sarojan._ napísal:
Vážená Kylie, mluvím ze zkušenosti, takže nevím k čemu směřovalo tvrzení že si vymýšlím. Každý komu nesedne C5 tak je u Vás zamindrákovaný hlupák. Mám takový pocit že právě Vy máte nějaký komplex, když o tom píšete. Jinak moje rodina je o.k., jsem z úplné a spokojené rodiny a moje vlastní rodina je taky úplná, v pořádku a zdravá. Děkuji za optání.
A teď k Vašim šesti bodům pěkně po pořadě:
1) Odešel pouze zadní asistent, přední možná taky, ale to už druhému majiteli. O tom já nevím.
2)S C5 jsem...
1) Auto "nesedne" a "extrémní poruchovost" jsou 2 odlišné věci, nemyslíte? Vám, protože jste si ho koupil, evidentně "sedlo"!
2) Mně třeba "nesedne" Range Rover - to neznamená, že je to nekvalitní vůz (a snad nejsem ani "zamindrákovaná hlupačka")
3) Rádo se stalo, není zač, jsem ráda že jste spokojeni a zdrávi
4) Také mi jednou parkovací asistent "odešel" - papírovou utěrkou jsem otřela senzor a hned "přišel". Abych si ale nedělala hloupé legrácky, NENÍ to běžná závada - ostatně takovéto komponent si nevyrábějí automobilky samy, a zcela stejný výrobek téže firmy najdete i na vozech značek ...
5) To že po čase (2. majiteli) odešel i přední parkovací asistent se domníváte, nebo jste to "jen tak napsal"?
6) Zde někde v textu jsem zmínila odkaz na TÜV kde se C5 umístila 16. ze 107 hodnocených. Je samozřejmě možné, že jste měl zcela mimořádný kus a naprosto extrémní smůlu ...atd. atp.
7) Ano, problémy s brzdami nebyly zaznamenány (ekologické brzdové destičky pískají). Co se decelerace jako takové týká, jde o bezproblémový (spíše nadprůměrný) vůz (problémy s brzdami nezmiňuje TÜV ani u starších ročníků C5 - s vyšším nájezdem kilometrů). Já konkrétně u prvního modelu s brzdami během 150 000 km také problém neměla, u Brumly mám zatím jednou měněné brzdové destičky - to víte automat..)
8) To jste "neuvedl" vy? To přeci není o "dělání" potíží. Pokud vám toto řekl někdo v autorizovaném servisu HRUBĚ porušil interní pravidla firmy a PROČ z toho nevyvodit důsledky? Asi mám štěstí, můj výfuk zatím ok. Kde jak za jak dlouho a za kolik jste vy ten svůj nakonec sehnal?
9) Nebojím (opravdu to je jeden z nejprodávanějších motorů a možná i důsledkem toho víceméně bezproblémový). Ono těch HDi motorů je trošičku více než čtyřválec 2.0 (od 1.4 v C1 po 3.6 TD V8 v Range Rover)
10) Jaký jste si místo C5 koupil vůz (s jakým motorem)?
11) Já vystupuji od prvopočátku pod svým vlastním jménem, zveřejnila jsem i foto Brumly i své (co by jste chtěl více?)
Na odpověď se těší, Kylie