Pánové, je to jednoduché.
Teď jsem asi 14 dnů tahem doma-mám zlámanou hnátu. Takže letos je můj průměr ohrožen
na druhou stranu jsem poprvé objevil tento portál, plný keců. Od roku 93 (kdy jsem se potkal se svým budoucím šéfem u móře v taliánsku), jezdím prakticky denně do různých koutů evropy a to s různými osobáky. Vozím různé vlivné kokoty s různých firem. Je to vlastně taková dálková taxislužba. První přidělené auto bylo Peugeot 405 1,9 GLDT -neuvěřitelnej držák na tu dobu. Měl najeto tuším kolem 100tisíc. První měsíc jsem najezdil asi 18tkm, a chtěl jsem s tím praštit. Pak přišla výplata... Co dodat. Dalším autem byla opět 405, také 1,9td. Pak přišlo mondeo 1,8i nouzovka asi na měsíc (náhradní vůz - byl soukromým vozem šéfa), měl kamaráda ve fordu, takže se nějakej pátek jezdilo fordama. Odtut moje zkušenosti. Pak se to různě střídalo, benzin, nafta (ta převážně) ford, VW, Audi... No prostě teď jezdím BMW, už několik let (7) jedním a tím samým a opravdu se nic moc nesere. Ale když ano-stojí to většinou ranec éček (šéf servisuje v D). Kolega je celkem spokojený s MB, taktéž mu drží několik let. Je to prostě tak. Někdo tu zmínil Volvo-nemám zkušenosti, ani sebemenší. Takže o volvu nemůžu říct vůbec nic. Kilometry najezdím hrozný, ale jsem rozvedenej, děti na mě od puberty kašlou, tak si jezdím... a už jsem si zvyk. Moje zkušenosti s fordem jsou takové jaké jsou, proč bych lhal-nemám to akcie ani ve fordu, ani nikde jinde. Ještě jsem slyšel pozitiva na předchozí C5 2,2hdi. Údajně bezproblému naběhá půl mega, do prvního stání. Tazatel se ale ptá na jiný auta, proto sem se zastal i té nové kromy. Na to jeho popojíždění to není rozhodně špatná volba, myslím že mondeo strčí do kapsy.