0
späť

diskuze k tématu: Renault Mégane 1,6 16V RXE

kategórie zaradenia témy: francouzská vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 10:23,
6tis km je opravdu málo na hodnocení jak ojetiny, tak nového vozu. Ale recenze je jinak pěkná !
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 10:27, Digi klima
Ze skoro plna vybava,tipl bych to tak na 4 el. okna 2airbagy a nejake drobnosti a hlavne manualni klima,ja mam digi a to je plna vybava))))))))))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 10:51, RE: PŘÍSTUP ŘIDIČE
CSR napísal:
chci reagovat na příspěvek o poruchách Focusů a Octávek ... výměna turba ... turbo je extrémně citlivé na zacházení ... pokud se jezdí "běžným stylem" (čili ne jak závodník), nechává se po zátěži chvíli vychladnout tím že motor běží na volnoběh, nevytáčí se za studena apodobně .... vydrží turbo statisíce km . V případě služebních aut kde je řidiči jedno jestli turbo vydrží nebo firma zaplatí výměnu, nestará se o něj výše popsaným způsobem ... dopadne to tak že turbo brzy odejde. A nevypovídá to ...
Ano, souhlasim. Pristup ridice je min. 50% a zbytek dela stesti a momentalni "forma" automobilky.
Ja mel novou Fabii 4 roky a skoro zadny problem az na neustale vymeny zarovek, ale to resi asi kazdy majitel Fabie. Sam jsem si ji zajel a kdyz jsem ji prodaval, tak byla skoro jako nova.
Loni jsem zatouzil po vetsim dieslu, tak jsem logicky zabrousil na Oktavku II, ale cena byla o 100 tis. vyssi nez u Meganu, tak jsem poridil 1.5 roku stary Megane Grandtour 1.5 DCI - predvadecku s 27 tis. km.
Nemel jsem /zatim/ zadne vetsi problemy, ale uz bych to priste nekoupil. Zatim jsme najel 20 tis. a pristrojovka zacala postupne silene vrzat .... je to asi naivni otazka, ale nemate nejakou zkusenost / radu jak se toho zbavit ?? Ne vzdy chci mit radio naplno ))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 10:52, RE: S tou spolehlivostí nevím nevím
zigi napísal:
To mufik.martin: Ja uz tady nepisu, tak uz me prosim nikdo neberte do "ust" a neporovnavejte auta s Astrou G, dekuji!
Ja Astru nikdy nevychvaloval, samozrejme se sere jako kazdy jiny auto!
Viz TUV statistika
Ty magore ZIGI, ty už tady nepíšeš? Jenom tady si psal dvakrát, to jsi to dlouho nevydržel. A věř tomu že tebe už pozná každej ty cvoku!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 11:07, Sedadla
Tak nevím,mám jako 3 auto v rodině Megan Cabrio 1,6e(koupil jsem si ho pro radost) a první co jsem udělal, že jsem vyhodil přední sedadla a dal si tam úplně jiné.Nejsem zastánce Škody Octavia,ale napsat, že po přesednutí z ní do Meganu, že si odpočinu mi připadá dost divné,nemyslíte ? A co se týče spolehlivosti, mám na něm 105tis., auto v zimě nejezdí, jsem II.majitel,koupeno v ČR,serviska,r.v.01 a už jsem dělal rozvody, GO přední nápravy(pravá poloosa v ha...),brzdy a shnila mi příruba u středního dílu výfuku(výměna).Napsat že auto je bez investic a nutnosti servisu po 6tis. km, když olej se mění po 10-15tis je další bomba !
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 11:43, RE: S tou spolehlivostí nevím nevím
zigi napísal:
Ne, ja uz tady nepisu.Uz si sem chodim jen cist diskuzi
Jinak taky jsem cumel, ze tady nekdo ma Astru G)
A jen cekal, kdo si bude myslet ze jsem to ja!
Jen jestli nekecáš. Viz. příspěvek výše. Jak můžeš napsat, že nepíšeš?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 11:49, RE: S tou spolehlivostí nevím nevím
Antivulva napísal:
Jen jestli nekecáš. Viz. příspěvek výše. Jak můžeš napsat, že nepíšeš?
