frupo napísal:
Kylie, okolo aut se profesně pohybuje naprostá většina mužů, to je snad pochopitelné. Do zdejších diskusí se snad mimo Tebe žádná dáma nezapojuje, to je snad také jasné. To nemá s klišé "žena pouze do kuchyně" nic společného. Na jednom jiném servru uvádíš, jaké (3)vozy jsou pro Tebe "srdeční záležitostí", tak proč probůh stále omíláš tu C5 , která mezi nimi není - to mi hlava nebere. A kupodivu, jinde umíš psát normálně, bez těch "rádoby zlepšenin", tak mi to případá jako nějaká "schíza". Hezký večer.
Milý frupo - nebudete vy CHLAP? ,-)
Profesně se v oboru pohybují (deseti)TISíCE žen - a to i na místech/pozicích zjevně MIMO vaši představivost - podvozky nových Jaguar XK(R) má "na svědomí" Michelle O´Connor - druhá NEJvyšší osoba u firmy přes podvozky. Profesionální novinářky máte i v česku a samozřejmě i v těch NEJprestižnějších magazínech typu AutoCar (Vicky Parrott) - ostatně JAK se vám např. líbí současné BMW Z4? Mně verze 35i dokonce VELMi!
Ehm, víte že design je dílem (dvou) ŽEN? ,-)
PS: A to že si tu s vámi NEpovídají - to je JASNÉ (můj Buřtík říká, že s vámi mám SVATOU trpělivost)
PPS: Na "jiných" servrech uvádím DVA vozy, jež jsou mými "vozy snů" - což ale dělám i ZDE - když mi někdo napíše že Citroën C5 je "nejlepší na světě" ... tak ODPOVÍDÁM, že Bristol Fighter je o hóóóódně lepší ,-)
A ještě: NEvím co myslíte tím "... rádoby zlepšenin" - já VŠUDE píši STEJNĚ (skoro BEZ výjimky .-)
Pěkný den