0
späť

diskuze k tématu: Škoda Octavia 1,9 TDI

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 11:50, RE: Celkem zajimavy
Martin napísal:
K te vaze vzduchu, zalezi jaka tam byla, original je Bosch, pokud se posere ( stava se to casto) da se koupi jina nez Bosch, napriklad Pierburg, psal o ni i Martin Vaculit, a tato vaha vpry uz vydrzi navzdy. Osobne mam v Seatu toledo Pierburga original z vyroby, zacal nejak zlobit, na diagnostice to ukazalo vaha vzduchu, zajel jsem za svym mechanikem, vyndal ji , procistil a jezdim dal. Ale i tak to vypada ze uz bud emuset jit nova, al emam najeto 160 tis, a to nevim kolik je skutecnych, tipuju tak o 100 tis vic
Já bych uvítal, kdyby sem recenzent hodil fotky před opravou a po.
Jinak tu klapete zobákama o ničem.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 11:54, RE: skodovka je dobry vuz
Fanda napísal:
Ja jsem dostal od taty novou Octavii za maturitu - 2.0 FSI combi a jsem fakt spokojenej. Zatim mam najeto jen 12 tis, ale fakt super kara. Takze pro me je to auto spolehlivy.kupujete pochybny pretoceny plecky nejasneho puvodu a dokonce bourane. Pak se divte ze se vam to sere!!
Ty Fando na tohle se proste neda reagovat... Je videt ze si peknej debilek jeste. No predstav si velke procento lidi tu uz ma maturitu... Fotr by mi taky koupil auto novy ale ja bych radeji si ho koupil sam i ojety! Jen proto aby mi nekdy v budoucnu neco nevycital. Uz to tu bylo receno vydelej si na nej sam ty maturante! Penize bys mel akorat tak na starou ladu.. Jeste poucovat a mudrovat budes ostatnim co maji kupovat. Videt jaky uz mas rozhled v zivote

reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 11:59, RE: skodovka je dobry vuz
pipinka napísal:
Já jsem Fandova holka.
Asi budu modelka nebo herečka. Už jsem se dohodla s Fandovým tátou, že mi taky koupí nějaký pěkný autíčko za maturitu. Sice si musím ještě 3 roky počkat, ale už se moc těším. Nevím co si vyberu, ale bude určitě červený.
Fandu mám moc ráda. Je moc chytrej, má maturitu a hlavně novou Oktávku v metalíze na hlínách. Dycky pro mě přijede do školy a všechny holky koukaj, záviděj mrchy.
Jeho tátu mám taky ráda, ale míň často. Nemá na mě tolik času, protože je podnikatel.
Až tu ma...
hele pipinko co tady delas? Fanda ti slibil auto taky? Mne taky ale ja budu mit zluty ale jeste nevim co. Asi neco co ma takovy ty kulaty oci
Jo pipinko musime jit na manikuru fanduv tatik nam to zaplati:))))
Papa tvoje druha pipinka

reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:00, RE: Skoda Octavia
Dusan napísal:
Nesmite zapominat, ze je to majitel Skodovky. Majitele Skodovek jsou divna sorta lidi, kteri sice jezdi kazdou chvili do servisu, ale povazuji to za uplne normalni a vychvaluji spolehlivost svych vozu. Tady v tech uzivatelskych recenzich uz je to nekolikaty pripad, nejdrive napise jak byl nekolikrat do roka s necim v servisu a v zaveru vychvali svoji Skukdu jakej je to drzak. Nekolikrat po precteni tech recenzi jsem si rikal, ze mit takove problemy, tak auto hodim ze skaly, ale u Skodovek je to ...
Dušane proč je nerozum kupovat Octavii na 50 tkm ročně? Myslíte že to to auto nezvládne? Kolik a jakým vozem ročně najezdíte Vy, ať mám srovnání. Toto byla moje 2. Octavie a nedělalo mi to vůbec žádné problémy. Pro Vaši informaci nyní jezdím s A6 (r.v. 2004 a své mouchy má taky - však až s ní najedu to co s Octávií napíšu o ní také článek) no každopádně vzpomínám na Octavii v dobrém.
Přeji Vám pěkný den,
T.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:04, RE: skodovka je dobry vuz
pipinka fandova druha holka napísal:
hele pipinko co tady delas? Fanda ti slibil auto taky? Mne taky ale ja budu mit zluty ale jeste nevim co. Asi neco co ma takovy ty kulaty oci
Jo pipinko musime jit na manikuru fanduv tatik nam to zaplati:))))
Papa tvoje druha pipinka

