rohYpnol napísal:
324 tis. km je podle mě zajímavý nájezd na to, abchom se tu dověděli, kolik co vydrží a kolik stojí případná výměna, co se na voze kazí atd. Zde jsem se kromě úkonů. co provedl autor po koupi, nedověděl nic. Hlavně že víme, že má veteránovou 105ku... :/
Jestli mi tu chce autor tvrdit, že na Audi se nic nekazí, tak nebylo o čem psát, tak pak je jasno ;) O jízdních vlastnostech Audi kontra BMW sice chápu, jak to autor myslel, raději ale nebudu komentovat.
Co ale dovolím okomentovat, je turbo...
Zdravim vas vsecky:)
S timto panem souhlasim,mam 3 roky a4 1.8T a ze mi na ni odeslo dílů a dílů,tak nvm esli to bylo unavou nebo esli v servisu pani servisaci dycky neco nacli:)
Faktem je,ze at uz mi odeslo tamto nebo ono,tak autko me nikdy nenechalo ve stichu,dycky jsem odjel,i kdyz jsem vedel ze je neco v haji,vaha vzduchu,civka,sahara praskla,kinetak vpredu,vlnovec,viskozni spojka,zasrana skrt. klapka atd... dokonce jsem 3 mes. ze zacatku jezdil bez brzd,bo jsem nemel tehdy na opravu:)) Ale bylo to fajn,ono vse zle je k necemu dobre:)
S vykonem jsem velmi spokojen,holka ma chip od bitpoweru 143kw, 2.5 litr bmw mi nedela vubec zadny problem a ani se me v6 nedrzi,3.0 tdi mi zase neujede,sice ho nepredjedu,ale neztrati se mi,mozna tak na dalnici po delsi dobe,ale na okresce ne..
Jedine co me ohrozi je 3,0 benzin,ale taky uz o moc koniku vic nema,ale samozrejme respekt,ale strach z nej taky nemam:)
Jsem pravdu spokojen,audi je rok 2000, celkem jsem do ni dal asi 250tis. za ty tri roky,samoze i s porizovackou,nejsem blazen,jenom za volantem:))
Odeslo mi hodne veci,ale ma to uz 305tkm,takze se neni cemu divit,ja ji rozhodne nikdy nesetril,cele 3 roky jezdim jak to prase,uz to neni tak zhave jak na zacatku,panbuh zaplat ze jsem to vubec prezil,jakoze jsem hodnekrat vazne nemusel...Ale to turbo drzi a porad piska moc hezky a hlavne tlaci:))
Jsem spokojen,mam sice starsui auto,ale dam na prdel vetsine novych, i nove turbomotory me jen tak hned neznici:)
Motor to byl nadcasovy o tom zadna!
Ja rikam,uz jedine turbo,atmosfery jsou slabe,mam v6 2.4 a4.taky 2000 rok,121kw,slabe...
na 300metrech bych se ji v te 1,8 turbine ztratil z dohledu a to bezesrandy:)
kamos ma s3 2.0T taky morda,samoze vetsi,inovacka atd... Ale taky mi to jede brutalne:))
Tak opatrne na cestach hosi a hlavne bezpecne!:)
Martas