santino napísal:
Kylie, včera mi říkal kamarád...hele, rozhoduju se pro auto, ať dělám co dělám, vychází mi ta C5 jako moc dobrá volba, u nás je ojetá za velmi slušný peníz, navíc s tou spolehlivostí to nebude tak špatné...ale pořád mi na tom autě něco vadí a já nevím co...a tak jsem mu řekl...a není to náhodou ten nemastný, neslaný design? Když se na to auto podívám zepředu, tak si nemůžu pomoct, ale to auto je prostě bezpohlavní. Zepředu splývá kapota do jedné roviny s oknem. Navíc, když srovnám interiér, tak...
OPRAVDU se domníváte, že AUTA PRO CHLAPY mají na kapotě vw? ,-)
PS: Vzpomínám, že před lety takto vw "presentoval/inzeroval" Seat Ibiza (to BEZ legrace/ironie!)
PPS: Když "srovnáte" interiér ...? Já nedávno četla, že Citroën C5 letos v Deutschland získal titul: Bestes Auto in der Kategorie Mittelklasse - Import a také získal titul za NEJlepší interiér ,-)
... JAK si to "vysvětlujete", že PROFÍCI došli k "odlišnému/opačnému" závěru než vy?
Zkusil jste porovnat např. současný vw passat a citroën C5?
A to JAK interiér, tak bezpečnost, tak odhlučnění/pohodlí, tak konstrukci náprav/podvozku atd.? Pro "fandu" vw to NEbýt "příjemné" srovnání ,-)
Ach a viděla/četla jsem o novém passat (jde JEN o prodloužený golf - BEZ ironie - a bude začínat MOTORizací 1.2 TSi) - bude to JEN taková "lepší" škoda octavia - ta je "golf s BATOHem", passat bude golf s prodlouženým podvozkem ... výrobně to přinese jistě VELKÉ úspory, já osobně prostě raději "pořádně" postavený vůz střední třídy.