0
späť

diskuze k tématu: Stáčím tachometry, no a co?

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.08.2007 21:08, RE: Original prodejce
mufik.martin napísal:
Zajimalo by me, jestli je opravdu tak casty jev, ze samotny prodejce noveho auta odkoupi auto, prodane u nich, vystavi novou servisku, upravi stav KM a proda ho pod zastitou znackoveho prodejce a tvrdi vam, ze auto bylo koupene a servisovane u nej, vse dolozi serviskou, ale pritom vi, ze auto servisovane bylo u nej, ale na 3 krat vetsi kilometrovy prubeh? Je to opravdu tak caste, nebo to je u znackovych prodejcu rarita?
Nevim jestli je to rarita, ale rodice presne takove auto maji doma. Od autorizovaneho prodejce, servisni knizka vedena u nej, jen ten stav auta nesedi (a taky to ze je do te servisky lepidlem prelepeny stitek z te puvodni).

Muzes si lehce overit jestli to je u konkretniho prodejce bezna praxe. Staci tam zavolat, rict ze jsi v bazaru koupil auto co bylo servisovano u nich a jestli by ti mohli faxnout servisni historii. Kdyz se zacnou vymlouvat na plnou moc puvodniho majitele apod. tak je to jasne.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.08.2007 21:47, Milí hajzlové z takyservisů!
Když se nedokážete živit poctivě, tak se na to vykašlete a běžte raději žebrat. Naděláte méně škody. Jinak Vám přeji, aby jste si po Vašem vzoru zítra ráno koupili housku se zapeklým švábem (protože podle tvrzení pekaře - no a co, kdo má tu havěť uhlídat), následně u pumpy načepovali vodou střihnutý benzín (protože - no a co, taky potřebuju vydělávat!) a odpoledne koupili výhodně starší počítač (pravený speciálně pro lamy, protože - no a co, když si blbej a nepoznáš starou plečku s novým obalem). Tím, čím se živíte, se obvykle na západ od našich hranic zabývají orgány činné v trestním řízení.
Boží mlýny melou pomalu, ale je to solidní podnik.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.08.2007 22:15, RE: Problem s ojetinami
anonym napísal:
tak ty jseš uplně mimo mísu, a přesně kvůli takovým lidem jako jseš ty se tohle dělá. Jestli si myslíš, že dnešní auta jsou konstruována na 200.000km, tak jseš opravdu maximálně mimo mísu, a vůbec sem nepřispívej. Kdybys napsal hodnotu tak 5krát vyšší, tak by to odpovídalo skutečnosti. Sám jsem dělal ve značkovém servisu 5let příjmacího technika (Volkswagen+Audi), a ty motory jsou dimenzovány na mnohem víc než 500.000km. Když si čtu takovej příspěvek jako si napsal ty, tak se už ani nedivim že l...
motor neni vsechno
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.08.2007 22:38, RE: koukat na tachometr nema smysl
anonym napísal:
kdyz kupuju ojete auto koukam na skutecny stav auta a ne na to kolik ma najeto. ono je rozdil kdyz s autem jezdil slusne receno zavodnik, nebo nejakej klidas. atak ikdyz ma auto na tachometru pravdivych 100 000 tak muze byt v horsim stavu nez auto s 200 000. zalezi na tom jakou peci melo a poznat se to da. stacenim kilometru se da vydelat pouze na hlupacich
Presne tak! Mam v praci sluzebni Fabku a najeto cca 70 tis.km ale podle pedalu a totalne ojeteho vence volantu by mohl nekdo tipovat okolo 300 tis.km. Je to tim ze s autem jezdim denne po pracovistich a to jen kosek popojedu, vypnu neco nalozim zkontroluji a zase vyjedu o kousek dal atd. porad dokola. Musim ale uznat ze v jakem terenu jezdi a s neustalymi starty si vede skvele jen to opotrebeni je strasne moc znat a v techto jejich kilometrech jine auta voni jeste novotou. Servis to ma pravidelny samozrejme se serviskou, ale nabidnout ji do bazaru tak se mi vysmeji ze jsem to pekne utocil!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.08.2007 23:06, RE: Original prodejce
anonym napísal:
Tomu moc nevěřím. Šel by do dost velkého rizika že to praskne. Bazarník nebo dovozce neriskuje vůbec nic.
original prodejce :) tak ten si muze dovolit asi nejvice svinaren.se svoji "vybavickou". treba jednou jsem "vocumoval" pro kamarada jednu plechvku 2 roky starou u orig.prodejce,ten tvrdil,ze je vse puvodni az do te chvíle nez vyslo slunce a ja mu ukazal stopy po brosueni pod lakem a najednou "jo ja zapomnel ,ano ano tohle vozidlo ma novy lak,to víte vandalizmus..."