Ty svině vyškrábu ti všechny voči. Fanda je můj nabíječ. grrrrrr
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:05, RE: Kradeze
Martin napísal:
Jeste by me tak zajimalo proc se skodovky tak vykradaji (nemylsim rkadou) kradou se zabudovana original radia? nebo jen tak zkosui co je vprihradce protoze skdoovku odemkne kazdy? je to opravdu s octavii tak spatny co se tyce vykradani a kradeni celeho auta od te doby co je octavia nova? Protoze jeslti ano tak radis koupim neco jineho. Treba to mondeo, radsi dam vice penez za pohone hmoty, nez za ukradene auto. Nebo mi klidn eukradnou i mondeo takze si nepomuzu?
Kradnú a vykrádajú sa asi preto, lebo majitelia su zgrlaví dat k cene auta este cca 10 000(Sk) za nejaky alarm, pripadne tajny vypinac. Ano, ukradnut sa da vsetko, ale pokial ste zlodej-pojdete kradnut tu Octaviu kde je alarm (a teda budete mat viac prace) alebo tu, kte bol majitel "setrílek" a pôjde vám to ako po masle??
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:18, RE: Kradeze
A.K.ALex napísal:
Kradnú a vykrádajú sa asi preto, lebo majitelia su zgrlaví dat k cene auta este cca 10 000(Sk) za nejaky alarm, pripadne tajny vypinac. Ano, ukradnut sa da vsetko, ale pokial ste zlodej-pojdete kradnut tu Octaviu kde je alarm (a teda budete mat viac prace) alebo tu, kte bol majitel "setrílek" a pôjde vám to ako po masle??
Jde mi jen o to, jestli kdyz tam dam zapem zpatecky a k tomu obycejny alarm tak jestli to zlodeje odradi, protoze zase takovou octavii co se tyce vybavy mit nebudu aby mu to za to stalo,
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:20, Zebricek
Kdyz uz jsme u tech kradezi, nevite nekdo prosim, nejaky www stranky, kde najdu zebricek kradenych aut? Jak o 1,8T v octavii stejn yzajem jako o TDI u zlodeju? 1,6 se mi kupovat fakt nechce, podobna spotreba ale mnohem mene srandy s tim motorem
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:21, RE: Skoda Octavia
Tmmáš 33 napísal:
Bazarník nejsem a nevím proč by jsem musel jezdit na něco tak banálního jako je výměna oleje a filtrů do servisu. Stačí sundat plast pod motorem, vypustit olej , sundat plast motoru, vyměnit vložku filtru, nalejt novej a je hotovo. Palivový filtr je venku za pár minut a když nový nezapomenete nalít naftou, máte hotovo. O vzducháči ani psát nebudu, to je úplná prkotina. Musí se to ale dělat rukama a to se moc lidem nechce. No a k té stahovačce, je vidět že opravdu nemáte přehled o cenách nových d...
No, rukama se mi fakt dělat nechce. Kromě jedné dorbné opravy relátka na mé první staré 120 jsem na autech nikdy nic nespravoval. Jezdím již 10let do jednoho servisu se všemi auty, která jsem měl, a nespokojený jsem ještě nikdy nebyl. Je to proto, že za hodinu své práce si vydělám stejně, ne-li více, než platím v tom servise. Jednou jsem byl jinde (jednalo se o výměnu gumového těsnění předních silentbloků) a za měsíc jsem byl znovu, ale ve "svém" servisu. Borec v prvním servisu to iniciativně namazal obyšejnou vazelínou, která po měsíci gumu dokonale rozežrala... Co tak poslouchám, mám velké štěstí, že "můj" autoservis je OK.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:37, RE: No tak
petr napísal:
V podstatě máš pravdu.Taky prodávám v bazaru hlavně škodovky,takže budeme celej národ jezdit ve 120ách,feldách,fábiích,octávkách a ti nejmovitější budou mít SUPERB!!!a bude vymalovaný.Je zajímavý že směrem na západ od nás,jezdí všehochuť všech značek,nevím čím to je?Tam se dá počet škodevek spočítat na prstech jedné ruky.
Jestli to nebude tím, že každý národ preferuje své automobilky. Němci VW, OPEL, BMW, AUDI, FORD (vyrábí v D), francouzi zas své. Tak sakra proč by češi nemohli preferovat ŠKODOVKU! A konec konců, prsty jedné ruky by ti už určitě nestačili ani na parkovišti u hypermarketu v západní části německa.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:37, RE: No tak
