anonym napísal:
když to dělají všichni kolem mě, proč bych to nedělal já, že jo?! to je příznačný pro českou povahu.. všechno vojebat, s každym vyjebat.. hlavně že mam čistý svědomí, dyť to dělaj všichni, tak co se divíte!! před pár lety takhle uvažovali všichni taxikáři, takže je jen na čase, než dojde i na bazaristy...
Jak maji lidi poznat, kolik má auto najeto, když nemají možnost porovnat vůz který má najeto 130 tkm a 350 tkm. V našich bazarech i annoncích mají všechna auta starší 5ti let najeto maximálně 150 tkm.
Za svůj krátký život jsem měl 18 aut (některým kusům hodně lichotím, ozančení auto se na ně moc nehodí). Naletěl jsem cca 2X a tachometr jsem upravoval 1x, kupodivu směrem nahoru. Byl to favorit, kde se předchozí majitel při stahování hodně nadřel. Takže když jsem nakonec desetileté auto prodával, musel jsem tachometr přetočit z 28 tkm na 70 tkm, abych nevypadal jako podvodník já.
Kdyby nepoctivci nestáčeli tachometry, tak by lidé rychle pochopili, že auto najede 300, 500 i víc tisíc kilometrů a nikomu by to nepřišlo divné. Pak by klidně kupovali poctivá auta s poctivými 265.000 km na tachometru.