0
späť

diskuze k tématu: Za co vyměnit dosluhující Citroen Xantia?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, technické dotazy, německá vozidla, francouzská vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 11.11.2008 22:35, RE: TÜV ADAC J.D.POWER GÜV
Kylie napísal:
S tím tüv to už trochu přeháníte, opakovaně (rozumíte co znamená opakovaně) jsem se omluvila. Jakpak hodnotit člověka, který POTÉ s k věci neustále vrací?
V tom příspěvku jsem spíše statistiKY na mysli měla (také němecKÉ jsem napsala) - byť JEN konkrétně TÜV jsem zmínila (a jak jsem již - opakovaně - opakovaně - opakovaně - zmínila - VŹDY doporučuji s více zdroji pracovat). To máte z té mé jedné chybky takovou "radost", že 99,99% ostatních příspěvků "přehlížíte" a k tomu jedinému se neustále vra...
Opět cituji:

Do výsledků TÜV se nezapočítávají pouze návštěvy a la STK, ale i poruchy, kdy jste nucen volat HELP.

K tomu není co dodat. Není napsáno "statistiky", ale "TÜV" a připsáno, že tam patří něco, co tam ale vůbec nepatří. Opravuju chyby i ostatním, pokud je odhalím, ale nemám potřebu se vyjadřovat v každé diskuzi, protože nevím všechno. A nikdo z těch postižených opravou neměl potřebu se v tom pitvat jako vy. Já svou chybu uznat umím, jen u vás ji musím uznávat již pošesté - BMW 3 je střední třída.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 11.11.2008 22:36, RE: auto ZEITUNG Testjahrbuch 2009
Kylie napísal:
Hromadný test 4 kombi střední třídy str. 180 - 187
C5 Mondeo Accord Laguna (nafta 2.2, laguna 2.0)
šířka vpředu 157 150 155 148
vzadu 154 149 152 146
výška vpředu 102 98 95 98
vzadu 99 95 93 96
brzdy studené 35.2 37.2 38.3 35.7
zahřáté 34.9 37.2 38.4 34.0
slalom 18 m 61.5 62.8 61.7 63.0 km/h
hlučnost volnoběh 45 50 48 51
130 km/h 67 71 68 68
0-140 17.8 18.4 19.5 18.1
80-120 6.8 7.1 7.0 7.1
spotřeba 8.2 7.3 6.8 7.4
Pěkný den ,-)
Tohle ja váš typický off-topic, kterýma to tady zamořujete.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 11.11.2008 22:37, RE: auto ZEITUNG Testjahrbuch 2009
Kylie napísal:
Ještě jednou jsem se podívala a své obviňování si nechte pro někoho jiného - já sice chyby dělám (to my všichni - zřejmě krom vás), ale "neuhýbám" - což vy (a NE jednou) ano.
Mimochodem pročpak jste znovu "vytáhl" ty centimetry? Co vás k tomu přivedlo? Já jsem myslela, že po nekonečném (naprosto zbytečném) porovnávání jsme to 29.10. v 19:36 definitivně uzavřeli.
Žádné centimetry jsem nevytáhl, taháte je sem vy, přestože jsme to uzavřeli.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 12.11.2008 12:20, RE: TÜV ADAC J.D.POWER GÜV
Koloss napísal:
Opět cituji:

Do výsledků TÜV se nezapočítávají pouze návštěvy a la STK, ale i poruchy, kdy jste nucen volat HELP.

K tomu není co dodat. Není napsáno "statistiky", ale "TÜV" a připsáno, že tam patří něco, co tam ale vůbec nepatří. Opravuju chyby i ostatním, pokud je odhalím, ale nemám potřebu se vyjadřovat v každé diskuzi, protože nevím všechno. A nikdo z těch postižených opravou neměl potřebu se v tom pitvat jako vy. Já svou chybu uznat umím, jen u vás ji musím uznávat již pošesté - BMW 3 je střední třída.
Opravovat chyby - prima, donekonečna znovu a znovu i po opakovaných omluvách znovu a znovu připomínat?
To už trochu "podivným" se jeví ...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 12.11.2008 12:20, RE: auto ZEITUNG Testjahrbuch 2009
Koloss napísal:
Tohle ja váš typický off-topic, kterýma to tady zamořujete.
Číst nemusíte - jinak "zajímavá" reakce ,-)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 12.11.2008 12:22, RE: auto ZEITUNG Testjahrbuch 2009
Koloss napísal:
Žádné centimetry jsem nevytáhl, taháte je sem vy, přestože jsme to uzavřeli.
Téma "CENTIMETR" považujete (pravděpodobně) za jednu z nejdůležitějších věcí vy - mně je opravdu "fuk" (to že momentálně rozměrově NADprůměrným vozem je jen "vtípek" osudu - rozhodně toto NEbyl důvod argument příčina při výběru)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 12.11.2008 12:54, RE: TÜV ADAC J.D.POWER GÜV
Koloss napísal:
Opět cituji:

Ještě jednou - PROČ to neustále OPAKUJETE a na mé omluvy 0,00 reagujete?
reagovať
  1 ... 16 17 18

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.