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.08.2007 23:21, RE: VVV.VYBERAUTO.CZ
mufik.martin napísal:
Mate tedy primo osobni zkusenost s mosteckym VYBERAUTO? Protoze me se podle internetove nabidky a stavu na obrazu vcelku ty auta zamlouvali a dovazi hlavne VW takze tam je velky vyber. vozi prave vse z nemecka a to jak se serviskou tak bez ni. Je to opravdu i s touto firmou spatne? Mate pravdu, ze passat TDI 2001 tezko bude mit cca 140 tis, protoze malo kdo najede s timto autem 20 tis rocne, ale kdyby melo 250 tak je to v CR neprodejne. Mate nekdo poneti, kolik ujete 96KW TDI bez vetsich oprav? ...
400 tis. na PD 96kw TDi to je neake scifi? moje turbo bylo KO po 120 tis.ˇ+servo...atd.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 00:27, edmund
Došlo na mně, tudíž jsem svině
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 02:20, Podvod
Je to podvod, naivně doufám, že vás všechny kriminální policie najde a dostanete odpovídající trest.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 02:26, Podvod
"Trh si to žádá" ... pane já vás potkat, nešetřil bych můj nůž, abyste viděl, jak jde za krátkou dobu změnit facelift :(
Přestože jsem pacifista, takový názor mě zvedl ze židle ((
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 03:16, RE: VVV.VYBERAUTO.CZ
termoo napísal:
400 tis. na PD 96kw TDi to je neake scifi? moje turbo bylo KO po 120 tis.ˇ+servo...atd.
Servo máš K.O ve 120 tkm? Já ho mám ve 200 tkm OK. Tady máš příklad, proč se autům z koncernu směju.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 09:13, RE: VVV.VYBERAUTO.CZ
mufik.martin napísal:
Mate tedy primo osobni zkusenost s mosteckym VYBERAUTO? Protoze me se podle internetove nabidky a stavu na obrazu vcelku ty auta zamlouvali a dovazi hlavne VW takze tam je velky vyber. vozi prave vse z nemecka a to jak se serviskou tak bez ni. Je to opravdu i s touto firmou spatne? Mate pravdu, ze passat TDI 2001 tezko bude mit cca 140 tis, protoze malo kdo najede s timto autem 20 tis rocne, ale kdyby melo 250 tak je to v CR neprodejne. Mate nekdo poneti, kolik ujete 96KW TDI bez vetsich oprav? ...
Tak s těma stočenýma kilometrama ve VYBERAUTO.CZ to bude pravda. Byl jsem se tam podívat a nebylo tam snad ani jedno auto, u kterýho bych těm kilometrům věřil. Většinou jsem se jen nevěřícně divil, na jakou cifru to jsou schopni stáhnout a hlavně, že to vůbec někdo koupí.(např.Passat TDI na tachu 110tkm-podle opotřebení (volant,pedály,kapota od kamínků...) bych ho tipoval tak na 300tkm). Taky jsem si chtěl koupit nějakýho Passata TDI a po tom co jsem tady a v německu viděl už vím, že aby byl nějak cenově výhodnej tak musí mít buď stáhlej tachometr nebo bejt po bouračce
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 09:22, RE: VVV.VYBERAUTO.CZ
anonym napísal:
Tak s těma stočenýma kilometrama ve VYBERAUTO.CZ to bude pravda. Byl jsem se tam podívat a nebylo tam snad ani jedno auto, u kterýho bych těm kilometrům věřil. Většinou jsem se jen nevěřícně divil, na jakou cifru to jsou schopni stáhnout a hlavně, že to vůbec někdo koupí.(např.Passat TDI na tachu 110tkm-podle opotřebení (volant,pedály,kapota od kamínků...) bych ho tipoval tak na 300tkm). Taky jsem si chtěl koupit nějakýho Passata TDI a po tom co jsem tady a v německu viděl už vím, že aby byl ...
Ono sice VW neni nejspolehlivejsi, ale je to i o nahode. Ze odeslo servo ve 120 je nemile, kolik sotji takova oprava? Kazdopadne to clovek neslysi casto, ze by to odeslo tak rychle u VW. Treba mel majitel jen smulu. Ale najeto 400 tis na TDI PD me mile prekpuje. Muzete prosim napsat neco vic? Co se na aute rozbilo, kolikrat jsem menil predni napravu, Kolik vah vzduchu, kolik vydrzelo dalsi turbo atd? Proste muzete prosim vyjmenovat vetsi zavady mimo servisni prohlidky, rozvody, desticky atd? Protoze to neni zavada, ale spotrebak
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 09:23, Motory budou kapat
Teď se pánové máme na co těšit, protože od září budou do nafty přidávat ty sračky z řepky. Uvidíte, co to časem udělá s vaším dieselem! Připlatíme si za pančovanou naftu a za to časem odejdou vstřiky, vysokotl. čerpadlo a další díly palivové soustavy. Procento metylesteru se bude zvyšovat ze dvou až na pět procent. Ať žije ekologie!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 09:48, RE: Original prodejce
anonym napísal:
Tomu moc nevěřím. Šel by do dost velkého rizika že to praskne. Bazarník nebo dovozce neriskuje vůbec nic.
