0
späť

diskuze k tématu: Renault Mégane 1,6 16V RXE

kategórie zaradenia témy: francouzská vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 11.02.2007 08:20, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
zigi napísal:
mufiku, kamaráde. Těch narušenejchuchylaku je tu možná víc. Kurva možná celý Česko. I víc. Samý úchyláci a homoklády. My si jen chcem číst o auťákách a všichni se do nás navážej.
Jo Zigi, nastali nam krute casy, ale vis co je vyhoda? nemuzeme se navzajem nasrat, protoze pozname co pisema co ne. Jinak ten uchyl je fakt totalne zavisly asi na tomto druhu ponizovani. Mozna to ma doma chudak tezke, musi podrzet tatovi, brachivu, strejdovi :) mamu doma nema a tak musi varit, prat uklizet a tady si leci sve komplexy, vydavanim se za jine
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 12.02.2007 13:50, RE: S tou spolehlivostí nevím nevím
Pepe napísal:
No a co jako? Dobrej příspěvek k diskuzi o Meganu.... Něco jako: "Osobo, nešly tudy děti?"
tak si přečti na co to byla reakce, na větu "neznám auto, které by najelo 105000 bez závady....", no tak jsem pisateli jedno uvedl. Já takové mám.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 12.02.2007 14:09, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
Jo Zigi, nastali nam krute casy, ale vis co je vyhoda? nemuzeme se navzajem nasrat, protoze pozname co pisema co ne. Jinak ten uchyl je fakt totalne zavisly asi na tomto druhu ponizovani. Mozna to ma doma chudak tezke, musi podrzet tatovi, brachivu, strejdovi :) mamu doma nema a tak musi varit, prat uklizet a tady si leci sve komplexy, vydavanim se za jine
Tak jsem se uz seznamil! Dekuju mistnimu serveru, hodne mi pomohl, uz mam chlapa svych snu, nepiste mi! V nasi Astre typ G si uzijeme spousty legrajdy, je prostorna a spolehliva, nevrze, ani kdyz divoce vyvadime, proste bomba auto!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.04.2007 18:59, R MEGANE 1,6 RT
Ja som mal stareho Meganka Classic z roku 1997. Pri najazdenych 220000 km !!! vykazoval nulovu spotrebu oleja. Spolahlivost tiez celkom dobra. Odisla mi zapalovacia cievka. Ostatne veci ako loziska a pod. za poruchy nepovazujem. Za dva a pol roka som na nom najazdil 50000 km. Minuly rok som ho ale predal, musel z domu, uz nebol najmladsi. Ostali vsak prijemne spomienky. Na druhu stranu poznam ale aj ludi ktorych megane celkom zatazil.
reagovať
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.