petr napísal:
Pokud se tu teda máme bavit o sračkách, tak bych na prvních místech uvedl třeba nissan (kromě Patrola). A kde že jsou ty škodovky, napr. v Anglii? Tuším že Octavia získlala titul nejlepší rodinný vůz, Fabia i Octavia se umístila na předních místech v testu spolehlivosti atd. Nebudu zde jmenovat všechny úspěchy a ocenění, to by byl dlouhý článek. Kup si škodovku a pak teprve poznáš kvalitní auto. A co se Oplu týče, myslím, že je opravdu v německu to poslední, kolego zo Slovenska!!!
Same bla bla bla. Však jasne Česi sú patrioti to sa dalo čakať že ma zato budu chcieť ukrižovať!!!!!!!Ty si kup Nissana a potom spoznaš čo je auto na vysokej technickej úrovni ty... Kámoško môj sračkovský nissan daval už v roku 1990 do prvých Primer viacprvkovú nápravu, 16 ventilový motor, ABS... Kde bolo Škodovka vtedy HA HA HA Vo veľkej prdeli a keby ju skoro celú neodkúpil VW tak by tam bola dodnes a to je pravda!!! Ja z mojim Nissanom som urobil 238 000 Km bez vážnej poruchy a nikdy sa mi nestalo že by som nenaštartoval alebo som ostal niekde stáť. A napr Fábia: Dnes ráno a to môžem odprisahať som videl dve Fabie. Jednu roztláčali (aj napriek tomu že ma remeň), a druhú ktorá nenaštartovala!! +++ Moji známi:
1.Jeden má Fabia Actractive sedan 1.4 16v (55Kw) ZAVADY: el. okno 2x, stabilizátory 2x + štartér nedávno Má najazdené cca 50 000KM
2. Druhý Comfort 1.4 (44Kw): žiarovky 10 x (vymení jednu odíde druhá), 2x servo riadenie, stabilizátory, 1x el okno
3. Fabia Comfort 1.4 50Kw: el okno, stabilizator, rýchlomer hneď po kúpe + TESNENIE POD HLAVOU!!! Má najazdené 45 000KM a jazdí na pol plynu a toto!!
Takže narozdiel od vás ja už viem čo sú SRAČKY a dúfam že to zistíte aj vy!! Ja by som za napr. Fabiu nikdy nedal ani 200 000 korun. Nie jak niektorý daju za ňu 400 000 a este aj rano nenastartuju. Tak to už je sila si myslím. A najlepšie je, že aj tak ju aj napriek tomu vychvália do nebies!