anonym napísal:
ted vam to rozjimani asi pokazim, ale saaby jsem mel 3. Devitistovku 85; devititisicovku 91; devetpetku 01. Nemusite souhlasit ale saab uz neni to co byval, jak v kvalite tak ve vydrzi. Na prvni dva nemuzu rict pul slova ale ta devetpetka me osrala poradne protoze ji klekl motor. Nejsem pako, najel jsem za zivot s ruznyma autama more kilometru, auto dostavalo vsechno, spravny olej kazdy rok, motor jsem nohonil a nechaval ho pomalu zahrat, nepretacel nepodtacel. Presto se zadrel. Znamy vozi ze ...
Mám 9-5 kombi Aero, rv. 2002 a je to můj první Saab. Přešel jsem do něj z Mondea. První dojem byl při pohledu zvenku a zevnitř bez jízdy trochu rozpačitý, ale po zkušební jízdě.... Saab se musí zažít jako řidič. Dnes mám najeto 282tis. km převážně po čr. Spolehlivost super, měnil jsem ložisko v levém předním, spojku, poslední díl výfuku a čidlo teploty motoru. Sábík má 5let a vůbec nemám chuť ho měnit. Displej má občas vypadlý nějaký pixel, jndy zase svítí všechny. Spotřeba na 2,3T (turbo) při pohodové jízdě s občasným využitím maximálního zátahu 250-ti koní je 8,5l, pokud jezdím čr pseudodálnice a rychlost mezi 130 - 150 tak na hranici 8l. Zdravím všechny kolegy, co na sebe blikáme.