anonym napísal:
..."Z anonymity se nedostanete tím, že uvedete svůj nick, ale tím že se slušně podepíšete"...
stejně tak, jako když se nějaký jouda podepíše vymyšleným jménem. A o tom, co si kde kdo může psát, zaplať Pánu Bohu, již nerozhoduje kdejaký hloupý soudruh, Vašeho ražení. Já opravdu nechápu, že Vás, nevážený soudruhu diktátore, organizátore a "určovatele pravidel", a mnoho Vás dalších, absolutně nedokáže pochopit základ vnímání svobody. Je to přece tak jednoduché! Když nechci v TV pozorovat reklamu -...
Nechci Vás urážet, ale Vaše schopnost pochopit psaný text není velká (asi ne nadarmo se v různých studiích uvádí, že toto je problém českého školství)
1)Jasně, jsem napsal, že kvůli Kylie už diskuze pročítat nebudu (do okamžiku než se dozvím její reakci na můj příspěvek), čili aby jste to pochopil i Vy rozhodl jsem se pro volbu nečíst. Jen mě to mrzí, protože diskuzi jsem pročítal rád a ačkoliv se zde objevovali i jiné spamy, nikdy to nebylo rozsahu Kylie
2)Je mi jasné, že uvedením jména se z anonymity nedostanete, ovšem ten kdo zde nejvíc operoval anonymitou byla právě Kylie, tak jsem se rozhodl podepsat.
3)Myslím si, že jsem navrhl řešení ať se Kylie přesune jinam (tam kam patří na chat). Řešení, které je výhodné pro všechny.