0
späť

diskuze k tématu: Vybrat VW Golf nebo Peugeot 306 s dieselem?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, německá vozidla, americká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 12:12, RE: bez předmětu
anonym napísal:
A já mám zase pocit, že člověk, kterej každého druhého člověka v ČR nazve sockou, má tatínka vydělávajícího tolik peněz, že může svýmu pubertálnímu synáčkovi koupit cokoliv mu na očích uvidí. Bohužel synáček se nepotatil, je to neschopný dement bez přátel, kterej má neustále potřebu na diskuzních fórech někomu dokozavat svou zámožnost a onanuje při tom.
Ano! To může být druhá možnost. Rozhodně to nebude vzdělanec, jenž si na love přišel vlastním přičiněním. No v každým případě chudáček...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 13:06, Kilometry
Rád bych upozornil na to, že u Golf III se při 300000 nuluje počítadlo kilometrů. Takže TDI z roku 95 může mít opravdu najeto 100000. Ve skutečnosti je to však 400000! Už jsem jich pár potkal i se servisní knížkou.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 13:20, RE: Kilometry
anonym napísal:
Rád bych upozornil na to, že u Golf III se při 300000 nuluje počítadlo kilometrů. Takže TDI z roku 95 může mít opravdu najeto 100000. Ve skutečnosti je to však 400000! Už jsem jich pár potkal i se servisní knížkou.
Tím jste si naprosto jist? Proč tomu tak je? Není mně to z jiných vozů známo.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 14:02,
Vasapasa je debil. Reaguju na třetí příspěvek poslední bod. Tys nechodil do základní školy, že máš takové trauma z pravopisu? Neurážej ty, kdož tu vysokou mají (a vydřenou). Kdybys neměl v hlavě slámu, tak sis ji taky mohl udělat. A koneckonců si ji ještě můžeš udělat.
Jseš trapný. Takže nechej sortu intelektuálů být............ a zalez do boudy.
Mgr.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 14:16, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Vasapasa je debil. Reaguju na třetí příspěvek poslední bod. Tys nechodil do základní školy, že máš takové trauma z pravopisu? Neurážej ty, kdož tu vysokou mají (a vydřenou). Kdybys neměl v hlavě slámu, tak sis ji taky mohl udělat. A koneckonců si ji ještě můžeš udělat.
Mgr.
"Jseš trapný"
co to je? Tak buď "jseš trapnej" (A), bo "seš trapné" (BM), nebo "Jsi trapný" (CZ).

neMgr.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 14:17, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Mgr.
Ono taky hlavne tady ani tak o ty CHIBI nejde.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 15:42,
ty jo jedine golfa pač na tom ješte nalitaš 500 tis a nic nebudeš muset investovat pač je to přímo boží vůz
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 15:47, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Mgr.
Ano, kdo má vydřenou VŠ, je na to náležitě hrdý, ale bohužel nám ostatním tím kazí reputaci
Navíc podepsat se na internetové diskuzi titulem, a nebýt ani řádně zaregistrován považuji za totální OUT.
A co se týče pravopisných chyb, tak určitý obraz to o člověku dává, ale konkrétně my technici dáváme pravopisu hodně na frak. Víc než pravopis o člověku ovšem řekne volba slov a struktura věty.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 15:51, RE: Stara auta?
mufik.martin napísal:
Co porad mate s tim, ze jsou to stare popelnice? Kdyz sezenete pekny kousek je lepsi jak vetsina Felicii ci jinych aut a pokud bylo o auto dobre starano tak bude slouzit jeste hodne dlouho. Verim, ze tazatel by taky radsi auta 4 roky stare, ale ne kazdy ma 200 tis a vice na auto mladsi 5 let.
