Martin napísal:
Seata mam taky a vydělal sem si na něj sám tak si nech kecy o dárcích od tatíčka, nu musel bych bejt debil abych to nevzal! Leon Cupra ujde, ale abys viděl že nejsem čůrák tak ti říkám na rovinu že zaprvé nemachruju proto bych ho nechtěl toho Leona, zadruhé jezdim slušně a na nic si nehraju takže 136 koní mi uplně bohatě stačí a víc bych zatím nechtěl a za další jezdím na naftu za 6 litrů a Cupra sedí dost nízko na silnici což ti je u nás celkem k hovnu pokud nejezdíš někde na dálnici nebo tak v...
BMW je předražený krám, který ve spolehlivosti podle TUV nestačí ani na korejce! Navíc nevím, jak koresponduje přemíra elektroniky (a debilní joystick) se sportovním image. Mít zadní náhon, připadal bych si jako v ruské volze. Ne díky!
A teď zpátky k Fiatu. Starší ročníky ve mě vzbuzují (možná neoprávněně) obavy z jejich spolehlivosti. Zdá se mi, že mají měkčí podvozky, které hold na našich "kvalitních" cestách kapitulují. Stilo a Grande Punto mi ale příjdou dostatečně robustní a stylisticky hodně povedené, takže bych je určitě rád vyzkoušel. Máto někdo zkušenosti s některým z nich? Sem s nima.