Utorok 24.07.2007 23:22,
Co je to Martin Vaculík
Nejsem tlustoch , mám passat 2,8 4motion tiptr. (ne z áček) 150 000 km a jsem s ním spokojen nikdy se neporouchal ,momentálně mám i Audi 100 2.5 Tdi automat r 94 a Golf IV 66kW a i s nimi jsem spokojen . Jsem autodopravce mám najeto poctivých milion km a měl jsem asi 250 aut mnoha značek a se všemi jsem jezdil a všechno sám platil a myslím si že nemáte pravdu ,jestli testujete auta , máte je tedy půjčené většinou spíš zánovní a nemůžete je hodnotit objektivně , prostě to není možné , takže je to subjektivní jako všechny testy . Na každém ! autě jsou nějaké chyby a automechanici z nich žijí na nových transitech třeba kolabují egr ventily , uložení př tlumičů , ložiska kol apod . přesto jsem s nimi spokojen mají totiž i spoustu předností . Se servisními náklady nemáte taktéž pravdu asi s nimi nemáte moc zkušeností , od náhradních výrobců se koupí kvalitní díly a v servisu se nesmíte nechat vodit za nos ,servisů je totiž dost a je třeba vybírat . Piáno Vám závidím ,ale je to koníček ne aktuální argument o kvalitě aut , asi taky nekoukáte na černobílou televizi s kvalitní lampou . A nezapomente jezdí se srdcem a ne autem , zazávodím si rád s kýmkoliv at v rychlosti nebo ekonomii provozu
reagovať