0
späť

diskuze k tématu: Škoda Felicia z roku 2000 - dobrá volba?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, servisní náklady, technické dotazy, německá vozidla, česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:10, Náááádhernááááááá!!!
Kylie, já dnes spatřiv Vaše fotky, ihned jsem se zamiloval!!! Nehodláte pustit buřtíka k vodě? Móóóc Vám to sluší.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:22, RE: Náááádhernááááááá!!!
anonym napísal:
Kylie, já dnes spatřiv Vaše fotky, ihned jsem se zamiloval!!! Nehodláte pustit buřtíka k vodě? Móóóc Vám to sluší.
Ehm, děkuji, ale to opravdu NE.
Jestli jsem ho už někdy chtěla "zabít"? Mnohokrát (třeba když chrápe..). Opustit? NIKDY! Je to má druhá půlka. Ale děkuji...
PS: Zamibloval se? A co když jsem sůva zlá....
Pěkný den, Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:30, RE: Ad Urvat C5
anonym napísal:
"Urvat" C5 přece není možné.... (Spokojen?) V tomhle trošičku vím o čem mluvím (tipla bych si, že jsem s těmito vozy projela nepatrně více zatáček než onen "urvávač"), bez chyby řidiče to nejde (viděla jsem i "urvanou" A8 profesionálním řidičem na konci plzeňské dálnice - jde samozřejmě vše). Ale jak tu (milan?) výše zmiňuje s verzí H3+ je to opravdu VELMI těžké, resp. musíte to strašně moc přehnat. Je to m.j. (teď mluvím o C5 obecně o všech) dáno "posunutou" konstrukcí vozu a "vět...
No já vám nevím, ale urvat auto mi nepřijde zas až takový problém, daří se mi to každou chvíli když si jdu zablbnout se svou Imprezou a ta má principielně lepší trakci než oba zmiňované typy aut, ale možná mluvíme každý o něčem jiném.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:33, RE: Ne!
anonym napísal:
Na dveře klepe rok 2009 (alespoň sníh už padá) a otázka je snad ještě jednodušší než ta s motorem do Imprezy: NE! Doby, kdy toto auto (v nejlevnějším segmentu) alespoň něčím zajímavé bylo, je už pryč! Navíc pořizovací cena je vzhledem k reálné kvalitě vozu absurdně vysoká (3,5 roku starý Citroën C5, třílitr šestiválec, jedno z absolutně nejbezpečnějších aut na trhu, s devíti či kolika airbagy včetně kolenního, šestistupňovou automatickou špičkovou převodovkou Aisin, v plné nejvyšší výbav...
Nechoď nach Berlin,běž do řiti i se svým krámem C5.Téma se tyká Felicii a ty tam cpeš moudra o C5.Pěkně ti to podprůměrné auto leze na mozek.Proto seasi denně o C5 zmiňuješ.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:34, RE: Ne!
anonym napísal:
Na dveře klepe rok 2009 (alespoň sníh už padá) a otázka je snad ještě jednodušší než ta s motorem do Imprezy: NE! Doby, kdy toto auto (v nejlevnějším segmentu) alespoň něčím zajímavé bylo, je už pryč! Navíc pořizovací cena je vzhledem k reálné kvalitě vozu absurdně vysoká (3,5 roku starý Citroën C5, třílitr šestiválec, jedno z absolutně nejbezpečnějších aut na trhu, s devíti či kolika airbagy včetně kolenního, šestistupňovou automatickou špičkovou převodovkou Aisin, v plné nejvyšší výbav...
Nechoď nach Berlin,běž do řiti i se svým krámem C5.Téma se tyká Felicii a ty tam cpeš moudra o C5.Pěkně ti to podprůměrné auto leze na mozek.Proto seasi denně . o C5 zmiňuješ
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:44, RE: Náááádhernááááááá!!!
anonym napísal:
Jestli jsem ho už někdy chtěla "zabít"? Mnohokrát (třeba když chrápe..). Opustit? NIKDY! Je to má druhá půlka. Ale děkuji...
Pěkný den, Kylie
...nedá se nic dělat, rve mě to srdce. Váš druhá půlka je "šťastnej chlap" !!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:45, RE: Ad Urvat C5
figo napísal:
No já vám nevím, ale urvat auto mi nepřijde zas až takový problém, daří se mi to každou chvíli když si jdu zablbnout se svou Imprezou a ta má principielně lepší trakci než oba zmiňované typy aut, ale možná mluvíme každý o něčem jiném.
On napsal "urvat" ve smyslu, že C5 odložil do příkopu..., což bych neviděla jako konstrukční chybu vozu, ale chybný "software" řidiče.
Také jsem mívala Subaru a i když Legacy s Imprezou srovnávat nelze, "pocit" z lehkého "urvání se", respektive chvilky, kdy se všechna 4 kola opět "chytla" a "jede se dál" si pamatuji.
Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:47, RE: Náááádhernááááááá!!!
anonym napísal:
Pěkný den, Kylie
Takové krásné holky přece nemohou být zlé ?

