0
späť

diskuze k tématu: Stáčím tachometry, no a co?

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 27.08.2007 08:13, RE: ...
anonym napísal:
škoda 125L r.v. 1989, najeto 80 000 km, naše víkendové auto
Škoda Favorit r.v. 1989 najeto 34 tis. km, jezdí jen párkrát za rok, je jako nové
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 28.08.2007 18:24, RE: 580 000 na Felicii
anonym napísal:
tak nějak. Navíc souhlasím s těmi dýmy ... často vidím zánovního Passata nebo jiný oblíbený vůz a kouří se z něj jako z Tatry 148 co má plnou korbu .... :)
Ta kouřivost je také mnohdy způsobena neprosto amatérským či idiotským čipováním. Každý si chce koupit co nejlevnější turbomotor a co nejvíce ho načipovat. Vždyť co, za svým autem přeci nikdy nepojedu... Ach jo...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 29.08.2007 15:04, Tak co dělat ?
Zrovna uvažuju o koupi Passata 1.9tdi 2003-2004 , normálně v inzerátech u nás maj najeto cca 100-120tis. V německu 150-200tis.. Ale jak jsem tady četl o zachovalosti vozů , klidně koupím auto v dobrém stavu s 200tkm . Problém je v tom, že pokud má oficiálně najeto 200tis., není náhodou stočené ze 400tis. ? Když budu kupovat s 80tis.km, tak je větší pravděpodobnost , že je stočené , ale ne z více jak třeba 200tis. Tak jak uvažovat? Snad jen vzít mechanika na koupi,...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 30.08.2007 12:13, stáčení
jaké obohacení - stočené auto se prodává za skutečnou tržní cenu a auto co má reálné km se servisní knihou se nedá prodat za odpovídající vyšší cenu -protože český Pepík nemá peníze, aby si připlatil za dobrý auto a nutí obchodníka upravit stav tachometru , aby si mohl koupit tu levnou paštiku...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 06.09.2007 14:14, RE: Nekupovat jeté auto v ČR !
anonym napísal:
V Německu je stáčení km trestný čin. Proč ne u nás ?
Pro auto si dojet nejlépe sám nebo alespoň nechat dovézt osvědčeným profíkem.
Kdo to neumí, netroufne si, kupuje v bazarech ČR stočená a opravovaná auta.
Další podobný argument prodejců "koupeno v ČR" je u auta jen další mínus.
Auto bude daleko víc opotřebované a zrezlé než zvenku. Jezdilo kratší
vzdálenosti na horších a prosolených silnicích.
No v podstate ak je skoda nad hranicou 5000 Kc jedna sa o trestny cin. Staci to mozno len dokazat a majitel stacirny to moze zabalit. Tu by to chcelo zaviest agenta provokatera, ktory by si k nim siel stocit tachac ... a dokaz je na svete ;)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 10.09.2007 18:35, Jenom takovy postreh k poslednimu odstavci
kde se pise o trestni odpovednosti atd... V podstate se lze domnivat, ze kdyby snad nahodou zakon donutil prodavajici stavy tachometru neupravovat (o cemz vsichni vime, ze je to sci-fi), mohlo by to v konecnem dusledku slevnit ojetiny snad i o 20% v prumeru, coz by nebylo pro kupujici vubec spatne. Smula jen, ze se pohybujeme prave v rovine science fiction
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 13.09.2007 07:04, stáčení km
To bych zavedl jako trestný čin.Neboť to je vyuzití a klamání spotřebitele.Když se udávají nesprávné údaje o vozidle.To se už nedívím proč v autobazarech píší do smluv že vám prodávají hromádku šrotu.já si teď koupil Citreoen a mám dojem že je tam stočeno cca100000.v bazaru vše naleštěno takže při koupi jsem nic nepoznal.jediné co vím jistě že nebylo bourané. Kuřák
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 13.09.2007 07:09, RE: ceske mysleni
anonym napísal:
kdyz jsou lidi s prominutim "dementi", proc na nich nevydelat???
Chtěl bych vidět vás kdyby se vám to stalo!Je to sice rychlý prachy,ale je to sviňárna.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 13.09.2007 07:11, RE: Souhlasim
anonym napísal:
nejhorsi na tom je, ze driv se lide aspon stydeli, ze jsou svine. dneska se tim jeste chlubi....
to jsou hyjeny lidstva a kurvy vychcaný!!!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 14:51, RE: ...
anonym napísal:
Proč by auto 6 let staré nemohlo mít jen 60 tisíc? Tchán má auto 5 let a najeto 26 tisíc.
Tak to jezdí jen v nedělu do kostela,né?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 23.09.2007 14:11, stáčení tachometru
Koupil jsem předváděcí Renault Kangoo (autorizovaný prodejce Kromexim Kroměříž) s deklarovanými 2.500 km najeto. Jaké moje překvápko, když jsem se náhodou podíval asi po 14ti dnech na přední sjeté pneumatiky. Na můj dotaz proč to tak je, mi dali 2 nové přední pneu zdarma... A to jsem si de facto kupoval "nový" vůz...!??
Přeju tímto Kromeximu v KM hodně "spokojených" zákazníků!!!

Počítám, že ty pneu měly tak 25.000 km najeto, kontrola geometria nepotvrdila žádné odchylky, nakonec i stejnoměrné ojetí to potvrdilo.

