Štvrtok 18.09.2008 18:52,
Pro Kylie
Milá Kylie,
do zdejších diskuzí už nahlížím poměrně dlouho dávno před tím, než jste zde začala spamovat Vy. Jsem však pouze pasivní uživatel a tohle je můj teprve druhý příspěvek . Nicméně po Vašem asi 14 denním působením jsem se rozhodl zdejší diskuze již nenavštěvovat, protože pročítat ty, do kterých přispíváte mne zkrátka nebaví (a bohužel to jsou všechny). Není to tím, že jste žena a ani tím, že toho údajně víte o autech hodně (zde bych si jen dovolil upozornit, že stejně jako z muže, který se vyspí s tisícovkou žen se gynekolog nestane – i když o tom může zasvěceně psát, tak podobně se nemusí stát z člověka odborník na auta pokud jich spoustu vystřídá...). Velmi zajímavé mi připadaly (a stále připadají) názory pana Davida V u kterého je vidět, že se nejen vyzná v modelech aut – podobně jako Vy, ale má i hluboké technické znalosti. Nyní se Vám pokusím vysvětlit, proč Vaše příspěvky považuji za spam. Je to z toho důvodu, že pod článkem se otevírá diskuze a ne CHAT, což je zásadní rozdíl!!! Nechápu, proč si někde na chatu nezaložíte vlastní místnost, kde si s lidmi kteří si s Vámi rozumí můžete vyměňovat fotky, seznamovat se, vyhlašovat anketu o auto roku, přát si dobré ráno a třeba si i povídat o dětech. Tyto věci sem však nepatří . Zkuste to prosím pochopit.
REDAKCI SE OMLOUVÁM, ZA PŘÍSPĚVEK MIMO TÉMA A LASKAVĚ PROSÍM O JEHO NEMAZÁNÍ. Děkuji
Jaroslav Nevrlý
PS: Z anonymity se nedostanete tím, že uvedete svůj nick, ale tím že se slušně podepíšete.
Tento příspěvek se pokusím dát do více zdejších diskuzí, ale pak už se zde opravdu neobjevím.
reagovať