T.J.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:56, Už zase anonymní výhružky a nadávky?
anonym napísal:
Nechoď nach Berlin,běž do řiti i se svým krámem C5.Téma se tyká Felicii a ty tam cpeš moudra o C5.Pěkně ti to podprůměrné auto leze na mozek.Proto seasi denně . o C5 zmiňuješ
Myslíte, že když ten samý příspěvek pošlete 2x - stane se co? Nelíbí se vám Citroën C5? Mně ano. Ta nová verze se asi (tipuji) dostane do finále Car of the Year 2009. Věříte si, že těch 59 novinářů z 23 zemí svým přehledem, znalostmi a zkušenostmi "zadupete" do země? Za česko hlasuje pan Hyan, vzhledem k použitému pravopisu a slohové stavbě vašeho příspěvku bych tipla, že mu vyvážíte jímku (a to ještě možná - já bych vás k tak kvalifikované práci nepustila).
Prima, jsme (urážka za urážku) vyrovnáni?
PS: Jaký vůz střední třídy preferujete vy?
Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 17:57, RE: edmund
anonym napísal:
Tak to znáš si jen toho Opla :o)
jdi do hajzlu ZE SKURVENÝM OPLEM!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:06, RE: Už zase anonymní výhružky a nadávky?
anonym napísal:
Myslíte, že když ten samý příspěvek pošlete 2x - stane se co? Nelíbí se vám Citroën C5? Mně ano. Ta nová verze se asi (tipuji) dostane do finále Car of the Year 2009. Věříte si, že těch 59 novinářů z 23 zemí svým přehledem, znalostmi a zkušenostmi "zadupete" do země? Za česko hlasuje pan Hyan, vzhledem k použitému pravopisu a slohové stavbě vašeho příspěvku bych tipla, že mu vyvážíte jímku (a to ještě možná - já bych vás k tak kvalifikované práci nepustila).
Prima, jsme (urážka z...
Jednoznačně Honda Accord nebo Subaru Legacy.
PS:2x odeslat nebylo v úmyslu,šlo u překlep.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:07, RE: Náááádhernááááááá!!!
anonym napísal:
Takové krásné holky přece nemohou být zlé ?

T.J.
Nikdy nevíte! Standa "čestná tvářička co do deseti neumí počítat" s bufeťačkou také vypadali jako takový milý pár....
Tatínek říkal, že to je v životě většinou právě naopak, než to na první pohled vypadá..
Majitel pár let staré Audi (motor před přední nápravou - špatné těžiště - vyhání to "ven" ze zatáčky) také nechápe, kam jsem mu to s Brumlou v dálničním 270 stupňovém sjezdu/nájezdu odjela (a neuvědomuje si, že fyzika je fyzika a jeho kolečka na kapotě jsou jí ( fyzice) úplně..
PS: A že C5 "neumí" zatáčky, to "ví" přeci každý
Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:12, RE: Už zase anonymní výhružky a nadávky?
anonym napísal:
Jednoznačně Honda Accord nebo Subaru Legacy.
PS:2x odeslat nebylo v úmyslu,šlo u překlep.
Ano Subaru Legacy jsem měla, Hondu Legacy služební a Accord se dostal do mého finále spolu s C5.
Nová Honda Accord mne v testech malinko zklamala (odkaz jsem tu někde v minulých dnech nechávala).
Proč tak "intenzivní" výboj PROTI Citroën C5?
Kylie
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:16, RE: Ad Urvat C5
anonym napísal:
On napsal "urvat" ve smyslu, že C5 odložil do příkopu..., což bych neviděla jako konstrukční chybu vozu, ale chybný "software" řidiče.
Také jsem mívala Subaru a i když Legacy s Imprezou srovnávat nelze, "pocit" z lehkého "urvání se", respektive chvilky, kdy se všechna 4 kola opět "chytla" a "jede se dál" si pamatuji.
Kylie
A tak to jo. Jednou jsem absolvoval kurs smyku a musím říct že mi dost spadl hřebínek, fyzikální zákony holt platí pro každého...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:18, RE: Náááádhernááááááá!!!
anonym napísal:
ty vole... ah ah ah
ah ah ah ah
ah ah

jóóó jóó úúúúúúž !