petr napísal:
V podstatě máš pravdu.Taky prodávám v bazaru hlavně škodovky,takže budeme celej národ jezdit ve 120ách,feldách,fábiích,octávkách a ti nejmovitější budou mít SUPERB!!!a bude vymalovaný.Je zajímavý že směrem na západ od nás,jezdí všehochuť všech značek,nevím čím to je?Tam se dá počet škodevek spočítat na prstech jedné ruky.
Jen tak pro tebe ty magůrku, např. v Anglii je Škodovka nejoblíbenější a nejprodávanější auto. V Německu stojí to auto už cca 2 roky řádově stejný peníze. Ale lidem jako ty asi nikdo nic nevysvětlí. Každej ať si jezdí čím chce, jen prostě nebudu pomlouvat něco, o čem zjevně nic nevim. Jak dlouho si měl nějakou Octavku ty prosimtě? A čim jezdíš teď, jen tak pro zajímavost?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:40, RE: Skoda Octavia
Tmmáš 33 napísal:
Dušane proč je nerozum kupovat Octavii na 50 tkm ročně? Myslíte že to to auto nezvládne? Kolik a jakým vozem ročně najezdíte Vy, ať mám srovnání. Toto byla moje 2. Octavie a nedělalo mi to vůbec žádné problémy. Pro Vaši informaci nyní jezdím s A6 (r.v. 2004 a své mouchy má taky - však až s ní najedu to co s Octávií napíšu o ní také článek) no každopádně vzpomínám na Octavii v dobrém.
Přeji Vám pěkný den,
T.
Já jsem s Octavií I najezdil 380.000 km za pět let bez větších problémů.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:40, RE: skodovka je dobry vuz
pipinka napísal:
Ty svině vyškrábu ti všechny voči. Fanda je můj nabíječ. grrrrrr
Pipinko to si mne pekne nasrala. Nemuzes mi vyskrabat oci mas prece novej lak na nechtech.. Fanda je taky muj!! Ja myslela ze pujdeme na tu manikuru a ty takhle.. pchh jdu za fandou
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:43, RE: Kradeze
Martin napísal:
Právě že chci pouze tu po 2001 ty starší se mi nelíbí, a co třeba to mondeo to se tolik nekrade? a Co octavi a 1,8T krade se taky tolik co TDI? jinak je nejake zabezpeceni kkrome sherloga ktere vetsinou odradi od kradeze? mylsim to tak, ze se jim nevyplati lezt pres nejaky zabezpecovaci zarizeni, ze by ho sice dokazali oblafnout, ale ze to moje auto jim za to uz nestoji, ze to radsi vezmou sousedovo :) co trerba zamek zpatecky? nebo treba tajny vypinac na startovani? ktery odpoji privod paliva?
prodal jsem spoustu octavek, a nikdy se žádná z nich neukradla. Jenže, každýmu jsem říkal, dejte si tam alarm, nějaký zámky zpátečky to je na hovno. Dá se s tim odcouvat, vyšlápnout spojku a hlavně to jde urvat. Takže na prd. A přes alarm nikdo do auta za 2kila nepůjde.Nikdy
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:51, RE: skodovka je dobry vuz
starého vola pitomec napísal:
Fando, když už tě papánek živí, mohl ti místo té škodule koupit nějaký pořádný kočkolap :) Ale chápu tvoje nadšení z prvního auta, všichni jsme si ho zažili. Tohle není závist, ale až si budeš na sebe vydělávat sám a pokud budeš mít aspoň zbytky rozumu, bude ti sakra líto dát hříšný peníz za škodovku, nedejbože novou.. Je to přeci jenom auto - věc, která tě dopraví z bodu A do bodu B, nic víc. Nenajdeš moc takových způsobů, jak vyhodit prachy, napadá mě snad jedině vytřít si s nima p.del.. :) Ta...
Prave ze je na firmu. Kdybych mohl sel bych ted asi do Audi TT. Me zase vadi spousta chytraku kteri automaticky kritizují Skodovku, ale novou nikdy nemeli. Proste clovek si koupi peti-letou ojetinu a ceka od toho zazraky jak od noveho vozu. Za malo penez hodne muziky v tomhle proste neni...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:54, to: Tmmáš 33
Tmmáš 33 napísal:
Přeji Vám pěkný den,
T.
Jasně, že oktávka není horší než všechna ostatní auta v dané kategorii jen je spousta lidí na ni (bůh ví proč) alergická...Klidně bych ji bral, ale pro moji rodinu byla malá.

