0
späť

diskuze k tématu: Škoda Octavia 1.8T 20V

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 01.07.2007 09:20, RE: Co to je
anonym napísal:
idiote
omlouvám se idiotem jsem nazval martina reakce ze dne čt.19.4.2007 21:25:44 asi sedmá od začátku
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 06.07.2007 13:47, RE: Pro Pepu
Ferda napísal:
Davide_Loginsi, myslim, ze si pepi prispevek tak nak nepochopil... Ale to me u tebe ani moc neprekvapuje, tohle zase vypravel muj bratranec... Porovnavas neporovnatelny, pletou se ti hrusky s jabkama, BMW7, s Mazdou6... To, ze si bohatej clovek koupi drazsi auto, jako je to BMW neznamena, ze jsou japonsky auta horsi, spatny, vymalovany... Za cenu toho BMW ocekavas prece jen vic, nez od ty Mazdy, to je naprosto logicky, ty troubo...
a proč teda tady porovnáváte Octavii 1 a Mazdou 6????
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 25.07.2007 13:24, RE: Pro Martina (autorA článku) - mé zkušenosti 1.8, 20 V, 92 kW, 125 PS, r.v. 1998
anonym napísal:
vy pane asi nejste normální. Co to je za nesmysl, že automobilka Škoda počítá se životností vozu max 150.000km. Kdo Vám to prosím namluvil? To je největší nesmysl, co jsem tady zatím četl, za celou dobu existence tohoto serveru. Opravdu si myslíte, že jakákoliv automobilka na světě vyrobí vůz této třídy se životností 150.000km? To snad nemyslíte vážně. A prosím, kdo ta auta, která mají najetá více km rozebírá na náhradní díly? To člověk,který má auto s takto najetými km musí ten vůz odevzdat? A ...
chce to trochu klidu. Prispevek na ktery reagujete je nazor autora, a byl pokud muzu soudit minen vecne a klidne. At uz tam je napsane cokoliv,.. tech 150 tis jako projektovana doba zivotnosti skodovek si tez myslim ze je blbost, to ostatni bylo zajimave. Netreba ale hystericky vykrikovat "nejste normalni" "kdo vam to namluvil" a podobne, leda ze chcete aby diskuse opet skoncila vzajemnym osocovanim diskutujicich jak uz to tady vetsinou dopada. preji hezky den.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 06.06.2008 11:55, RE: Co to je
zigi napísal:
Autor článku je asi nějakej divnej ne ? když mu rozsypanná spojka a převodovka připadá jako drobná závada při těch pár km co nahrkal. Jinak toto je nejhorší octavia co vyrobily.......
Tak koukám že speciálně ty se sereš do každý diskuze. Běž si kritizovat někam jinam... třeba k žiguliku, nebo s čím to jezdíš.... a 1.8 T byl svýho času nejlepší motor co se do Octavie dával.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 14.06.2012 14:33, RE: Závady
HugoBoss napísal:
Moje zkušenost je úplně jiná, nic z toho neznám ..
Octavia 1,8T, Elegance, 2001, koupená coby nová.. jezdil jsem s ní 5let, najel 220t., jediný servis co jsem řešil byly předepsaný garančky po 15tis, 2x výměna ložisla předního kola, po 3letech se měnily vysvícený výbojky..Já na to auto nedám šáhnout!
moje zkušenost je,že Octavii 1,8T mám už 5 let,původně jsem jel koupit 1,6 74kw,ale nakonec jsem byl přesvědčen kolegou,že 1,8 je lepší a jsem rád,že jsem to udělal.mám najeto 70tisíc a je pravda,že po koupi jsem musel investovat do nových brzd a protože se přední kotouče stále kroutili,tak se vyměnil náboj a od té doby je klid,tankuji jedině Natural 98,sice je o něco dražší,ale spotřebu mám 7litrů a jezdím často město.Takže s Hugo Bossem,nebojím se předjíždět a naopak není tak žíznivá,jak se o ní říká.
reagovať
  1 ... 5 6 7

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.