Original prodejce neriskuje rovnez nic. Zakon je u nas znacne bezzuby a zahranicni znacky moc dobre vi, ze u nas ziji negramotne opice a u nich se stejne jako v Africe nektere veci holt delaji trosku jinak. No a domaci Skodovku zajima jen jestli jejich prodejci neprodavaji kradene dily (s cimz ma Skodovka velky problem a tvrde tresta) a nejake okradani zakazniku nikoho nezajima.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 09:48, RE: Souhlasim
anonym napísal:
Naprosty souhlas. S poctivosti nejdal dojdes, i kdyz to zpocatku jde vetsinou pomaleji....
To platilo možná za Masaryka. Dnes s poctivostí nejdřív pojdeš.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 09:50, RE: Nekupovat jeté auto v ČR !
anonym napísal:
Jestli Vám to prokážou, tak žádné slovíčkaření nepomůže, sednete si natvrdo, o tom nepochybujte. Že to není běžné je dané jedině tím, že soudy a policie mají spoustu důležitější práce, než hlídat bazaristy jestli něco nepřetočili ...
Ale nebylo by to od věci, protože ve starém autě se můžete i zabít, opotřebení se nevyhýbá ani brzdám a airbagům. Kdo je moc chamtivý, tak se mu to občas vrátí, že se nestačí divit jak. Svět je velký a nikdo nerozumí všemu, každého můžou podvést ...
To neni zadne slovickareni. Podvod je umyslny trestny cin a tudiz soud musi prokazat umysl podvest zakaznika. To je u podobnych operaci skoro nemozne. Muselo by se dokazat, ze tacho nechal stocit sam bazarnik a muselo by se zaroven prokazat, ze pred zakaznikem vydaval kilometry na tachu za realne. Tak blby ovsem nikdo nebude.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 10:01, RE: ceske mysleni
anonym napísal:
já dělám auta 15 let. dneska jsem přivezl ze škodovky z německa octavku,rok výroby 2001 a má najeto 112000km se serviskou.Dá se to jednoduše doložit. Minulý týden jsem dovezl tu samou se 150tisícema. Proč bych to stáčel? Prostě tvrdim že jsou slušný a neslušný lidi, a určitě to není tak, že polovička aut je stočených. To je blbost. Když venku vidim auto,který má najeto 3kila, tak ho prostě nekoupim,protože vim, že v dnešní době se dá dokázat že auto je stočené a nemám zapotřebí řešit potom nějak...
Neumíte počítat. Mám 14nácté auto a všechna byla nová a dovedu si to spočítatat jestli jsem prodělal. V žádném případě. Strkat do starého sráče peníze je daleko dražší. Tak tady nepište blbosti. Raději prodělám než bych jezdil ve špinavém, smradlavém autě po nějakém hnusném němcovi. Fuj.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 10:59, RE: Nekupovat jeté auto v ČR !
anonym napísal:
V Německu je stáčení km trestný čin. Proč ne u nás ?
Pro auto si dojet nejlépe sám nebo alespoň nechat dovézt osvědčeným profíkem.
Kdo to neumí, netroufne si, kupuje v bazarech ČR stočená a opravovaná auta.
Další podobný argument prodejců "koupeno v ČR" je u auta jen další mínus.
Auto bude daleko víc opotřebované a zrezlé než zvenku. Jezdilo kratší
vzdálenosti na horších a prosolených silnicích.
Určitě se jedná o trestný čin podvodu, pokud je rozdíl v ceně nad 5000 Kč. Dokázat se to dá na základě znaleckého posudku, stačí podat žalobu, a pak už je to na nezávislých soudech
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 11:41, RE: ceske mysleni
anonym napísal:
Neumíte počítat. Mám 14nácté auto a všechna byla nová a dovedu si to spočítatat jestli jsem prodělal. V žádném případě. Strkat do starého sráče peníze je daleko dražší. Tak tady nepište blbosti. Raději prodělám než bych jezdil ve špinavém, smradlavém autě po nějakém hnusném němcovi. Fuj.
Naprostý souhlas. Ja kupuju jedine nova auta, vetsinou nizsi stredni tridy v tom se citim dustojneji nez v aute sice vyssi tridy, ale 10 let starem...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.08.2007 11:45, RE: VVV.VYBERAUTO.CZ
anonym napísal:
VE VELKÉM AUTOBAZARU V MOSTĚ,KTERÝ SE ZAMĚŘUJE NA PRODEJ DOVEZENÝCH AUT Z NĚMECKA--MÁJÍ TÉMĚŘ VŠECHNY STOČENÉ TACHOMETRY,VLASTNÍ ZKUŠENOST!!!!
jo, kamarad tam koupil stocenou astru... rozsypalo se tam behem roku uplne vse... sla na ND
reagovať
  1 ... 4 5 6 ... 8

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.