Jak vam mam vsem napsat, abyste me uz nebrali do HUBY!!!!
Kdyz nebudete o me mluvit, nebudu na to reagovat!
Rikam ze uz si to tady chodim jen cist, tak uz me SAKRA nikdo nevzpominejte a ja nenapisu,OK?Chapes to?
Sam od sebe nenapisu!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 12:12, Pro Zigyho
zigi napísal:
Jak vam mam vsem napsat, abyste me uz nebrali do HUBY!!!!
Kdyz nebudete o me mluvit, nebudu na to reagovat!
Rikam ze uz si to tady chodim jen cist, tak uz me SAKRA nikdo nevzpominejte a ja nenapisu,OK?Chapes to?
Sam od sebe nenapisu!!!
V klidu, chtějí Tě jen vytočit,všimni si,že Ti normální co tu píšou na to nereagují,jen ten zbytek který tady píše jen proto aby mohl urážet a dělat si dobře při "tom "pod lavicí"
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 12:35, RE: Pro Zigyho
Tonny napísal:
V klidu, chtějí Tě jen vytočit,všimni si,že Ti normální co tu píšou na to nereagují,jen ten zbytek který tady píše jen proto aby mohl urážet a dělat si dobře při "tom "pod lavicí"
Souhlasím, po přečtení usuzuji, že Likvidátor a Antivulva si sem chodí jen nadávkami uspokojovat svůj chtíč!
Bez takových lidí by tady hned ubylo urážení.
Jinak zigi, kašli na ně
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 12:59, RE: Pro Zigyho
Cebs napísal:
Souhlasím, po přečtení usuzuji, že Likvidátor a Antivulva si sem chodí jen nadávkami uspokojovat svůj chtíč!
Bez takových lidí by tady hned ubylo urážení.
Jinak zigi, kašli na ně
Zigi , vrat se, moc prosime
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 15:31, RE: S tou spolehlivostí nevím nevím
zigi napísal:
Ne, ja uz tady nepisu.Uz si sem chodim jen cist diskuzi
Jinak taky jsem cumel, ze tady nekdo ma Astru G)
A jen cekal, kdo si bude myslet ze jsem to ja!
Pocuj Zigi, nemohol by si napisat recenziu na tvoju Astru? Mne sa Gčko celkom pozdava, tak by som rad vedel, ako na tom vlastne je s tou (ne)spolahlivostou. Konkretne by som mal zaujem o 1.8, pri najhorsom o 1.6ku, samozrejme benzin a kombi.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 16:41, RE: S tou spolehlivostí nevím nevím
mufik.martin napísal:
Taky me to prijde jako zigi, nerikam, ze kazde auto musi mit zavadu, ale je jedno jestli Astra G nebo cokoliv jineho, ale neznam auto, ani japonce, aby najel 105 tisic km bez zavady. Mozna bych tak tomu veril u japonce kdyz byl slsuzebni, protoze to najede behem dvou elt, ale u evropana, tuplme u astry bych tomu neveril. Jinak najet treba 105 tis za 2 roky je pro auto lepsi nez trab za 5 let, protoze ty dily se nejen opotrebovavaji, ale taky starnou. Takze najet na firemnim 100 tis z a2 roky muz...
Škoda Octavia 1,6 GLX r.v.2000 najeto 147000 bez jediné závady - pouze pravidelné prohlídky vč.výměny brzd.destiček atd. a jedinkrát měněná žárovka.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 16:58, RE: Sedadla
Tonny napísal:
Tak nevím,mám jako 3 auto v rodině Megan Cabrio 1,6e(koupil jsem si ho pro radost) a první co jsem udělal, že jsem vyhodil přední sedadla a dal si tam úplně jiné.Nejsem zastánce Škody Octavia,ale napsat, že po přesednutí z ní do Meganu, že si odpočinu mi připadá dost divné,nemyslíte ? A co se týče spolehlivosti, mám na něm 105tis., auto v zimě nejezdí, jsem II.majitel,koupeno v ČR,serviska,r.v.01 a už jsem dělal rozvody, GO přední nápravy(pravá poloosa v ha...),brzdy a shnila mi příruba u střed...
