0
späť

diskuze k tématu: Vybrat VW Golf nebo Peugeot 306 s dieselem?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, německá vozidla, americká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 18:54, jedině golf
Fakticky, jedině golf, fakt čupr vozejk, nalítáš na něm minimálně mega a natřeš to kdejaký trojce. mám 11 let starýho a mám najeto 11 tis. km., to jsem kádr co? Jo a mám ho v dieselu, fakt božskej zvuk, dá naprdel všem těm 6-ti, 8-mi válům v benzínu!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 18:59, RE: Jo tak DEBIL?
anonym napísal:
Na VŠB obor dopravní technologie není, když už tak už technologie dopravy. Po většinou to jsou naštvaní železničáři, co se nedostali na silničku. Dusí je tam arogantní vyžraný Teichmann a narcistický Daněk, jojo a roční odpad 50% že. Na tento obor bych hrdý nebyl, ke všemu je zakončený tituly Bc a Ing, nikoliv Mgr.
Každopádně pořád Ing. vypadá líp než Mgr....(bývalý polotitul)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 19:52, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Tak já nevím, ale nepřijde mi vůbec blbý vlastnit auto z roku 2000. Máme s manželkou každý průměrný plat, oba jsme státní zaměstnanci. Splácíme barák a máme dvě auta. Já mám větší, jezdím dál a manželka menší, jezdí po městě. V zimě jedem do Alp na lyže, v létě někam k moři a ne zrovna do Chorvatska. Peněz by mohlo být víc, ale nežijeme si zase tak špatně. Obě auta máme v dobrém tech. stavu a nebál bych se s nimi jet kamkoliv (mimo pouště))) Tak to jsme jako socky? Mohli bychom mít nové au...
Státní zaměstnanci=průměrný plat? To jste právě naštval spoustu opravdu pracujících lidí, ktří nemohou odejít uprostřed pracovní doby na nákupy, kteří mají "úřední" den Po-Pá, kteří nemají 13 a 14 plat...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 19:58, RE: Kilometry
anonym napísal:
Naprosto jist, mrkni na tenhle odkaz http://youtube.com/watch?v=7Mxl3BCg3Y4
No možná jsem dementní, ale toto nemůžu považovat za důkaz.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 20:02, RE: Jo tak DEBIL?
anonym napísal:
Přátelé, copak až tak záleží na titulu?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 20:04, RE: jedině golf
anonym napísal:
Fakticky, jedině golf, fakt čupr vozejk, nalítáš na něm minimálně mega a natřeš to kdejaký trojce. mám 11 let starýho a mám najeto 11 tis. km., to jsem kádr co? Jo a mám ho v dieselu, fakt božskej zvuk, dá naprdel všem těm 6-ti, 8-mi válům v benzínu!
osel?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 20:06, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Státní zaměstnanci=průměrný plat? To jste právě naštval spoustu opravdu pracujících lidí, ktří nemohou odejít uprostřed pracovní doby na nákupy, kteří mají "úřední" den Po-Pá, kteří nemají 13 a 14 plat...
Milý příteli, ne všichni státní zaměstnanci jsou úředníci, co chodí v pracovní době na nákupy, to za 1. Za 2. myslím, že všichni máme stejné možnosti a za 3. mám spoustu kamarádů, co makají rukama a vydělají si daleko víc, než já, ale já jim nezávidím, protože platí bod č. 2. a mně moje práce baví a jsem v ní spokojený. A na závěr: Průměrný plat jsem myslel průměrný plat oficiálně. Já vím, že je tady spousta dělníků, co by všechny státní zaměstnance hnali, ale někdo to taky dělat musí,ne?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 20:19, RE: Jo tak DEBIL?
anonym napísal:
Přátelé, copak až tak záleží na titulu?
No budeš se divit, ale někomu ano.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 20:27, RE: Kilometry
anonym napísal:
No možná jsem dementní, ale toto nemůžu považovat za důkaz.
Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, mám Golf III Variant 1,9 TD z roku 1996 a udělal totéž, teď mám na tachometru 21000, nevím jestli to dělají všechny, ale ten můj rozhodně taky, a viděl jsem to na youtube.com a tam to byla VR6

Tom
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 20:29, RE: Jo tak DEBIL?
anonym napísal:
Proč je Mgr bývalý polotitul? V tom se nevyznám.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 20:35, RE: bez předmětu
anonym napísal:
A ty si jako myslíš,že když úředníci nemají úřední dny,tak nepracují?
A že si pracující neodfrknou? Svačinka od deseti do jedenácti, obýdek od dvanácti do půl druhý.....tradiční pracovní náplň-opírání o lopatu,zírání tří na jednoho co kope.....Však on se tady v Čechách nepředře nikdo.
S tím 13. a 14. platem už to taky nebude tak růžový jak si myslíš a každopádně pořád platí-jaký si to uděláš,takový to máš.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 21:01, RE: jedině golf
anonym napísal:
osel?
edmund., osel se jaksi neúčastní
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 21:53, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Vasapasa je debil. Reaguju na třetí příspěvek poslední bod. Tys nechodil do základní školy, že máš takové trauma z pravopisu? Neurážej ty, kdož tu vysokou mají (a vydřenou). Kdybys neměl v hlavě slámu, tak sis ji taky mohl udělat. A koneckonců si ji ještě můžeš udělat.
