neodborník napísal:
A odkdypak se může jezdit po "dálnici" (silnice pro motorová vozidla) do Liberce 150 km/h ?
Kvalita auta se pozná podle maximální rychlosti a toho že někomu dokážu "ujet"?
jo tak pozor, tady píše pan chytrej, kterej NIKDY nepřekročil rychlost...
samozřejmě, že i největšímu antitalentu na motorismus je jasný, že se kvalita auta nepozná podle maximálky, nebo schopnosti ujet. Přesto tedy specielně jen vám ještě jednou vysvětlím záměr má reakce na recenzi. (výše).
Pán tu píše, že s fábií 1,4 8V 50KW jezdí po dálnici běžně 190km úplně s přehledem. na to jsem reagoval, že to dle mého názoru není možné a přidal jsem svojí zkušenost s tímto vozem, kdy mi výkonový potenciál zmiňovaného motoru sotva stačil na to ujet na dálnici felicii. to je vše a hlavně tady přestaňte moralizovat, kolik se smí na silnici pro motorová vozidla do Liberce jezdit nebo ne... pokud na to nejsou podmínky, viz sníh, zak je i 80 moc. pokud jou pěkné podmínky, je teplo, sucho a dobrá viditelnost a malý provoz tak si nemyslím že je 150 nějakej problém.
Ale z vašeho příspěvku mi připadá, že jste buď policajt(možná jste byl dříve VB, nebo PSVB), nebo strejda čepičář, kterej jezdí jednou měsíčně po okresce k tetě na oběd, tak šup šup s pravdou ven :o))))