No, myslím, že je autor trochu zaslepený svým autem, ale je to asi správné a takové dojemné. Mám rád když si každý brání to svoje. Vůbec je vidět, že autor má velmi solidní přehled, ví co je plná výbava, co je spolehlivost, jaké mají být sedačky a tak. A taky bych chtěl požádat autora, jestli by nezveřejnil kontakt na kamaráda "autaře", který doporučuje taková skvělá auta. Že bych jako prodal svoje auto bez výbavy a nechal si poradit od nějakého autaře. Jo a jinak gratuluji, brzy budete mít hodně kamarádů po servisech, já jich měl taky moc, když jsem měl kdysi Rencka)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 17:02, RE: S tou spolehlivostí nevím nevím
anonym napísal:
Škoda Octavia 1,6 GLX r.v.2000 najeto 147000 bez jediné závady - pouze pravidelné prohlídky vč.výměny brzd.destiček atd. a jedinkrát měněná žárovka.
No a co jako? Dobrej příspěvek k diskuzi o Meganu.... Něco jako: "Osobo, nešly tudy děti?"
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 18:17, RE: Na věčné časy
pepa z depa napísal:
Hele ja lidi co najedou kolem 5 tis km znam celkem dost. Ono ne kazdy je podnikavec, ktery nalita 50-60 tis. Ja jsem najel loni asi 18 a to jsem si pripadal ze jezdim hodne casto... Takze pro nekoho ta recenze vyznam urcite ma. Jinak jedna z tech lepsich...
Mam stejne auto ve stejne vybave r.v.1999 kombik. A plne souhlasim s tim co bylo napsano tj. s autorem clanku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 18:30, Redakci
Dobrý den, ja vím že tahle recenze má něco do sebe :), ale přeci jen bych byl rád, pokud by bylo možné více vážit vhodnost recenzí pro zveřejnění. V případě že budu laik a opravdu si řeknu, že si nechám poradit lidovkami, pak jsem právě naletěl nejvíce jak jsem mohl, protože mi nedojde, jestli je 6000 km hodně nebo málo na recenzi vozu. Nechci se tím dotknout autora článku, ale přivítal bych nahrazení nějakou objektivnější, zvlášť pokud jde o takovou masovku jakou je megane, která má kvantum neduhů o kterých zde není ani slovo...... subjektivní hodnocení autora je VELMI citově ovlivněno (po teprve 6000 se nedivim... jeste si na sebe ani nezvykli) a nezlobte se na mě, naprosto zcestné.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 19:19, RE: Redakci
Detleff napísal:
Dobrý den, ja vím že tahle recenze má něco do sebe :), ale přeci jen bych byl rád, pokud by bylo možné více vážit vhodnost recenzí pro zveřejnění. V případě že budu laik a opravdu si řeknu, že si nechám poradit lidovkami, pak jsem právě naletěl nejvíce jak jsem mohl, protože mi nedojde, jestli je 6000 km hodně nebo málo na recenzi vozu. Nechci se tím dotknout autora článku, ale přivítal bych nahrazení nějakou objektivnější, zvlášť pokud jde o takovou masovku jakou je megane, která má kvantum ned...
Podle me, by bylo taky nejlepsi nez jen poukazovat na to kdy recenze byla psana, na dalsi zavady dalsich majitelu. a vynechat reci typu jeden kamarad mel, jeden kamarad povidal atd. Napiste konkretne ruzne zavady, kolik stoji oprava atd
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 20:25, RE: Pro Zigyho
Emil napísal:
Zigi , vrat se, moc prosime
kluci fakt dikes za podporu ze ste se mi zastaly před těma hulvatama. Ja si chci jen v klidu cist. Když se o mně píše, tak si nemůžu poct. Ja jim to mám jinak říct.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 21:19, RE: Pro Zigyho
zigi napísal:
kluci fakt dikes za podporu ze ste se mi zastaly před těma hulvatama. Ja si chci jen v klidu cist. Když se o mně píše, tak si nemůžu poct. Ja jim to mám jinak říct.
zigi po třetí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 22:23, RE: Pro Zigyho
Doxy napísal:
zigi po třetí.
to nebyl zigi. Ja sem zigi. Uz mi to prosim nedelejte!
reagovať
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.