0
späť

diskuze k tématu: Renault Mégane 1,6 16V RXE

kategórie zaradenia témy: francouzská vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.02.2007 23:59, RE: PŘÍSTUP ŘIDIČE
CSR napísal:
chci reagovat na příspěvek o poruchách Focusů a Octávek ... výměna turba ... turbo je extrémně citlivé na zacházení ... pokud se jezdí "běžným stylem" (čili ne jak závodník), nechává se po zátěži chvíli vychladnout tím že motor běží na volnoběh, nevytáčí se za studena apodobně .... vydrží turbo statisíce km . V případě služebních aut kde je řidiči jedno jestli turbo vydrží nebo firma zaplatí výměnu, nestará se o něj výše popsaným způsobem ... dopadne to tak že turbo brzy odejde. A nevypovídá to ...
Přesně tak, máš pravdu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 06:27, Tady si fakt nekdo dela dobre!!
Uz se to neda cist, kdo za me zase pise!!
Ja mam net pouze v praci, tak muzu psat jen rano, ale ten krypl pise i nekdy rano za me, takze na odpoledni "mnou napsane" reakce nereagujte, nejsem to JA!
Prisaham vam vsem, ze tohle je muj posledni prispevek, kazdy od ZIGIho bude od nejakyho uchylaka, co rad dela rozbroje a dela mu to hooodne dobre nejspis na pytlika, nejspis uchyl nebo buzna!
Tak se tady mejte a pamatujte si co jsem napsal!
Jo a treba se nekdy dockate moji recenze, ale momentalne ne, nemam ji jeste ani rok a najeto cca 10t km!
Caues zigi
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 07:50, RE: S tou spolehlivostí nevím nevím
Tom napísal:
Souhlasím, že spolehlivostí patří Reanault na poslední příčky všech statistik a i vedení Renaultu přiznává obrovské kvalitativní výsledky svých produktů. A argumentovat spolehlivostí auta tím, že najedu 6.000 kkm je fakt dost směšné. Až najede Mégane 105.000 km bez jakékoliv závady, jako moje Astra G (která mimochodem také neplatí za symbol spolehlivosti), tak se dá na něco usuzovat. Bohužel ani zde neplatí, že pokuď je bezproblémové jedno auto bude bezproblémové i další.
Ta tabulková spolehlivost je velmi zavádějící údaj - navíc Megane I po faceliftu (od roku 99) neokupuje poslední příčky těchto žebříčků, ale je zhruba v průměru. Auto mám ve verzi kombi a jsem s ním spokojen hlavně pro jeho užitnou hodnotu a výborný motor. Motor je daleko živější než např. u Opelu Astra se kterým jezdím v práci - zrychlení 0-100 za 9,8 s. což je na jednašestku solidní. Autor zřejmě koupil auto, které jezdilo jen po městě což se na motoru negitivně podepsalo. Co mě osobně nejvíce vadí je přístup značkového servisu a předražené originální náhradní díly .
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 08:49, RE: Redakci
Martin napísal:
Podle me, by bylo taky nejlepsi nez jen poukazovat na to kdy recenze byla psana, na dalsi zavady dalsich majitelu. a vynechat reci typu jeden kamarad mel, jeden kamarad povidal atd. Napiste konkretne ruzne zavady, kolik stoji oprava atd
Tak například moje recenze na Vectru je vydaná vloni v červnu a já neustále do komentářů dopisuji změny včetně nákladů. To by možná stačilo pro obrázek.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 09:40, Díly
Roman napísal:
Ta tabulková spolehlivost je velmi zavádějící údaj - navíc Megane I po faceliftu (od roku 99) neokupuje poslední příčky těchto žebříčků, ale je zhruba v průměru. Auto mám ve verzi kombi a jsem s ním spokojen hlavně pro jeho užitnou hodnotu a výborný motor. Motor je daleko živější než např. u Opelu Astra se kterým jezdím v práci - zrychlení 0-100 za 9,8 s. což je na jednašestku solidní. Autor zřejmě koupil auto, které jezdilo jen po městě což se na motoru negitivně podepsalo. Co mě osobně nejvíce...
No,nejlepší je nakupovat díly ne originály(na ojetiny úplně stačí),např,mě stála kompletní poloosa v náhradách 3.800,- ,střední díl výfuku 2.800,- a originály jsou 2x dražší.A do značkového servisu jezdím jen s autem co mám na leasing,kvůli záruce.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 11:24, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
zigi napísal:
Uz se to neda cist, kdo za me zase pise!!
Ja mam net pouze v praci, tak muzu psat jen rano, ale ten krypl pise i nekdy rano za me, takze na odpoledni "mnou napsane" reakce nereagujte, nejsem to JA!