Jseš trapný. Takže nechej sortu intelektuálů být............ a zalez do boudy.
Mgr.
Megera to je nějakej titul? To má každá blbá učitelka co na základce učí 40 let dokola to samí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 21:56,
to je vůl, kaviárový tousty....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 22:04, RE: Jo tak DEBIL?
anonym napísal:
Proč by nešlo mít ve 23 hotovou VŠ? V šesti jdu do první třídy,v patnácti do prváku na střední,v devatenácti nastupuju na VŠ,20-2. ročník,21-3. ročník,22-4. ročník,23-5. ročník-získávám titul,je jaro a narozeniny mám až v létě = ve 23 mám hotovou VŠ. A teď si představ,že plno z nás tady zvládlo to co se vy učíte na základce devět let za osm a některý vejšky jsou jen na čtyři roky. Takže lze mít plnohodnotný vysokoškolský titul v 21. Ale to jen tak mimo diskuzi.
.
Máte pravdu jde,ale šel jsem o rok později (narodil jsem se na podzim) a ZŠ jsem neměl 8 let ale 9 a můj studijní obor není na 4 ale na 5 roků a studium jsem na rok přerušil ze zdravotních důvodů ... takže asi tak
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 22:05, RE: bez předmětu
vasapasa napísal:
Ještě dotaz pane Mgr.
1. Co to je za slovo kdož? To je česky?
2. jseš...... je nějaký český slovo ...... Víte já umím jen anglicky a česky, tak pokud je to třeba latinsky tak se omlouvám že neumím latinsky
3. a co potom "koneckonců" ? nebo snad pan Mgr. myslel konec konců?
vasapasa - nedělej chytrého, když na to nemáš. Ty jsi začal, já ne. S tím urážením titulovaných. Určitě v jednom se mnou budeš souhlasit a to v tom, že tady píšou různí lidé různých oborů. A ono ani tak nejde o češtinu, pravopis, ale o to, zda je člověku rozuměno. Takže zbytečně už nerýpej. Já si profesorů, docentů a jiných titulovaných vážím, protože jsem je poznal jako OSOBNOSTI. A vůbec nejde o to, zda já mám titul nebo ne (a pro některé - Mgr. je na stejné úrovni jako Ing. - jen jde o netechnický obor, pedagogika)
Nedá mi nezareagovat na tvůj " výstřel do prázdna," ale snad jen ... najdi si Slovník spisovné češtiny pro školu a veřejnost, strana 131 - kdož v. kdo. Tobě speciálně na vysvětlenou. Toto slovo nebylo použito nesprávně, jen ty ses s ním ještě nesetkal. Nic není špatně. Jen se pořádně uč, časem se vše naučíš. A teď se snad už dostanem k diskusi o autech a nebudem do toho tahat tituly a absolvované vysoké školy jakéhokoliv směru. Zdar. Tvůj názorový oponent.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 22:11, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Megera to je nějakej titul? To má každá blbá učitelka co na základce učí 40 let dokola to samí.
Bez té blbé učitelky by sis dnes nepřečetl ani návod na uvaření pudinku, takže klídek
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 22:27,
Rád čtu tady tyhle recenze ,ale je mi smutno z toho ,že příspěvky se většinou zvrhnou ve vzájemné osočování a nadávání do debilů a podobně.
Je to škoda ,protože člověk se občas dozví něco zajímavého a tohle s to s tím nemá co dělat .
Vypovídá to o tom co jsme zač.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 22:51, RE: šrot
anonym napísal:
je to blbe ze je to tak, roky autam pribudaju, ale najazdene kilomentre su stale v rozpati 120-200 tis, nech je rv akykolvek 1994 alebo 2004
Najväčšia sranda je inzerat na auto z roku povedzme 1991 a kilometre 120 000, to je uplny nonsens.
Tieto auta su stare šunky, rozhodne nestoja za tie peniaze. Neviem kolko dotycny najzdi, ale pokial to nebude viac ako 20 000km rocne, radsej nech kupi benzin, je dost velky predpoklad, ze bude mat menej za sebou. Pokial chce jazdit velke porcie km, tak na starej sunke to aj tak nebude mozne....cize zapaklita situacia. Skusit to moze, ale sanca na uspech nie je bohvieco....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 23:18, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Rád čtu tady tyhle recenze ,ale je mi smutno z toho ,že příspěvky se většinou zvrhnou ve vzájemné osočování a nadávání do debilů a podobně.
Je to škoda ,protože člověk se občas dozví něco zajímavého a tohle s to s tím nemá co dělat .
Vypovídá to o tom co jsme zač.
vyřeší to jen a jen povinnost se zaregistrovat, souhlasím s tebou, smutné je, že za anonym se každý schová.........
reagovať
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.