Pondelok 09.04.2012 23:40,
rada
Ten peugeot by bol s prvych rokov vyroby, nezobral by som ho ani za nic. Pred par dnami skoro jeden moj znamy v jednom peugeote z roku 2004 uhorel. Bola to sice 407, ale chyba bola vraj v elektrike. Ked to opisoval, mal som celkom dost. Za dazda sa mu napriklad stiahli okna, co po dialnici nebolo prijemne. Tiez mal problem s kurenim.Nevravim ze je to smejd, ale je ovela vacsia sanca na to, ze to smejd bude. S fordom mam len malo skusenosti. Par krat som sa s nim viezol, a zda sa to byt dobre auto, aj podla for (tiez som si kedysi vyberal podobne auto). Treba vraj davat pozor na hrdzu, na to sa ale da dozriet. Viac ma hneval jeho \'sportovy\' podvozok, ktory je na dobrej ceste fakt vyborny, no do mesta na rozbite cesty sa vobec nehodil. A este ma hneval hluk v aute (motor 1.6), ktory nebol moc utlmeny, a znelo to skoro ako moje terajsie auto (citroen xsara 2.0 hdi, samozrejme po zahriati). Rozsiril by som vas vyber prave o toto auto, ale 1.6 benzin, ktory ma vacsi vykon ako ten vo forde, a autu bohate staci. Dobre ide aj 1.4, ale skor do mesta. Toto auto nehrdzavie vobec(zaruka na kasnu je 12 rokov), za tu cenu by ste mali aj slusnu vybavu, a jeho jedina velka chyba je asi zadna naprava, ktora sa repasuje cela. Repas celej napravy ale stoji 270 eur, kde vam vymenia vsetky loziska, a je pokoj na 150-200t km (podla povrchu). Je to pohodlne a dostatocne velke auto a break toho aj vela odvezie.Zvysok sa dozviete na fore venovanom xsaram (google, neviem ci to tu mozem davat). To iste, ale s levom na kapote je peugeot 306, ale xsara break sa myslim vyrabala az do roku 2006..Prajem stastnu ruku pri vybere.
reagovať