Prisaham vam vsem, ze tohle je muj posledni prispevek, kazdy od ZIGIho bude od nejakyho uchylaka, co rad dela rozbroje a dela mu to hooodne dobre nejspis na pytlika, nejspis uchyl nebo buzna!
Tak se tady mejte a pamatujte si co jsem napsal!
Jo a treba se nekdy dockate moji recenze, ale momentalne ne, ...
Za prvý: To máš dobrou pracovní morálku že můžeš v práci studovat auta. Za druhý: Vona ta buzna a ten uchyl co tady dělal rozbroje sem do tedka psal ne? Ty myslíš že ses tady dal číst? Jinak sem rád že sem ti to tady zhnusil a že sem tě tady doslova zničil. Tak ádios ZIGI
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 11:59, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
Zigiho kamarád napísal:
Za prvý: To máš dobrou pracovní morálku že můžeš v práci studovat auta. Za druhý: Vona ta buzna a ten uchyl co tady dělal rozbroje sem do tedka psal ne? Ty myslíš že ses tady dal číst? Jinak sem rád že sem ti to tady zhnusil a že sem tě tady doslova zničil. Tak ádios ZIGI
Nedal se číst stejně jako TY!
A když už napodobuješ jiný přezdívky, doufám že nebudeš mojí, nevím jak se v tom totiž vyžíváš a ani nechci vědět!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 12:34, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
Zigiho kamarád napísal:
Zase tak si me neznicil, muzu klidne psat dal jestli chces
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 14:43, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
zigi napísal:
Zase tak si me neznicil, muzu klidne psat dal jestli chces
Koukam, ze se tad yprojevil tne inteligent co napodobuje zigiho, doufam, ze to zacne delat vsem a kazdy pak bude nadavat na to jaky je kdo debil, i kdyz to nikdo nepsal. Nevim co z toho nekdo ma, ze se vydava poc necim jmenem, skdoa ze si svuj nick nejde rezervovat a mit tak jedinecny nick. No nic, snad to neodnesu taky
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 15:24, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
Koukam, ze se tad yprojevil tne inteligent co napodobuje zigiho, doufam, ze to zacne delat vsem a kazdy pak bude nadavat na to jaky je kdo debil, i kdyz to nikdo nepsal. Nevim co z toho nekdo ma, ze se vydava poc necim jmenem, skdoa ze si svuj nick nejde rezervovat a mit tak jedinecny nick. No nic, snad to neodnesu taky
A ještě něco zigi, jsi fakt žabí potrat a je dobře, že s tebou někdo zatočí!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 15:26, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
A ještě něco zigi, jsi fakt žabí potrat a je dobře, že s tebou někdo zatočí!
Já si to tady budu celý rezervovat a budu tady jenom já sám a pak se z toho všichni poserete a budete mě poslouchat. A už sem nikdo nepište, chci sem psát jenom já sám!!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 17:23, rendlik
mufik.martin napísal:
Já si to tady budu celý rezervovat a budu tady jenom já sám a pak se z toho všichni poserete a budete mě poslouchat. A už sem nikdo nepište, chci sem psát jenom já sám!!!!
TO BYCH BLIL !
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 21:10, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
Tak zigi, uz nejsi jediny kdo se vydava za tebe, ty dva prispevky vyse jsem nepsal ja, a mylsim, ze kazdy kdo tady chvili neco cte tak pozna co pisu a co ne. Drive jsem mel nick Martin, ale pak nekdo mel stejny nick, tka jsem si ho zmenil na mufik.martin, ale i tak asi kazdy vic co a jak pisu a tak mylsim, ze jste vsichni poznali ze si urcite nechci rezervovat cely web a ani nidky jsem nerekl ze ZIGI je nejaky zabi potrat. Naopak jsem se zigiho i obcas zastal. Takze prosim UCHYLE co se vydavas za me a zigiho a mozna jeste za dalsi prosim nech toho, je to trapne a svedci to o tve inteligenci
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 11:11, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
Tak zigi, uz nejsi jediny kdo se vydava za tebe, ty dva prispevky vyse jsem nepsal ja, a mylsim, ze kazdy kdo tady chvili neco cte tak pozna co pisu a co ne. Drive jsem mel nick Martin, ale pak nekdo mel stejny nick, tka jsem si ho zmenil na mufik.martin, ale i tak asi kazdy vic co a jak pisu a tak mylsim, ze jste vsichni poznali ze si urcite nechci rezervovat cely web a ani nidky jsem nerekl ze ZIGI je nejaky zabi potrat. Naopak jsem se zigiho i obcas zastal. Takze prosim UCHYLE co se vydavas z...
