Pondelok 01.09.2008 07:59,
rada
Dobrý den,
Peugeoty jsem měl čtyři. První byla 205 1,1-spolehlivá, bez nákladů na údržbu. Druhý P by a je 405 II 1,8 benzin. Najeto zatím 256tkm (já koupil v cca 100tkm), naprostá spokojenost, spotřeba 7 litrů je na tak velké auto směšná, prostor je na dnešní poměry naprosto bezkonkurenční. Poruchovost téměř nulová (za 8 let jsem dělal jen a jen spotřební materiály+1X sada rozvodů). A takové auto se opravdu dá koupit do 50.000,- kč. Rozhodně je to asi tak milonkrát lepší volba, než i třeba ta nejzachovalejší felicie na světě. Manželka má Saxo (což je naprosto to samé, jako P106), 0,9 motůrek, zatím s ním najela asi 30 tkm, a naprosto bez problémů (krom pomalu se oběvující rzi), spotřeba s ženskou nohou cca 5,5 litru. Já si koupil asi před měsícem 406 2,0 ben. a krom dle mého názoru šílené spotřeby (11) zase spokojenost. Ale radějí jezdím 405. Nevím proč, ale je to tak. Nechápu pane Petře, proč tvrdíte, že starší frantíci nejsou spolehlivé vozy. Podobné zkušenosti nemám jen já, ale spousta kamarádů. Je to jen takový ten český zlozvyk, vytáhnou škodovku o dvě třídy výše, ponížit vše ostatní, pomlouvat francouzská auta... Je to ale vaše škoda.
reagovať