edmund napísal:
podvod, jakýkoli, je jen důkazem neschopnosti uživit sepoctivou cestou. Je malou záhadou, že když se to pověstné ucho utrhne, a že na každou svini dojde ( tak či onak ), nadávají na strasti světa právě ty největší hajzli. Nehledě na fakt, že poctivost se vyplatí i finančně. Trvá to déle, ale vyplatí se. Vyzkoušeno, neboť právě ti, co vydělávali na svinstvech přede mnou brečí, jak je život těžkej.
já dělám auta 15 let. dneska jsem přivezl ze škodovky z německa octavku,rok výroby 2001 a má najeto 112000km se serviskou.Dá se to jednoduše doložit. Minulý týden jsem dovezl tu samou se 150tisícema. Proč bych to stáčel? Prostě tvrdim že jsou slušný a neslušný lidi, a určitě to není tak, že polovička aut je stočených. To je blbost. Když venku vidim auto,který má najeto 3kila, tak ho prostě nekoupim,protože vim, že v dnešní době se dá dokázat že auto je stočené a nemám zapotřebí řešit potom nějaký problémy. Tak si počkám na jiný, kde jsou ty kilometry originál a bez problémů. I tak to jde dělat, a znám hodně lidií, kteří to tak dělaj. Jasný, jsou i lidi, který to řešej trošku jinak, ale to je v každém odvětví. Prostě všude se najdou zmrdi, jak v autech tak v čemkoliv jiném. Tady se prostě rozpoutává nějaká kampaň, podle mě uplně nesmyslná, a je mi líto těch lidí, který si to tak stoprocentně berou k srdci.Víc než polovička lidí, kteří sem píšou jsou uplně mimo mísu a jen pomlouvaj. A ti co jim věřej, tak pak musej bejt uplně nešťastní, protože nevěřej ničemu a nikomu a podle mě uplně zbytečně. To byste si vážení museli kupovat jen nová auta. Tam sice máte jistotu že nejsou stočená, ale zas po dvou letech proděláte minimálně 50% pořizovací ceny, ne-.li více. Tak nevim co je lepší