0
späť

diskuze k tématu: BMW, Audi, nebo Subaru na LPG?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, technické dotazy, japonská vozidla, německá vozidla, německá vozidla, německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 15:13, rada
Pane z mrydku-fystku, ja vozem do servisu nejezdim mam totiz mazdu 3 s LPG v podlaze. Pan Juergen je lopata co si prisedla varlata z 330-ky, a sicher hybridy degraduji ty spotrebaky taky, ze ano? Hosi uz se vzpamatujte svet uz nechce maslo a benal do aut!!! Doby se meni, a cas utika velmi rychle uz je ta tam doba 120tek prekopanych v JZD na LPG. Taky uz nejsem nejmladsi, ale otevrme si oci a palice LIDE CHTEJI JEZDIT ZADARMO A ZDRAVE(EKO)!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 15:21, rada
Marku a DR.Jürgen: LPG není degradace značky. Opakuj si to dnes a denně!
Auto s LPG nejenže je vždy dražší než to samé v benzínu (proč asi...),ale prodává se vždy velmi rychle. Ostatní co to mají v hlavě v pořádku a umí zacházet s financemi, totiž nějakým způsobem zjistí, že provoz auta s LPG je levnější a vyplatí se jej mít, a může to být klidně 550i, M5,M3, S4/S6...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 15:35, rada
dobře, možná to není degradace značky. Já jen LPG nikdy neměl a nemám k němu vztah. Je mi 21 a mám první auto BMW 316 e30. Je pravda,že v budoucnu bych něco silného na LPG možná taky zvládl...kdo ví jak budu jednou uvažovat.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 16:58, rada
Jak píše Jurgen. Na mobile.de je mezi 5er BMW nad 180Kw (což odpovídá 530i a výše) pouze 14 vozů na LPG z 1200 mladších 9ti let. Audi A6 se stejnými kritérii 11 z 1050. Chcete li být jedním z 0,001% exotů vzhůru do toho.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 17:08, rada
Vlastnim bmw530i a mam ho predelany na lpg a mam kazdeho blba ktery se tomu divi uplne v paži.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 17:30, rada
Copak benzín na plyn, to má každý jouda, ale takovej diesel na plyn, to už chce fajnšmekra...:)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 17:31, rada
Reakce: Na rozdil od jistych ucastniku diskuse tady nikoho neurazim, ale pro pana OST-ravaka - Arschlocha bez titulu: debilem jsem oznacil cloveka, co si kupuje ojetou S-klasse, aby honil vodu, ale zaroven nema ani na benzin a servis. Lidi s altrenativnim pohonem jsou mi ukradeni, stejne jako lidi, co jezdi v rozezranych nesmyslnych americkych jeepech na nakupy do Aldi. Kazdy podle sveho. A pro ostatni: prohlidnete si inzeraty, za kolik a hlavne jak dlouho se drahe vozy znacek Audi,MB, BMW prodavaji..pak tady neco placejte o horkem zbozi a super trefe do cerneho v podobe ojeteho ex-prestizniho vozu v plynu. Jinak posvatneho na vozech techto znacek neni nic, jen jsou i po peti letech tak drahe, ze si to vetsina lidi v Cechach porad jeste nemuze dovolit, mam tim na mysli hlavne pak provoz a servis, nejenom vyssi porizovaci cenu. Pro pana Kamila, prave proto, z s financemi umim zachazet, nepotrebuji si nic do auta dodatecne montovat, uzivim ho i tak. A svuj EKO-prispevek spolecnosti jsem splnil tim, ze jsem si koupil oproti stadardni verzi o 2 tis EUR. drazsi Passat Bluemotion, na kratsi pojizdky. Mam spotrebu 5 l nafty a emise pod 140g, takze co vic. Jsem rad, ze v Cechch tak ekologicky smyslite, hlavne, aby vam to vydrzelo, muzete treba konecne i zacit poradne tridit odpad...No nic, treba se mi z zebrackeho Nemecka budem od vas ucit....Plynu zdar.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:07, rada
do nikoho se nechci navážet a hrozně se mi líbí jak tu jeden druhýmu nutí svoje názory. Žijeme v demokracii a každej jezdí na to co uzná za vhodný.
to valnoha
Jen takový zamyšlení....kde berete tu jistotu že to (podíl vozů s LPG na trhu) svedčí o tom že je někdo exot? Stejně tak to může svědčit o tom co tady napsal Kamil, Praha - rychlá prodejnost x cena x zájem o vozy na LPG ???
