anonym napísal:
Také jsem byl v Mostě zlákán na solidní dovoz z německa...po půlhodině prohlížení jsem se zeptal pána v kanceláři,jak moc velkou práci jim dalo najít 28 kombíkových naftových passatů aby všechny měly mezi 140-145 tisíci km...opravdu všechny passaty B5 měly shodný tachometr...pána asi můj sarkasmus v hlase krapet rozhodil,protože po celou další dobu v bazaru jsem měl za zády velmi zdvořilý doprovod...ujistil jsem je,že zde své peníze neutratím,nemám pocit že by je to trápilo :) jinak bazar super,...
Ano, to je trefa na hlavičku. Tahle firma to tedy s tachometry UMÍ!!! Vraky z aukcí, které pucují donekonečna Ukrajinky schované v hale, kam nemá nikdo přístup. Auta s 80000km s vadným motorem(mimochodem takový jsem ještě neviděl-mimo škodověnek).Ale jedno se jim upřít nedá. Drzost, s jakou napíšou pojistku na auto bez českých dokladů, vydají Vám převozní RZ a pošlou legálně domů, to je vrchol!!! Kdyby takový potenciální zákazník někoho sestřelil na přechodu, protože auto přestalo brzdit, má to za 5 let natvrdo, JELIKOŽ PODLE PŘEDPISŮ TO AUTO NEMÁ NA SILNICI CO DĚLAT!!! Pouze přivézt na podvalu na stk, přihlásit a pak si klidně jezdit.
A malá poznámka ke kilometrům: Pokud holt všichni musí jezdit v Passátech tdi a Oktáviích(mimochodem horší auto na pohodlí jsem v životě neřídil), tak se nic nezmění. Dejte Vy, komu to nevadí, šanci třeba korejcům, jako je Kia, Hyundai apod. Možná, že budete velmi příjemně překvapeni.Ale zdůrazňuji, že je to pouze MŮJ NÁZOR. Přeji Vám všem hezký den.