Jack Kilkech napísal:
Zdravim vas vsecky:)
S timto panem souhlasim,mam 3 roky a4 1.8T a ze mi na ni odeslo dílů a dílů,tak nvm esli to bylo unavou nebo esli v servisu pani servisaci dycky neco nacli:)
Faktem je,ze at uz mi odeslo tamto nebo ono,tak autko me nikdy nenechalo ve stichu,dycky jsem odjel,i kdyz jsem vedel ze je neco v haji,vaha vzduchu,civka,sahara praskla,kinetak vpredu,vlnovec,viskozni spojka,zasrana skrt. klapka atd... dokonce jsem 3 mes. ze zacatku jezdil bez brzd,bo jsem nemel tehdy na opravu:)...
Petr-Tipcars: Nechtěl jsem, ale musím: recept na přežití: při sečtení blbosti dvou blbců musí výsledná blbost být pod limitem blbosti vedoucí k prů....eru. Čím větší blbec je ten druhý, tím menší díl blbosti zbývá pro mne, neboť blbec číslo 1 mohl vyčerpat již veškerou blbost, která ještě nevede k prů...eru. Jestli jste ten samej nick, co o pár příspěvků níže píše něco o závodění s insignií, tak potěš pámbu: zastavuji u krajnice a mávám. v praxi můj recept na přežití vypadá tak, že když mne shodou okolností začne předjíždět audinka na silnici třetí třídy v zatáčce, do které nemůže vidět, šlapu na plyn a ujíždím, protože si neumím představit, co by borec stačil udělat, kdyby naproti vyjel podobnej střelec a nechci jim dělat rozhodčího ani si nechat zasrat auto od bordelu z pankejtu. na následující rovince, kam už borec vidí, házím blinkr a sundavám nohu z plynu, neboť se nehodlám nechat tlačit 130+ mimo obec. borec se chápe nabízené příležitosti, v oblaku černého dýmu jede vstříc dalšímu adrenalínu a já si říkám zaplaťpámbů za ty dary...