Piatok 05.09.2008 11:32,
Roman
Tak pánové jak to tak čtu, nestačím se divit. Já jsem si před rokem koupil ojetou Felicii 1,3 MPi v kombu, r.v. 1998. To jsem byl také ještě student. Kupoval jsem jí s vědomím, že nevím kolik má najeto, ale za to v top stavu (šla přes kamarádovu dílnu-mouchy vychytal). Včetně 4 nových zim. gum, nového laku, komplet nových brz, výfuku a všech tlumičů jsem za ní dal 65 tis. a nemůžu si absolutně stěžovat... Kromě filtru, oleje a svíček absolutně bezúdržbové auto, díly za kačku, originál ALU 14" i s gumama na 1 sezónu 4800 kč, spotřeba s lehkou novou hodně pod 7 litrů a to jsem jezdil i dálnici. Takže s hláškama, že je lepší si koupit ojeté mondeo nebo omegu se jděte bodnout... Za 60 tis. nemůže člověk chtít 8 airbagů, 3 litrový motor v automatu a karoserii co neshnije. Zatím jsem najel něco málo přes 25 tis. km a říkám zlaté auto (nehledě na to, že v případě poruchy jí opraví kdejaký Eda). Fabie 1,2 HTP a podobné plečky v kopci dávám jak nic a jezdit po okreskách 200 km/hod nemám zapotřebí. Potřebuji dojet a to se mi zatím vždy povedlo. Design na to, že je to 10 let staré auto, myslím hodně povedený, palubovka teda mnohem hezčí než ve Fabii, ale chápu, že tohle je subjektivní... Takže můj tip je jasný, jdi do filcky a za nějaký rok až budeš vydělávat, stejně půjde z domu a pak si koupíš něco s klimou, výbavou, bezpečné atd. Mějte se...¨
P.S. a ten kufr...není problém po sklopení sedaček v tom cokoliv převézt vč. kola, ledničky...megamísto = komplexní přibližovadlo za pár šlupek!!!
reagovať