rohYpnol napísal:
324 tis. km je podle mě zajímavý nájezd na to, abchom se tu dověděli, kolik co vydrží a kolik stojí případná výměna, co se na voze kazí atd. Zde jsem se kromě úkonů. co provedl autor po koupi, nedověděl nic. Hlavně že víme, že má veteránovou 105ku... :/
Jestli mi tu chce autor tvrdit, že na Audi se nic nekazí, tak nebylo o čem psát, tak pak je jasno ;) O jízdních vlastnostech Audi kontra BMW sice chápu, jak to autor myslel, raději ale nebudu komentovat.
Co ale dovolím okomentovat, je turbo...
Ted nechápu,proč jsem tu recenzi vlastně psal.Proč se dělit o nějaké poznatky s lidmi,co všechno ví?Nebude lepší recenze zrušit?Kdyby tady totiž někdo OPRAVDU stál o to,jaké mě potkaly drobné,či větší závady,tak mu je napíšu,at ví,čeho se vyvarovat.Klidně doložím i ceny mnou kupovaných dílů.O to tady ale nikdo nestojí.Tady se chce spousta lidí jen nesmyslně hádat.Někdo si něco přečte na internetu a hned je inženýr-teoretik.Co popisuji jsou moje praktické zkušenosti.Já jsem prostě napsal,jaké mám s tímto vozem zkušenosti.Co se do mě pořád navážíte?Každé auto,pokud není nové,je přece v úplně odlišném stavu od jiného.Nepsal jsem ,že se nic nekazí.Proti turbu úplně nejsem,ale auto z daného roku výroby s motorem v dobrém stavu jsem neviděl.A investic bylo i tak dost.Nevím zda jsi těmi auty jezdil TY,že to takhle posuzuješ.Jestli máš vůbec nějaké auto...
Kdyby