Tonny napísal:
Tak nevím,mám jako 3 auto v rodině Megan Cabrio 1,6e(koupil jsem si ho pro radost) a první co jsem udělal, že jsem vyhodil přední sedadla a dal si tam úplně jiné.Nejsem zastánce Škody Octavia,ale napsat, že po přesednutí z ní do Meganu, že si odpočinu mi připadá dost divné,nemyslíte ? A co se týče spolehlivosti, mám na něm 105tis., auto v zimě nejezdí, jsem II.majitel,koupeno v ČR,serviska,r.v.01 a už jsem dělal rozvody, GO přední nápravy(pravá poloosa v ha...),brzdy a shnila mi příruba u střed...
No, myslím, že je autor trochu zaslepený svým autem, ale je to asi správné a takové dojemné. Mám rád když si každý brání to svoje. Vůbec je vidět, že autor má velmi solidní přehled, ví co je plná výbava, co je spolehlivost, jaké mají být sedačky a tak. A taky bych chtěl požádat autora, jestli by nezveřejnil kontakt na kamaráda "autaře", který doporučuje taková skvělá auta. Že bych jako prodal svoje auto bez výbavy a nechal si poradit od nějakého autaře. Jo a jinak gratuluji, brzy budete mít hodně kamarádů po servisech, já jich měl taky moc, když jsem měl kdysi Rencka
)