vasapasa napísal:
Ještě dotaz pane Mgr.
1. Co to je za slovo kdož? To je česky?
2. jseš...... je nějaký český slovo ...... Víte já umím jen anglicky a česky, tak pokud je to třeba latinsky tak se omlouvám že neumím latinsky
3. a co potom "koneckonců" ? nebo snad pan Mgr. myslel konec konců?
vasapasa - nedělej chytrého, když na to nemáš. Ty jsi začal, já ne. S tím urážením titulovaných. Určitě v jednom se mnou budeš souhlasit a to v tom, že tady píšou různí lidé různých oborů. A ono ani tak nejde o češtinu, pravopis, ale o to, zda je člověku rozuměno. Takže zbytečně už nerýpej. Já si profesorů, docentů a jiných titulovaných vážím, protože jsem je poznal jako OSOBNOSTI. A vůbec nejde o to, zda já mám titul nebo ne (a pro některé - Mgr. je na stejné úrovni jako Ing. - jen jde o netechnický obor, pedagogika)
Nedá mi nezareagovat na tvůj " výstřel do prázdna," ale snad jen ... najdi si Slovník spisovné češtiny pro školu a veřejnost, strana 131 - kdož v. kdo. Tobě speciálně na vysvětlenou. Toto slovo nebylo použito nesprávně, jen ty ses s ním ještě nesetkal. Nic není špatně. Jen se pořádně uč, časem se vše naučíš. A teď se snad už dostanem k diskusi o autech a nebudem do toho tahat tituly a absolvované vysoké školy jakéhokoliv směru. Zdar. Tvůj názorový oponent.