmínil informační hodnotu...
Takže chybu hledej v prvé řadě v sobě. Řádně na sobě zamakej, zapracuj na recenzi, poděl se s tím, jak se s vozem i po takové porci jezdí, co se kazí, co kolik vydrží při jakém režimu provozování. Kdybys sem tohle napsal, tak tu máš v diskusi chvalozpěvy. KDYBY...