anonym napísal:
Vážený pane, napsal jste to sám, jedná se o předělané předváděcí vozidlo. Prostě chtěl jste na manželce ušetřit nebo pomachrovat jaká jste jednička a kopil auto jen za Kč. Mám GP a uvedené závady neznám, prostě s autem není problém. A to co uvádíte za závady to je jistě jen pocitová záležitost, pádný argument Vám i novinářům rádoby znalcům prostě chybí. Před tím jsem měl škodovky. dle mého soudu je podstatnou vadou tzv. pomerančová kůra na karoserii-běžná to záležitost škodovek, které nemají poš...
Zcela přesně nechápu, zda neumíte číst nebo Vám vypnul mozek okamžitě, kdy jste viděl kritiku na auto svých snů, ale já chtěl koupit nového Fiata, žádnou předváděčku. Ale v rámci výběru auta jsem si ho chtěl nejprve projet a potom objednat. A pokud mají dva různé vozy zcela totožné problémy s kvalitou zpracování, pak asi není něco v pořádku. Prodejce to může zachraňovat jak chce, nicméně velkou důvěru tím asi nevzbudí. Taková auta by neměli radši ani ukazovat, jinak se nemohou divit tomu, že pověst Fiata se příliš nelepší.
Já jsem navštívil značku Fiat právě proto, abych si udělal nový obrázek o jeho kvalitách. Nepodléhám tradovaným zvěstem bez toho, aniž bych měl praktické zkušenosti. Jenže na základě toho, co jsem viděl, musím konstatovat, že stále je něco pravdy na tom, jak Fiat pořád tahá za kratší provaz. A Vy s tím rozhodně nic nenaděláte - tím, že hážete všechny do jednoho pytle s nálepkou rádoby znalci a idioti jen ukazujete na to, že skutečný nadhled Vám chybí a rozum zaslepují emoce a fandovství k jedné značce.