Jen pro informaci , tak třeba můj děda si v roce ¨2002 koupil novou fabii, dnes v roce 2008 má najeto 39 000km, můj otec koupil na konci roku 2004 Citroena C4 a dnes má najeto 30 000km. Tak proč by měly mít všechny auta z roku 2000 nalítáno 250000. Řidičů, co jezdí málo je poměrně dost, třeba témeř všichni důchodci nebo lidi, co maj svoje auto a k tomu jeste služební
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 16:14, RE: bez předmětu
anonym napísal:
ty jo jedine golfa pač na tom ješte nalitaš 500 tis a nic nebudeš muset investovat pač je to přímo boží vůz
jo taky sem to slysel ze golf je nejlepci a nejspolehlivejsi superauto. jedine golf
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 16:22, Jo tak DEBIL?
anonym napísal:
Mgr.
Pane Mgr. tady se hlásí debil pokud chcete mohu vám zaslat potvrzení o studiu (máte pravdu skutečně ještě nemám vystudovanou VŠ ono to ani nejde v 23) Jinak kdyby vás to zajímalo tak je to obor Dopravní technologie na VŠB-TU Ostrava.
PS: Rád bych viděl váš diplom, ono vetšina lidi co má tituly se s tím přilíš nechlubí a vesměs to jsou lidé skromní a né aby do diskuze pod rouškou anonymity psali já jsem Mgr. a ty jsi debil a máš v hlavě slámu. Takto se vysokoškolsky vzdělaný člověk opravdu nechová! Ale to snad nemusím říkat to většina svéprávných lidí tuší. Tak se mějte a když máte titul Mgr. tak se zaregistrujte, určitě to pro vás nebude problém. A za svým prvním příspěvkem si stojím. S pozdravem vasapasa
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 16:29, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Mgr.
Ještě dotaz pane Mgr.
1. Co to je za slovo kdož? To je česky?
2. jseš...... je nějaký český slovo ...... Víte já umím jen anglicky a česky, tak pokud je to třeba latinsky tak se omlouvám že neumím latinsky
3. a co potom "koneckonců" ? nebo snad pan Mgr. myslel konec konců?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 16:40, RE: Jo tak DEBIL?
vasapasa napísal:
Pane Mgr. tady se hlásí debil pokud chcete mohu vám zaslat potvrzení o studiu (máte pravdu skutečně ještě nemám vystudovanou VŠ ono to ani nejde v 23) Jinak kdyby vás to zajímalo tak je to obor Dopravní technologie na VŠB-TU Ostrava.
PS: Rád bych viděl váš diplom, ono vetšina lidi co má tituly se s tím přilíš nechlubí a vesměs to jsou lidé skromní a né aby do diskuze pod rouškou anonymity psali já jsem Mgr. a ty jsi debil a máš v hlavě slámu. Takto se vysokoškolsky vzdělaný člověk opravdu nec...
Proč by nešlo mít ve 23 hotovou VŠ? V šesti jdu do první třídy,v patnácti do prváku na střední,v devatenácti nastupuju na VŠ,20-2. ročník,21-3. ročník,22-4. ročník,23-5. ročník-získávám titul,je jaro a narozeniny mám až v létě = ve 23 mám hotovou VŠ. A teď si představ,že plno z nás tady zvládlo to co se vy učíte na základce devět let za osm a některý vejšky jsou jen na čtyři roky. Takže lze mít plnohodnotný vysokoškolský titul v 21. Ale to jen tak mimo diskuzi.
.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 17:05, RE: Kilometry
anonym napísal:
Tím jste si naprosto jist? Proč tomu tak je? Není mně to z jiných vozů známo.
Naprosto jist, mrkni na tenhle odkaz http://youtube.com/watch?v=7Mxl3BCg3Y4
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 17:21, RE: Jo tak DEBIL?
vasapasa napísal:
PS: Rád bych viděl váš diplom, ono vetšina lidi co má tituly se s tím přilíš nechlubí a vesměs to jsou lidé skromní a né aby do diskuze pod rouškou anonymity psali já jsem Mgr. a ty jsi debil a máš v hlavě slámu. Takto se vysokoškolsky vzdělaný člověk opravdu nec...
