Streda 03.02.2010 13:53,
rada
Reakce: Nevim, jestli se vyznam v LPG, ale na rozdil od pana Ostravaka v Nemecku sem se narodil a ziji tady, to ze umim mimo jine perfekt cesky je vec jina, takze muzu posuzovat jak to tady chodi - proste plyn v aute typu BMW, Audi, Mercedes a ZDURAZNUJI ve vyse jmenovanych motorizacich, je jev naprosto ojedinely. Staci si kliknout na mobile.de, kolik jich tam najdete??? A pardon, jeste vemte v uvahu, ze jsme vice nez 80 milionovy narod, tak si to zpomerujte k poctu u vas v Tschechei. LPG v Belgii nevim, ale vim, ze i Holandani dovaji vsude mozne plyn (Vectry, Subaru, Fordy) a take jsou pak jejich vozy v Nemecku temer neprodejne. BMW/Audi/MB ve vyssi motorizaci na plyn je (zduraznuji v Nemecku) obtizne prodejne, ale vidim ze krom Polaku uz bude i dobre odbytiste mezi zdejsimi diskutujicimi.. Proc asi nikdo podobna luxusni auta v plynu nechce, kdyz je to tak super vyhodne???
Nemecko je velka zeme, se spoustou lidi a tak i hrstkou podivinu - receno spravnou cestinou - debilu, kteri si chteji stuj co stuj koupit s-klasu v plynu, uznavam. A podnikavi nemecti obchodnici i tyto lidi uspokoji. Kolik jich ale je? Samozrejme budete tu plamenne obhajovat plyn, protoze ho zrovna mate, ja vam to neberu, ale neplacejte kraviny a drzte se realnych vysledku: kolik lidi si podobna auta na plyn necha predelat? Ja jezdim s moji tritricetpetkou kolem 12l, najedu rocne kolem 50 tis. a urcite by se mi plyn podle vasich meritek vyplatil - ale nedam si jej sem. A duvodem neni nejaky mindark, jak to nekdo pise, mam auto rad, ale je to jen dopravni prostredek a nalepka LPG me opravdu nestve...ale proste mi jakekoli zasahy do auta (mimo jine vcetne tuningu) vadi. Navic po 2-3 letech auto prodavam a s LPG jasne ztraci hodnotu, kupodivu, ze? A dneska cestou do prace jsem peclive koukal po autech a v cele te hodinove zacpe jsem nepotkal ani jedno BMW/Audi/MB na plyn. A to, ze nekde potkate 318 LPG neanamena, ze majitel chce usetrit, ale ze jde pravdepodobne o sluzebni vuz, kde plyn resi nejenom danove, ale i eko-ulevy. Az potkate 540/550i/S4/S6 nebo jak tu nekdo psal M3 (to jsem opravdu malem upadl) v plynu, vyfotte si majitele a vylepte si ho doma: mate jistotu, ze jste poridili obrazek nejvetsiho pitomce v v sirokem dalekem okoli....
reagovať