jsem jedinej, kdo tu rozumi autum, tak me vsichni neserte!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 11:13, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
Tak zigi, uz nejsi jediny kdo se vydava za tebe, ty dva prispevky vyse jsem nepsal ja, a mylsim, ze kazdy kdo tady chvili neco cte tak pozna co pisu a co ne. Drive jsem mel nick Martin, ale pak nekdo mel stejny nick, tka jsem si ho zmenil na mufik.martin, ale i tak asi kazdy vic co a jak pisu a tak mylsim, ze jste vsichni poznali ze si urcite nechci rezervovat cely web a ani nidky jsem nerekl ze ZIGI je nejaky zabi potrat. Naopak jsem se zigiho i obcas zastal. Takze prosim UCHYLE co se vydavas z...
Ahoj, chtel bych se seznamit s hezkym, mladym klukem, vek kolem 25ti let, naradi vetsich rozmeru, dekuji za odpovedi s tel. cislem.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 14:14, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
Ahoj, chtel bych se seznamit s hezkym, mladym klukem, vek kolem 25ti let, naradi vetsich rozmeru, dekuji za odpovedi s tel. cislem.
Strašná sranda....vydavajme sa teda za všetkých-má to výhodu: tento egreš si môže robiť celú diskusiu sám, položí si otázku, aj na ňu odpovie, dokonca sa môže sám so sebou hádať. Je to silná schýza!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 18:01, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
anonym napísal:
Strašná sranda....vydavajme sa teda za všetkých-má to výhodu: tento egreš si môže robiť celú diskusiu sám, položí si otázku, aj na ňu odpovie, dokonca sa môže sám so sebou hádať. Je to silná schýza!
Ha, ha, fakt trapny, podavat na me inzerat, kdyz teda pise nekdo za me, tak at tam da na me i cislo kdyz sjem to ja :) ale to asi nezna kdyz se z ame jen vydava. Je to opravdu jen nejaky psychicky naruseny clvoek. Nemeli bychom se mu smat, treba ma komplexy, ze ho zneuzival tata kdo vi? Tak jako tak, je to trapne vydavat se za nekoho a nevim, cim si pomuzes, kdyz vetsina lidi, co tady chodi se mezi sebou znaji, a tak vedi co je kdo schopny napsat a co je psane za jeho zady
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 19:23, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
Ha, ha, fakt trapny, podavat na me inzerat, kdyz teda pise nekdo za me, tak at tam da na me i cislo kdyz sjem to ja :) ale to asi nezna kdyz se z ame jen vydava. Je to opravdu jen nejaky psychicky naruseny clvoek. Nemeli bychom se mu smat, treba ma komplexy, ze ho zneuzival tata kdo vi? Tak jako tak, je to trapne vydavat se za nekoho a nevim, cim si pomuzes, kdyz vetsina lidi, co tady chodi se mezi sebou znaji, a tak vedi co je kdo schopny napsat a co je psane za jeho zady
A ještě jsem Vám chtěl říct jedno, že jsem normální clvoek a to že jsem gay a mám rád dámské spodní prádlo ještě ze mně nedělá nějakou zrůdu! Například zigi, je to taky docela normílní kluk a to, že má rád děti mi taky nevadí, prostě je takový, no. Prostě se za mně a za pedo-zigiho přestaňte vydávat. My si vystačíme sami, spolu, u mně doma.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 21:13, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
A ještě jsem Vám chtěl říct jedno, že jsem normální clvoek a to že jsem gay a mám rád dámské spodní prádlo ještě ze mně nedělá nějakou zrůdu! Například zigi, je to taky docela normílní kluk a to, že má rád děti mi taky nevadí, prostě je takový, no. Prostě se za mně a za pedo-zigiho přestaňte vydávat. My si vystačíme sami, spolu, u mně doma.
Koukam, ze tomu nemocnemu cloveku to proad neda se za nekoho vydavat, ale asi nema cenu se dal hadat, z oci do oci se asi nidky nepotkame, a ja nejsem psychiatr abych ti pomohl a zigi taky ne, tekze si bez najit jineho cloveka na leceni mindraku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 22:11, RE: Tady si fakt nekdo dela dobre!!
mufik.martin napísal:
Koukam, ze tomu nemocnemu cloveku to proad neda se za nekoho vydavat, ale asi nema cenu se dal hadat, z oci do oci se asi nidky nepotkame, a ja nejsem psychiatr abych ti pomohl a zigi taky ne, tekze si bez najit jineho cloveka na leceni mindraku.
mufiku, kamaráde. Těch narušenejchuchylaku je tu možná víc. Kurva možná celý Česko. I víc. Samý úchyláci a homoklády. My si jen chcem číst o auťákách a všichni se do nás navážej.
reagovať
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.