střííííkáááám!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:25, opatrně
Felicie je opravdu auto, které se dá udržet s minimálními náklady, v tom se asi shodneme. Asi nenajdeme auto tak nové rokem výroby s tak kamarádskou cenou náhradních dílů (že jsou potřeba často je věcí druhou). Vážně bych ale zvažoval za danou cenu koupit jiný vůz, zejména Fiat Marea Weekend 1,6 16v nejlépe po roce 1999 (patrně nejlepší pohonná jednotka daného objemu ve své době) nebo Ford Scorpio z r. 1997 s motorem 2,0 85 Kw (motor je stařík a rozhodně žádný zavoďák, ale soudím, že to by nevadilo, navíc je schopný jezdit za 8,5 l). Oba vozy nabízejí neporovnatelně více bezpečí a komfortu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:29, RE: opatrně
i napísal:
Felicie je opravdu auto, které se dá udržet s minimálními náklady, v tom se asi shodneme. Asi nenajdeme auto tak nové rokem výroby s tak kamarádskou cenou náhradních dílů (že jsou potřeba často je věcí druhou). Vážně bych ale zvažoval za danou cenu koupit jiný vůz, zejména Fiat Marea Weekend 1,6 16v nejlépe po roce 1999 (patrně nejlepší pohonná jednotka daného objemu ve své době) nebo Ford Scorpio z r. 1997 s motorem 2,0 85 Kw (motor je stařík a rozhodně žádný zavoďák, ale soudím, že to by neva...
ty vole škorpíka? No to nevím, ale kořeň, co zhání filcku, určitě netouží koupit problémovej starej tank.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:34, RE: opatrně
anonym napísal:
ty vole škorpíka? No to nevím, ale kořeň, co zhání filcku, určitě netouží koupit problémovej starej tank.
No já si tedy nemyslím, že Scorpio bude výrazně problémovější než Felicia s motorem 1,6. Navíc vzhledem k brutálnímu cenovému propadu si může dovolit poměrně luxusní stav.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:49, RE: Už zase anonymní výhružky a nadávky?
anonym napísal:
Ano Subaru Legacy jsem měla, Hondu Legacy služební a Accord se dostal do mého finále spolu s C5.
Nová Honda Accord mne v testech malinko zklamala (odkaz jsem tu někde v minulých dnech nechávala).
Proč tak "intenzivní" výboj PROTI Citroën C5?
Kylie
Z osobní zkušenosti a pětiletém provozu se služební C5 2,2HDI.A tolik vychvylovaný podvozek-při projetí přes tram.koleje šly pěkné rány do kabiny.Nyní se superb je jízda daleko pohodlnější a poruchy po čtyřletém provozu žádné. C5 měla problému víc než dost.Výboj proti C5 by nebyl,ale denně ji vychvalovat-to se pak zprotiví.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 18.09.2008 18:52, Pro Kylie
Milá Kylie,
do zdejších diskuzí už nahlížím poměrně dlouho dávno před tím, než jste zde začala spamovat Vy. Jsem však pouze pasivní uživatel a tohle je můj teprve druhý příspěvek . Nicméně po Vašem asi 14 denním působením jsem se rozhodl zdejší diskuze již nenavštěvovat, protože pročítat ty, do kterých přispíváte mne zkrátka nebaví (a bohužel to jsou všechny). Není to tím, že jste žena a ani tím, že toho údajně víte o autech hodně (zde bych si jen dovolil upozornit, že stejně jako z muže, který se vyspí s tisícovkou žen se gynekolog nestane – i když o tom může zasvěceně psát, tak podobně se nemusí stát z člověka odborník na auta pokud jich spoustu vystřídá...). Velmi zajímavé mi připadaly (a stále připadají) názory pana Davida V u kterého je vidět, že se nejen vyzná v modelech aut – podobně jako Vy, ale má i hluboké technické znalosti. Nyní se Vám pokusím vysvětlit, proč Vaše příspěvky považuji za spam. Je to z toho důvodu, že pod článkem se otevírá diskuze a ne CHAT, což je zásadní rozdíl!!! Nechápu, proč si někde na chatu nezaložíte vlastní místnost, kde si s lidmi kteří si s Vámi rozumí můžete vyměňovat fotky, seznamovat se, vyhlašovat anketu o auto roku, přát si dobré ráno a třeba si i povídat o dětech. Tyto věci sem však nepatří . Zkuste to prosím pochopit.
REDAKCI SE OMLOUVÁM, ZA PŘÍSPĚVEK MIMO TÉMA A LASKAVĚ PROSÍM O JEHO NEMAZÁNÍ. Děkuji
Jaroslav Nevrlý
PS: Z anonymity se nedostanete tím, že uvedete svůj nick, ale tím že se slušně podepíšete.
Tento příspěvek se pokusím dát do více zdejších diskuzí, ale pak už se zde opravdu neobjevím.
reagovať
  1 ... 5 6 7 ... 11

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.