petr napísal:
Drahý kolego zo slovenska, to jsi k těm 238 000 km bez poruchy přidal nějakejch 230 000 km, nemám pravdu? Nebo se ujisti o tom, že ti to počítá kilometry, nejsou to náhodou metry? Až budeš příště kritizovat značku škoda, tak se nejdřív podívej, co ti stojí v garáži a pak něco piš! Vyzkoušej si alespoň jednou Škodovku a nebudeš chtít nic jiného. Teď tě budu trochu opakovat, píšeš samé bla bla bla a o autech víš PRD!
Tak teraz som sa riadne nasral. Mne tu nebude dajaky zakomplexovaný ko..t čo nepozná nič iné ako Škodovku tvrdiť že sa nerozumiem do áut. Keby si sa ty aspoň z jednej polovice rozumel tak ako ja tak! O automobily a veci s nimi súvisiace sa zaujímam od svojich 10 rokov.Taky prehľad o značkách ich modeloch, motoroch,.... nemá hoci kto . Však len porovnaj moje članky s tvojimy ty hňupe. Ja píšem minimálne dvakrát toľko ako ty. A prečo asi??? Lebo viem o čom píšem a viem aj nájsť argumenty v prospech svojich tvrdení.
Petrovi: V garáži mi nestojí nič. Vieš prečo?? Lebo ju nemám, ale pred blokom mi stojí Primera 2.0 85Kw s 236 000 KM (ABS, 4x el okna, el. šíber, servo---- O týchto veciach môže väčšina Fabií len snívať!!!! Tie shit výbavy Classic nemajú skoro nič!!! A tých je väčšina!!!!. Ja som na nej najazdil 180 000Km (nemám ju od nova keby si náhodou nepochopil) a raz boli menené uhlíky v štartéry ale to mala na tacháči cca 194 000 KM. Ináč len údržba: gumy, tlmiče... A to nemám len ja také skusenosti!! Čo si myslíš že to ja som vymyslel že JAPONSKÉ SU NAJSPOĽAHLIVEJŠIE AUTÁ či čo ty chmuľo???!!!! Či ty si to ešte nepočull?? Však?? Ale píš si čo chceš, aj tak je Škodovka iba blbý, nespoľahlivý, a hlavne TUCTOVY srááááččč!( moji známi čo majú s nimi skúsenosti ma v tom len utvrdzujú)
Ináč išiel som už v SUPERBE 1.9 Tdi 96Kw a Fábii 1.4 16v 55Kw. Nič výnimočné Superb plave na ceste oničom a Fabia je obyčajný malý prd, ktorý vôbec nejde. Takže fakt chcem všetko, ale NIE NIE NIE Škodovku! Adios amigoo !!! . Tak ako ja vás nepresvedčím tak ani vy mňa. A ďalšia vec je že napíšte vy niečo keď bude diskusia o niejakom Nissane a uvidíte ako vás tam rozoberúú. Minimálne tak ako sa vy tu snažíte mňa. Viete ja sám proti viacerým samozrejme nemám šancu, vždy si niečo nájdete aj hocijaku Kravinu aby ste si navzájom utvrdili svoju pravdu ktorú aj tak nemáte!
A ešte prečo asi tu na Tipcarse bol uverejnení článok o Nissane Primera a podtitulok bol :Vzor jazdných vlastností a spoľahlivostí! A onedlho nato test Nissana Primeru po 1120 000Km a vychválili ho tam??? Prečo asi vy chytrácii???????? A ešte som skoro zabudol na ocenenia sorry! Tak v r.1993 automobil roka bol Nissan Micra (Škoda už mala automobil roka vška?!?!?! a ďalšie ocenenia: motory VQ patrili v roku 2002 do 10 najlepších motorov+ spusta ocenení za jazdné vlastnosti a spoľahlivosť, ktoré sa nedajú ani zrátať.....Jaaaaaj to nemá cenu fakt........... ADIOS!