0
späť

diskuze k tématu: Prokazatelné přetočení tachometru

kategórie zaradenia témy: poradna, ostatní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 11:15, RE: STK
Max napísal:
Pane anonymní chytrej, uvědom si, že ty lidi, kteří jsou pro tebe podvodníci ve skutečnosti jenom dělají to, co po nich zákazník nevědomky chce. Kdyby byly lidi vzdělaný a měli rozhled, nekupovali by Octavie TDi rv. 2000 se 120000km, ale identické Octavie TDi rv. 2000 s 200-250000 km a servisní knížkou. Problém není v nabídce, ta se jen přizpůsobuje poptávce. A lidi to chtěj, tak proč jim to nedat, neboť komu není rady, tomu není pomoci. A navíc, když seš tak chytrej, a víš "jak to doopravdy je"...
Že je někdo idiot, nechá se ošulit a ještě ze sebe dělá blbce a vykládá na potkání, jaký měl štěstí, že koupil auto po důchodci je jeho problém. Věř tomu, že důvěryhodný auťák s veškerou originální dokumentací bys za ty prachy prodal. Já si ke svému autu vždycky nechávám i paragony a faktury ze servisu, k tomu samozřejmě originál servisku, a vždycky se prodalo dráž, než je za stejný auto, ale pochybnou "voňavku" u bazarnickýho šmejda !
JP
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 12:07, RE: Proc by to nekdo stacel o 8000km?
anonym napísal:
Jde o to, že když něco nesedí, tak už smrdí celé auto.
Jen jsem tim chtel rict, ze to neni nic smerodatneho, papir z STK. Pokud mam pochybnosti a neni serviska, zajel bych se zeptat do autorizovaneho servisu kdy bylo auto naposled na prohlidce.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 12:31, RE: Proc by to nekdo stacel o 8000km?
Jirka napísal:
Jen jsem tim chtel rict, ze to neni nic smerodatneho, papir z STK. Pokud mam pochybnosti a neni serviska, zajel bych se zeptat do autorizovaneho servisu kdy bylo auto naposled na prohlidce.
no to toho zjistíš!!!tak max. u auta ne moc starýho,jinak ne všichni nejsou tak bohatí aby jezdili po záruce se nechat okrádat k dealerovi,kde beztak dělají v servise největší lempli,kteří se neumí uživit sami a dělají za 12.tis měs.,Takže jediná rada,vzít s pěkně leasing na 5.let a splácet na fábii 1,2HTP a pěkně se povozit,protože všicni bazarníci jsou smějdi a podvodníci!!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 12:36, RE: Proc by to nekdo stacel o 8000km?
Jirka napísal:
Ja jsem na novem voze mel v den prevzeti najeto celych 7 km a taky jsem nikoho nebuzeroval )) Kupujte funglovky a kaslete na bazary plne podvodniku a zlodeju.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 13:21, 8tis km ???
8000 Km to by nikdo neostáčel to nemá cenu dělat, já stáčím tachometry už spoustu let a začínám na 50 000km běžně 100 000 km a víc. rekord mám asi 350 000tis na jednom starším autě. a kolikrát poznám ze už to někdo předemnou dělal. český člověk totiž ještě nepochopil že 300 000Km na voze z roku 2000. je normální věc a rád se nechá klamat. Příklad pro vše měl jsem dvě Octávie TDi Rv 2001 z jedné firmy ta hezčí a nebouraná se servisní knížkou cca najeto 265 000Km ta horší po bouračce cca 250 000Km taky servis kniha. z 250 000Km na 125 000Km bez servisní knížky a prodala se hned 219000Kč. tu hezčí jsem nechal 265 000Km se servisní knížkou a za měsíc se neprodala 189000,-a to stály vedle sebe v bazaru. tak jsem jí stočil na 95 000Km. a prodal jí za 235 000Kč. po stočení za týden. Tak co chcete lidi to chtěj tak se to dělá!!! Nazdar
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 14:06, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
8000 Km to by nikdo neostáčel to nemá cenu dělat, já stáčím tachometry už spoustu let a začínám na 50 000km běžně 100 000 km a víc. rekord mám asi 350 000tis na jednom starším autě. a kolikrát poznám ze už to někdo předemnou dělal. český člověk totiž ještě nepochopil že 300 000Km na voze z roku 2000. je normální věc a rád se nechá klamat. Příklad pro vše měl jsem dvě Octávie TDi Rv 2001 z jedné firmy ta hezčí a nebouraná se servisní knížkou cca najeto 265 000Km ta horší po bouračce cca 250 000Km...