Na VŠB obor dopravní technologie není, když už tak už technologie dopravy. Po většinou to jsou naštvaní železničáři, co se nedostali na silničku. Dusí je tam arogantní vyžraný Teichmann a narcistický Daněk, jojo a roční odpad 50% že. Na tento obor bych hrdý nebyl, ke všemu je zakončený tituly Bc a Ing, nikoliv Mgr.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 17:25, RE: bez předmětu
anonym napísal:
jo taky sem to slysel ze golf je nejlepci a nejspolehlivejsi superauto. jedine golf
A pak sestřička zavolala: "hoši nechte ty angličáky a šup spinkat do klecových lůžek". muhehehe nejlepší auto jasněěěěě
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 18:14, RE: Peugeot 1,9D
anonym napísal:
Mám tento motor v P 309 r. v. 1992, najeto 240 t. km většinou po městě. Spotřeba dlouhodobě 5,5 l/100 km. Pravidelně 10-12 t. km měním olej a filtr, co 50t. kontrola vstřiků atd, 100 t. rozvoďák. Jediná závada na motoru bylo těsnění pod hlavou v cca 200 t. a zároveň jsem nechal udělat přebroušení a repas hlyvy. Motoru chybí pár koníků, ale díky lehčímu zpřevodování jede slušně, horší na dálnici. V jiném autě mám 2,0HDI, kultivovanost a výkon samozřejmě nesrovnatelně lepší, spotřeba o cca 0,5-1 l...
Plně s vámi souhlasím, měl jsem také P309 1,9D a spotřeba byla kolem 5 litrů i při ostřejší jízdě. Potom 2,0 HDI v P406 kombi a tam už hodně záleželo na stylu jízdy - dokázal jet za 5 ale také za 8 litrů. Je tam také ale rozdíl skoro 500 kg hmotnosti.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 18:19, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Ano! To může být druhá možnost. Rozhodně to nebude vzdělanec, jenž si na love přišel vlastním přičiněním. No v každým případě chudáček...
Tak já nevím, ale nepřijde mi vůbec blbý vlastnit auto z roku 2000. Máme s manželkou každý průměrný plat, oba jsme státní zaměstnanci. Splácíme barák a máme dvě auta. Já mám větší, jezdím dál a manželka menší, jezdí po městě. V zimě jedem do Alp na lyže, v létě někam k moři a ne zrovna do Chorvatska. Peněz by mohlo být víc, ale nežijeme si zase tak špatně. Obě auta máme v dobrém tech. stavu a nebál bych se s nimi jet kamkoliv (mimo pouště))) Tak to jsme jako socky? Mohli bychom mít nové auto a navenek bysme asi vypadali, že jsme vataři, ale my prostě chceme hezky bydlet a užívat si, tak to prosím Vás pochopte, Vy zavodáři !!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 18:30, RE: Jo tak DEBIL?
anonym napísal:
Na VŠB obor dopravní technologie není, když už tak už technologie dopravy. Po většinou to jsou naštvaní železničáři, co se nedostali na silničku. Dusí je tam arogantní vyžraný Teichmann a narcistický Daněk, jojo a roční odpad 50% že. Na tento obor bych hrdý nebyl, ke všemu je zakončený tituly Bc a Ing, nikoliv Mgr.
Hele, něco proti Bc? ))
Navíc vydřenýmu? (5 let)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 14.04.2008 18:41, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Já mám pocit, že ti, co se vždy ozvou na téma "všichni jste socky" jsou puboši kolem 15ti járů, jejichž fotr má doma vohrklou zrzavou filcku z AAA.
teda panove nezlobte se, ale uroven diskuzi a patrne asi i IQ nekterych "radobydiskutujicich" je asi tak na urovni houpajiciho se kone... Ja nevim, proc si kazdy mysli, ze 10 let stare auto musi mit min. 300 tkm, ne-li vic a jeste je to vrak. Ja mam 10 let stare, mam na nem necelych 190 tkm, pravidelne servisovane a udrzovane s vybavou stale lepsi nez v soucasnosti i u lepsich strednich trid. Tak v cem je problem? Ne kazdy nalita 30 tkm rocne a vice jako tady ti "ranari" s jejich radami..
reagovať
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.