Pepa napísal:
To se mi strašně na nás Českých lidičkách líbí. Jsme z titěrného státečku, je nás tolik, jako lidí v některých velkých městech, ale máme pocit, že jsme pupek světa. Lidi uvědomte si že pro Japonsko nejsme vůbec důležití! Japonci směřují vývoz především do Spojených států, Kanady, Austrálie. Evropu některé Jap. automobilky (např. Mitsubishi) neberou vůbec vážně. To, že se tady neprodá tolik jap. vozů, jako českých mi přijde logické a zcela v pořádku.( v Rusku se taky prodá víc žigulíků než Vo...
Pepo, takže chceš říct, že lidi jsou neinformovaní a že kdyby nebyli, tak by tady japonských aut jezdilo víc, jo?
Hm, docela smělý tvrzení.
Já bych si japonce nekoupil a myslím si, že informací mám až až...
Víš, tebe třeba zajímá spolehlivost u japonce jako hlavní kritérium při koupi, mě zajímají i jiná kritéria...
Hele kdyby ti dal někdo na výběr mezi manželkou němkou nebo japonkou, bral bys japonku? Já ne...
Je to všechno o úhlech pohledu, chápeš?
Já osobně nesnáším design japonských aut, třeba ta Mazda 6... palubka stříbrná, jak z laciné no-name hifi věže, přední světla vytlemené, zadní světla jako z nevkusně votuzingovaného auta...ale tobě se to auto třeba líbí, chápeš?
Ale nevykládej tady o nedostatečné informovanosti... spousta lidí co chtějí spolehlivé auto si toho japonce dávno kupují.
Jsi prodejce Mazdy nebo co?