Piatok 13.04.2012 11:38,
Focus
Ja osobne nie som vobec prekvapeny touto radou, a ked sa pozriem na akekolvek ine rady podobneho typu, su ako cez kopirak: ford focus alebo ford mondeo, pretoze maju vyborne radenie, vyborne riadenie, sportovy podvozok, sedia v zakrutach a jednoducho vsetko, co bezny pretekar na cestu potrebuje. Ked som v radach na auto videl ten golf, tak tu uz nie je co riesit. Ale aspon nehrdavie. K neu by som este priratal par dalsich veci na zamykanie, aby vam ho neukradli. Ani zmienka o alternativnych autach z francuzska alebo z juhu europy, ktorych servis je mozno aj lacnejsi a nehrdzaveju, a za 100k sa daju zohnat fakt dobre auta (kvoli zapadnej orientacii vacsiny ludi) a aj o par rokov novsie. Mna napriklad dost prekvapila taka brava 1.6, podvozok to ma vyborny (a tiez tvrdsi), motor vyborny, celkovo interier je podla mna pekny (a bolo to aj auto roka). Citroen xsara, break rok od 2003, to je skoro stahovak bez vacsich problemov, ale kazdy sudny clovek predsa potrebuje ako prve komunikativne riadenie, hladke radenie a viacprvkovu zadnu napravu, ktora ked sa pokazi, tak zaplace. Zaverom len tolko, ze nehanim ziadne s tych aut, len hovorim ze su podla mna lepsie alternativy za tie peniaze.
reagovať