Petr - TipCars.com napísal:
A když se zmiňuji o nedostatcích koncernových vozů, tak se na mě sesype doslova lavina stejných reakcí, že těmto automobilům záměrně škodím atd. Prostě každá automobilka má své příznivce a odpůrce. Já jen hodnotím testovaný vůz, který poskytne automobilka. Proč Fiat neposkytl nejlevnější model Cromy, nevím ...
Fiat Vám Petře nedal nejlevnější verzi proto, že i ta by pro Vás nebyla dobrá. :)
Prostě pro ně bylo důležité Vám nabídnout to nejlepší, co měli, abyste mohl hodnotit veškeré vychytávky.
Ostatně je možné, že prostě nejlevnější verzi nemají skladem. Jednoduší je zákazníkovi říct a toto ve svém voze mít nebudete, než říct, jo když si připlatíte 60tis(odhad) dostanete DVD navigaci. To by si ale nikdo nekoupil, kdyby to nevyzkoušel.
Jinak mám Mareu 1,6 weekend 2000, najeteo přes 150tis.a je OK, má 4 airbagy a roztrhlé sedadlo u řidiče vzadu malá dírka, která zasahuje do kontaktů airbagu. To je taky jediná závada co mám, už po druhé za 8 měsíců, co se mi kontrolka rosvítila. S automatickou klim. a el. okny a ABS v této cenové relaci bych auto nenašel.
Proč bych nechtěl CROMU je právě onen kufr při sklopení sedadel (nerovná podlaha). To v Marei jde zklopit i nárazník, díky předchudci Tempře. Fakt super věc. Převezete i postel.
Zkuste najít prodejní čísla v Evropě a dozvíte se, že FIat prodává víc vozidel než Škoda, a celý koncern Fiat je na tom taky dobře. Nesnáším používání slova koncern pro VW, koncernů je více. Ale to je už typicky česká neznalost problematiky.
Přeji Vám více úspěšných recenzí.