a teď kde je pravda?? pravda je relativní a ikdyž napíše kdokoliv cokoliv co si on osobně myslí tak to pravda být nemusí a přesto on osobně může být přesvedčený že má pravdu)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:08, rada
Rozhořela se tady diskuze ve které padají silná slova mezi účastníky a dokonce i urážky. Podstata problému je absolutně nesmyslné uvažování původního tazatele, který si představuje, že si koupí něco jako Audi S6 a pak to bude provozovat za pár korun. Jeho představa, ukazuje na jeho absolutní neznalost. Souhlasím s názorem, že cpát do Audi S6 LPG je absolutní úchylnost a používání neznačkových dílů stejná blbost, nehledě na to, že samozřejmě u podobných vozů ani v některých případech neexistují. Někteří lidé jsou opravdu absolutně mimo. Hlavně, že chce silné auto prémiové značky a přitom nemá na to aby to provozoval.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:10, rada
A s názorem, že ten kdo chce cpát např. do BMW 535i nebo Audi S6 LPG je neskutečný exot se plně ztotožňuji.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:12, rada
K dotazu: Můj (ne)odborný názor je ten, že LPG ano, na majiteli je spočítat si, zda se přestavba vůbec vyplatí. Technicky by neměl být problém, spousta vozů podobných kubatur se běžně na LPG přestavuje (se zmíněnými modely ovšem zkušenost nemám).
To Jurgen a spol.: V bazarech je málo LPG vozů, protože takových se málokdo zbavuje (proč by to dělal), případně se LPG systém vymontuje a použije v jiném voze. Mimochodem, eko-příspěvek společnosti nejlépe splníte, pokud si na krátké vzdálenosti koupíte kolo. Víte, jak se pozná chytrý a bohatý člověk? Neutrácí za věci, které nepotřebuje. Vzhledem k tomu, že rozdíl mezi moderním LPG pohonem a benzínem nepoznáte (kromě nákladů na phm), není důvod zbytečně utrácet za dražší řešení.
Každý si musí vyřešit sám se sebou, zda si v bavoráku se samolepkou bude připadat dostatečně důležitě. Racionální důvod proti přestavbě mě nenapadá.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:17, rada
Vite co? Jestli najdete nekoho, kdo ma S4/S6/550i/M3 od roku 2005, takze rekneme auta od 25000EUR nahoru a necha si dobrovolne vuz predelat na LPG, tak mu tu prestavbu zaplatim. Myslim to naprosto vazne. Mam jedinou podminku, majitele i auto si vyfotim a budu se minimalne rok divit, ze i clovek muze byt vul. Jinak ale vyhodna nabidka, ne? Doufam, ze vetsina rozumnych lidi chape absurditu tehle diskuze...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:22, rada
Absolutní souhlas s Jurgenem. Když se nad tím člověk ještě jednou zamyslí tak se mu nechce absolutně věřit, že taková šílenost jako přestavba uvedených aut na LPG může vůbec někoho napadnout. Diskuze o tom je opravdu absurdní, protože je to absolutní nesmysl.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:26, rada
Kratsi pojizdky = cesta do prace 25km po dalnici a 25 zpet - na kole nic moc. Passat na to naprosto idealni. Ostatni jezdeni v 335, s prisedlymi varlaty:) presto spokojen, najezd 50tis km/rok, bez samlepky, dulezitost v aute opravdu nespatruji, to mi verte:) Tady koncim, musim vydelavat, abych uzivil svoji NON-LPG nestvuru....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:36, rada
Kříž opět machruje !!!!! Si mysliš že tam u vas jsou všichni borci bohatí co?
Přestavět premiove znacky na lpg neni nic spatneho.Vždyť i subaru nabyzi originalni přestavby .
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:40, rada
Mám bugatti veyron a chtěl bych ho předělat na lpg .Pošli kontakt a já se ozvu
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:43, rada
To: antikřižák. Přestavět Subaru- možná, přestavět prémiové značky ve špičkové motorizaci mi přijde trochu podivné, ovšem nápad o přestavbě S6 je opravdu úchylný a naprosto absurdní.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 18:56, rada
Důvod?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 19:07, rada
TO Antikřižák: ty máš tak možná vejron semene, blbečku. Prstaň si honit brko, ono se to spraví.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.02.2010 19:08, rada
ale HLAVNĚ!!!! pokut to ten pán chce, tak si to udělá a bude mít všechny tyhle řeči doufám u prdele... jezdím na naftu, nad LPG jsem nikdy ani nepřemýšlel, CNG mně lákalo víc, nicméně ať si každý dělá co chce, radši do barováka LPG než černé skla
reagovať
  1 ... 4 5 6 ... 9

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.