Utorok 26.05.2009 15:51,
rada
V niektorom článku predo mnou som čítal,že by chcel vidieť auto,o ktoré sa niekto stará a potom ho predá.Ja sa starám o svoj Nissan Tino Almera 2.2 di,ale skutočne starám,mením v servise i v Nissane všetko a načas,čo sa má.Je z r. 2001,ešte ma nenechalo stáť,štartuje bez problémov i v zime,nebolo nikdy havarované,batéria,oleje,chlad.voda,brzdy,váha vzduchu atď.Skutočne sa starám a jazdím každý deň.Turbo nechám vychladnúť po dlhej štreke.A chcem ho predať.Nie že je problémové,ale chcem mladší voz,s ktorým by som to už dožil.A čo sa týka VW Golfa 4x4 Td,mal som ho,r.v.99,dovoz z Nemecka-asi pred 4 rokmi.Asi som mal smolu.Po týždni odišlo servo,po mesiaci 5 rýchl. prevod/na opravu prispel i predávajúci,ktorý zatajil zásah do prevodovky,ale tie starosti a cesty Praha-Usti n.L./,gumová spojka na kardane a ešte nejaky vyvažovák.V autoservise v Prahe boli zo mňa na skolabovanie.Už by som nikdy nekupoval 4-kolku od anonyma,bez jasného pôvodu majiteľa.Ani Subaru,pretože ten,kto má tentotyp auta,si myslí že preňho neexistujú fyzikálné zákony.Alebo kupovať po dôkladnej prehliadke s mechanikom,pretože po povinnej investícii-olej,rozvody,gumy-4 x rovnaké,sa môže autíčko riadne predražiť.Miro.
reagovať