0
späť

diskuze k tématu: Vybrat VW Golf nebo Peugeot 306 s dieselem?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, německá vozidla, americká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.04.2008 00:05, RE: bez předmětu
anonym napísal:
teda panove nezlobte se, ale uroven diskuzi a patrne asi i IQ nekterych "radobydiskutujicich" je asi tak na urovni houpajiciho se kone... Ja nevim, proc si kazdy mysli, ze 10 let stare auto musi mit min. 300 tkm, ne-li vic a jeste je to vrak. Ja mam 10 let stare, mam na nem necelych 190 tkm, pravidelne servisovane a udrzovane s vybavou stale lepsi nez v soucasnosti i u lepsich strednich trid. Tak v cem je problem? Ne kazdy nalita 30 tkm rocne a vice jako tady ti "ranari" s jejich radami..
Mám auto 5let a najeto 57000tkm a nevidim na tom nic nenormálního.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.04.2008 07:01, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Milý příteli, ne všichni státní zaměstnanci jsou úředníci, co chodí v pracovní době na nákupy, to za 1. Za 2. myslím, že všichni máme stejné možnosti a za 3. mám spoustu kamarádů, co makají rukama a vydělají si daleko víc, než já, ale já jim nezávidím, protože platí bod č. 2. a mně moje práce baví a jsem v ní spokojený. A na závěr: Průměrný plat jsem myslel průměrný plat oficiálně. Já vím, že je tady spousta dělníků, co by všechny státní zaměstnance hnali, ale někdo to taky dělat musí,ne?
Kdyby nikdo polovinu té Vaší práce neudělal, tak si toho možná ani nikdo nevšimne.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.04.2008 07:04, RE: Jo tak DEBIL?
David V napísal:
No budeš se divit, ale někomu ano.
Tak komu ano, tak určitě nebude scela ok.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.04.2008 07:07, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Megera to je nějakej titul? To má každá blbá učitelka co na základce učí 40 let dokola to samí.
mindrákový pako, nic jinýho.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.04.2008 07:53, RE: Jo tak DEBIL?
anonym napísal:
Tak komu ano, tak určitě nebude scela ok.
To sice souhlasím, ale už i tací dnes dostanou titul.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.04.2008 10:03, RE: Jo tak DEBIL?
David V napísal:
To sice souhlasím, ale už i tací dnes dostanou titul.
ANO! MOHU POTVRDIT! že šéfe?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.04.2008 12:04, RE: bez předmětu
anonym napísal:
vasapasa - nedělej chytrého, když na to nemáš. Ty jsi začal, já ne. S tím urážením titulovaných. Určitě v jednom se mnou budeš souhlasit a to v tom, že tady píšou různí lidé různých oborů. A ono ani tak nejde o češtinu, pravopis, ale o to, zda je člověku rozuměno. Takže zbytečně už nerýpej. Já si profesorů, docentů a jiných titulovaných vážím, protože jsem je poznal jako OSOBNOSTI. A vůbec nejde o to, zda já mám titul nebo ne (a pro některé - Mgr. je na stejné úrovni jako Ing. - jen jde o netec...
No konečně to někdo pochopil..... ona to neměla být urážka titulovaných ale upozornění na to že se zde diskutuje o autech. Jde vidět že pan Mgr. má ten titul opravdu vydřenej.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.04.2008 12:16, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Megera to je nějakej titul? To má každá blbá učitelka co na základce učí 40 let dokola to samí.
................40let dokola pořád to samí )), ale Tebe pravopis nenaučila, takže titul asi na ho....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.04.2008 15:27, Tituly
anonym napísal:
Nic proti, ale v dnešní době je titulem Mgr. zakončena většina netechnických oborů (např. prakticky celá Karlova Univerzita vyjma MUDr.), takže bych ho nijak neshazoval, například absolvent právnického studia je Mgr., a k tomu aby vykonával funkci advokáta, notáře nebo např. soudce nepotřebuje jiný titul, ale jiné zkoušky a oprávnění. Jinak já jsem Bc. a studuji navazující magisterské (ano, tak se to nazývá i v případě, že je studium zakončeno titulem Ing., tedy inženýr), příští rok bych měl končit a bude mi 23 (v červenci 24), základní vzdělání jsem měl 9 let a vysokou mám pětiletou, takže se člověk nemusí nijak zvlášť snažit..

Tom
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 24.04.2008 11:26, RE: bez předmětu
anonym napísal:
A pak sestřička zavolala: "hoši nechte ty angličáky a šup spinkat do klecových lůžek". muhehehe nejlepší auto jasněěěěě
jasneze, to mel byt vtip s tim ze je golf nejlepci auto. kdyz autp tak japonsky
reagovať
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.