anonym napísal:
nevim jestli luxusnenji, ale koupit Focuse 2 za 300.000.- 2 roky stareho TDCI GHIA je docela dobry napad, nez dat o 350.000.- vice a mit to same.
dovedu si představit, jak většina z vás, co jim odcházejí turba ve 100 tisících a motory ve 150 tisicích jezděj. Studený auto-plnej kotel-nenechám vychladnout, chcípne to, výkon z toho dostat jak to jen jde, levná nafta, nerozlišovat studený teplý, neměnit olej, rozvody atd.... Jen tak lze tyto věci v těchto kilometrech odkouřit, jinak jde, a pod to se klidně podepíšu. Na Golfu 4 TDi jsem najel 235tisíc km, a teď ho má ségra. Nežere olej, jezdí za 5.5litrů. Na Octavce tdi mám 260, z toho 50% s plaťákem, a měnim jen olej a spotřební věci. Takhle už jsem těchto aut vystřídal asi 5 a bez problémů. Ale jestli někdo považuje za problém, že mu odejde váha vzduchu (nová stojí 1500,-), nebo musí udělat něco na nápravě, tak je prostě magor, a nedá se mu nic vysvětlit. Bohužel, jak tady koukám, naprostá většina přispivatelů je právě takováto, jak opakuji, bohužel.