anonym napísal:
Tak to jste pane asi smolař, nebo neumíte jezdit? Neměl jste měněné taky blatníky, kapotu a světla? Mám zkušenosti se třemi Fábiemi (benzín i diesel) a nemůžu na Fábii říct křivého slova! I podle zkušeností širokého okolí se jedná o solidní a celkem bezporuchové auta. Pro jízdu má Fábia pohodlný podvozek a s TDI je radost jet po dálnici. V motoru se pouze mění olej, filtry. Do 80 tis. km se diesel (dneska už i benzín) pouze zajíždí. Výměna stabilizátorů je běžná ve všech autech, které je mají. M...
Sice vyjímečně, ale musím reagovat!
S tím pohodlným podvozkem jste se asi pěkně zmýlil, ten u fabie není, je tvrdý, kor na našich dálnicích je to kostitřas.
No a říct "s TDI je radost jet po dálnici ", no nevím, já s firemní fabii combi 1.9TDI 74kw toho po dálnicích něco najezdil, ale z žádného auta mě nebolí hlava jak z tohoto traktorového motoru, hluk od motoru je hrozný, podvozek tvrdý ( jistě motor TDI taky má na tom svůj díl ), nepohodlné sedačky a slabé světlomety.
Jediné co mě na tom autě bavilo je řadit, protože převodovka je opravdu přesná a má příjemně krátké dráhy.