to Fanda: Fando nemáš sestru tak zhruba ve stejném věku jako ty? D
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 12:58, RE: No tak
anonym napísal:
Jen tak pro tebe ty magůrku, např. v Anglii je Škodovka nejoblíbenější a nejprodávanější auto. V Německu stojí to auto už cca 2 roky řádově stejný peníze. Ale lidem jako ty asi nikdo nic nevysvětlí. Každej ať si jezdí čím chce, jen prostě nebudu pomlouvat něco, o čem zjevně nic nevim. Jak dlouho si měl nějakou Octavku ty prosimtě? A čim jezdíš teď, jen tak pro zajímavost?
No v Anglii možná,ale francie a itálie nic moc jich tam nejzdí,v německu o trochu vic,já jinak magůrku nijak nemachruju,ale vysvětluji,že za cenu ojeté škůdky se dají koupit lepší auta!!toď vše.Jinak soukromě VW Sharan tdi-jinak taky žádnej zázrak,myslím si že Peugeot 806,či to stejné od Citroénu či Lancie jsou lepší auta.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 13:08, RE: No tak
petr napísal:
No v Anglii možná,ale francie a itálie nic moc jich tam nejzdí,v německu o trochu vic,já jinak magůrku nijak nemachruju,ale vysvětluji,že za cenu ojeté škůdky se dají koupit lepší auta!!toď vše.Jinak soukromě VW Sharan tdi-jinak taky žádnej zázrak,myslím si že Peugeot 806,či to stejné od Citroénu či Lancie jsou lepší auta.
Tezko posuzovat co za stejne penize je lepsi, ono zalezi na prioritach, jsou lepsi auta, ale treba maji mensi kufr, nemaji kvalitni naftaky, nevim rpsote je ot otazka priorit
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 13:18, RE: No tak
Martin napísal:
Tezko posuzovat co za stejne penize je lepsi, ono zalezi na prioritach, jsou lepsi auta, ale treba maji mensi kufr, nemaji kvalitni naftaky, nevim rpsote je ot otazka priorit
já nevím co furt řešíte ten kufr???vozíte snad denně slona čico?já radši oželím ten OBROSKEJ kufr na úkor lepších jízdních vlastností a ticha v autě!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 05.01.2007 13:27, RE: No tak
petr napísal:
já nevím co furt řešíte ten kufr???vozíte snad denně slona čico?já radši oželím ten OBROSKEJ kufr na úkor lepších jízdních vlastností a ticha v autě!!!
Oželet kufr může někdo, kdo nevozí tolik věcí, my jsem češi a vozíme sebou každý týden na chatu půlu bytu, takže menší kufr nepřipadá v úvahu u někoho. Jízdní vlastnosti? už jsem tady o nich psal, někdo je využije tak at si to dopřeje, někomu, třeba jako mě, stačí podvozek archaický, ale v dobrém stavu halvně že mám kam dát věci. Já sosobně bych lepší jízdní vlastnosti nevyužil, takže třeba pro mě je octavia favorit, a třeba focus by pro mě byl nedostačujííc kufrem a kombíky nemám moc v oblibě. Kromě mondea kombi to je krásný kombík a až jednou umřu ušetřím za pohřebáky, odveze mě rodina, vejdu se tam i s rakví :)
reagovať
  1 2 3 4 ... 8

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.