Josef Sítník, Adefa Zlín s.r.o.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 26.09.2007 13:14, estetické hledisko
kdo se na ty hnusný vysoký čísla na tachometru má při jízdě dívat, stočim i svoje auto až bude mít hodně najeto
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 02.10.2007 15:57, RE: svinstvo
anonym napísal:
kdo se na ty hnusný vysoký čísla na tachometru má při jízdě dívat, stočim i svoje auto až bude mít hodně najeto
Je to levarna a neomlouvejte to tim, ze cesky pepik musi mit 120tis km misto 250tis km a donutil vas stacet, k tomu vas donutila vidina rychlych penez. Je to svinstvo nejvetsi. Se kouknete do annonce vsechny auta maji 120tis km. je to trapny. V bazaru bych auto asi nekoupil a u dealera asi taky ne.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 06.10.2007 16:32, RE: ...
anonym napísal:
Proč by auto 6 let staré nemohlo mít jen 60 tisíc? Tchán má auto 5 let a najeto 26 tisíc.
protoze tchan nema jiste TDi, ale nejakou 1.4 ku 8mi ventil ... cti pozorne co tam pisi ...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.10.2007 23:05, kazdyho vec
anonym napísal:
protoze tchan nema jiste TDi, ale nejakou 1.4 ku 8mi ventil ... cti pozorne co tam pisi ...
my treba koupili autak za 400000,- prisli jsme na to ze je o 190000 stocenej o),,pritom se nam vdusovali ze neni,,,tak jsem ho chtel vratit nedelat caviky proste v pohode,ale byl jsem v podstate poslanej do prdele :) ,tak jsem tomu panoj na dvakrat zlomil ruku a prerazil nos ,a jednani uz bylo serioznejsi ,,tu to jinak nejde
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 12.10.2007 17:59, RE: stáčení tachometru
anonym napísal:
Koupil jsem předváděcí Renault Kangoo (autorizovaný prodejce Kromexim Kroměříž) s deklarovanými 2.500 km najeto. Jaké moje překvápko, když jsem se náhodou podíval asi po 14ti dnech na přední sjeté pneumatiky. Na můj dotaz proč to tak je, mi dali 2 nové přední pneu zdarma... A to jsem si de facto kupoval "nový" vůz...!??
Přeju tímto Kromeximu v KM hodně "spokojených" zákazníků!!!

Počítám, že ty pneu měly tak 25.000 km najeto, kontrola geometria nepotvrdila žádné odchylky, nakonec i stejnoměrné o...
To musíš být teda pěkný vemeno, když nepoznáš na první pohled sjeté gumy po 25.000 km...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 14.10.2007 15:51, RE: stáčení tachometru
anonym napísal:
To musíš být teda pěkný vemeno, když nepoznáš na první pohled sjeté gumy po 25.000 km...
Věřil holt kravatovým zmrdům u "autorizovaného" prodejce a vágen moc neprohlížel, proč by měl být vemeno..
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 20.10.2007 19:47, vyberauto.cz
Také jsem byl v Mostě zlákán na solidní dovoz z německa...po půlhodině prohlížení jsem se zeptal pána v kanceláři,jak moc velkou práci jim dalo najít 28 kombíkových naftových passatů aby všechny měly mezi 140-145 tisíci km...opravdu všechny passaty B5 měly shodný tachometr...pána asi můj sarkasmus v hlase krapet rozhodil,protože po celou další dobu v bazaru jsem měl za zády velmi zdvořilý doprovod...ujistil jsem je,že zde své peníze neutratím,nemám pocit že by je to trápilo :) jinak bazar super,suchý,krytý,prodejci úslužní,dali mi svézt ve vybraném autě,mohl jsem jet sám nechal jsem tam jen OP,jinak nic...všechno dokonalý až na ty km...a ještě 90% aut má normální kola a nové poklice...a hádejte kdo má obrovský obchod s alu koly...?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 24.10.2007 08:49, RE: vyberauto.cz
anonym napísal:
Také jsem byl v Mostě zlákán na solidní dovoz z německa...po půlhodině prohlížení jsem se zeptal pána v kanceláři,jak moc velkou práci jim dalo najít 28 kombíkových naftových passatů aby všechny měly mezi 140-145 tisíci km...opravdu všechny passaty B5 měly shodný tachometr...pána asi můj sarkasmus v hlase krapet rozhodil,protože po celou další dobu v bazaru jsem měl za zády velmi zdvořilý doprovod...ujistil jsem je,že zde své peníze neutratím,nemám pocit že by je to trápilo :) jinak bazar super,...
Ano, to je trefa na hlavičku. Tahle firma to tedy s tachometry UMÍ!!! Vraky z aukcí, které pucují donekonečna Ukrajinky schované v hale, kam nemá nikdo přístup. Auta s 80000km s vadným motorem(mimochodem takový jsem ještě neviděl-mimo škodověnek).Ale jedno se jim upřít nedá. Drzost, s jakou napíšou pojistku na auto bez českých dokladů, vydají Vám převozní RZ a pošlou legálně domů, to je vrchol!!! Kdyby takový potenciální zákazník někoho sestřelil na přechodu, protože auto přestalo brzdit, má to za 5 let natvrdo, JELIKOŽ PODLE PŘEDPISŮ TO AUTO NEMÁ NA SILNICI CO DĚLAT!!! Pouze přivézt na podvalu na stk, přihlásit a pak si klidně jezdit.
A malá poznámka ke kilometrům: Pokud holt všichni musí jezdit v Passátech tdi a Oktáviích(mimochodem horší auto na pohodlí jsem v životě neřídil), tak se nic nezmění. Dejte Vy, komu to nevadí, šanci třeba korejcům, jako je Kia, Hyundai apod. Možná, že budete velmi příjemně překvapeni.Ale zdůrazňuji, že je to pouze MŮJ NÁZOR. Přeji Vám všem hezký den.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 05.11.2007 13:40,
ahoj všichni,potřebuju stočit km a nevím,kde se obrátít jsem z OV a mám hyundai.Všechny co jsem zkusil mi řekli,že to neumí tak nevím,poradí mi někdo
reagovať
  1 ... 6 7 8

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.