Tmmáš 33 napísal:
Bazarník nejsem a nevím proč by jsem musel jezdit na něco tak banálního jako je výměna oleje a filtrů do servisu. Stačí sundat plast pod motorem, vypustit olej , sundat plast motoru, vyměnit vložku filtru, nalejt novej a je hotovo. Palivový filtr je venku za pár minut a když nový nezapomenete nalít naftou, máte hotovo. O vzducháči ani psát nebudu, to je úplná prkotina. Musí se to ale dělat rukama a to se moc lidem nechce. No a k té stahovačce, je vidět že opravdu nemáte přehled o cenách nových d...
No, rukama se mi fakt dělat nechce. Kromě jedné dorbné opravy relátka na mé první staré 120 jsem na autech nikdy nic nespravoval. Jezdím již 10let do jednoho servisu se všemi auty, která jsem měl, a nespokojený jsem ještě nikdy nebyl. Je to proto, že za hodinu své práce si vydělám stejně, ne-li více, než platím v tom servise. Jednou jsem byl jinde (jednalo se o výměnu gumového těsnění předních silentbloků) a za měsíc jsem byl znovu, ale ve "svém" servisu. Borec v prvním servisu to iniciativně namazal obyšejnou vazelínou, která po měsíci gumu dokonale rozežrala... Co tak poslouchám, mám velké štěstí, že "můj" autoservis je OK.