A tak je to správné tak to má biť,když jsme národ debilů,dobře nám tak!!!A byly koupené v CZ??přece se stáčí jenom auta z dovozu a taky jsou jenom bouraný auta z dovozu!!!U nás se auta přece nebourají a když jo,tak se hned vyhodí!!!a taky fenomén Vůz od prvního majitele!!!to taky zabírá!!!Auta od více majitelů a bez serv. knížky jsou už neprodejná!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 15:26, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
A tak je to správné tak to má biť,když jsme národ debilů,dobře nám tak!!!A byly koupené v CZ??přece se stáčí jenom auta z dovozu a taky jsou jenom bouraný auta z dovozu!!!U nás se auta přece nebourají a když jo,tak se hned vyhodí!!!a taky fenomén Vůz od prvního majitele!!!to taky zabírá!!!Auta od více majitelů a bez serv. knížky jsou už neprodejná!!!
obě Octavie koupeny nové v CZ a první majitel firma každýmu vadily jen ty KM. podle zkušeností 9 z 10 čechů koupí auto bez servisní knížky jen proto že mají málo najeto a když jim ukážete auto se servisní knížkou a 265000Km na tachometru tak sedaj na prdel že je to moc protože každej jouda myslí že dnešní auto najede 80000Km a je po smrti jako ta 105 po dědovy co má v garáži. tak koupí odtočenej tachometr na 60 000Km a snaží se tomu věřit a do práce jezdí na kole aby moc nenajel ve finále najezdí 3000Km za rok potom se nemaj dít na našich silnicích takový prasárny když to je samej blb co jezdí jednou za týden do supermárketu do města.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 15:30, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
8000 Km to by nikdo neostáčel to nemá cenu dělat, já stáčím tachometry už spoustu let a začínám na 50 000km běžně 100 000 km a víc. rekord mám asi 350 000tis na jednom starším autě. a kolikrát poznám ze už to někdo předemnou dělal. český člověk totiž ještě nepochopil že 300 000Km na voze z roku 2000. je normální věc a rád se nechá klamat. Příklad pro vše měl jsem dvě Octávie TDi Rv 2001 z jedné firmy ta hezčí a nebouraná se servisní knížkou cca najeto 265 000Km ta horší po bouračce cca 250 000Km...
pokud to děláte tak jak jste napsal, tak jste zloděj a podvodník!!!
Je to úplně stejný jako když v obchodaku přelepujou u staryho masa dobu pouzitelnosti...podvod a zlodejina!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 15:46, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
obě Octavie koupeny nové v CZ a první majitel firma každýmu vadily jen ty KM. podle zkušeností 9 z 10 čechů koupí auto bez servisní knížky jen proto že mají málo najeto a když jim ukážete auto se servisní knížkou a 265000Km na tachometru tak sedaj na prdel že je to moc protože každej jouda myslí že dnešní auto najede 80000Km a je po smrti jako ta 105 po dědovy co má v garáži. tak koupí odtočenej tachometr na 60 000Km a snaží se tomu věřit a do práce jezdí na kole aby moc nenajel ve finále najezd...
Mno, servisni knizku nepovazuji za dukaz pravosti udaje o najetych km. Jednac pry neni problem knizku zfalsovat jednac jsem cetl,ze se to dela tak,ze pred kazdou navstevou ofic servisu (pred kazdou garanckou) se stoci tachac na polovinu. Tzn, pokud mam jit na garancku v 15tis, najedu 30tis, necham to stocit na 15, zajdu do servisu, necham si potvrdit servisku a jezdim dal. Najedu dalsich 30, etc, etc... Nikdo nic nepozna, vse vypada krasne, auto se 60tis(120 ve skutecnosti) prodam a pri 70tis(140tis) novymu majiteli praskne rozvodak a je vse v prdeli...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 16:17, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
Mno, servisni knizku nepovazuji za dukaz pravosti udaje o najetych km. Jednac pry neni problem knizku zfalsovat jednac jsem cetl,ze se to dela tak,ze pred kazdou navstevou ofic servisu (pred kazdou garanckou) se stoci tachac na polovinu. Tzn, pokud mam jit na garancku v 15tis, najedu 30tis, necham to stocit na 15, zajdu do servisu, necham si potvrdit servisku a jezdim dal. Najedu dalsich 30, etc, etc... Nikdo nic nepozna, vse vypada krasne, auto se 60tis(120 ve skutecnosti) prodam a pri 70tis(14...
Hm, tak to by mně zajímalo, jaká sorta lidí to dělá ! Za běžnou praxi bych to nepovažoval.
JP
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 16:38, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
pokud to děláte tak jak jste napsal, tak jste zloděj a podvodník!!!
Je to úplně stejný jako když v obchodaku přelepujou u staryho masa dobu pouzitelnosti...podvod a zlodejina!
y jsi kokot, pokud jsi nepochopil, co tím chtěl ten člověk říct. Že nemá cenu se s někým hádat a vysvětlovat mu smysl a existenci servisní knížky. Že si stádo tupců nezaslouží nic jinýho, než to co chce, krásný auta s co nejmíň km na tachometru.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 16:39, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
Mno, servisni knizku nepovazuji za dukaz pravosti udaje o najetych km. Jednac pry neni problem knizku zfalsovat jednac jsem cetl,ze se to dela tak,ze pred kazdou navstevou ofic servisu (pred kazdou garanckou) se stoci tachac na polovinu. Tzn, pokud mam jit na garancku v 15tis, najedu 30tis, necham to stocit na 15, zajdu do servisu, necham si potvrdit servisku a jezdim dal. Najedu dalsich 30, etc, etc... Nikdo nic nepozna, vse vypada krasne, auto se 60tis(120 ve skutecnosti) prodam a pri 70tis(14...
Zajímavá myšlenka. Už mě to taky napadlo, jenže to bych tu stáčírnu km musel mít doma. Ale jinak to špatnej nápad není. Logiku to má. Když koupím funglovku, vím, že budu fest jezdit a za tři roky ji budu prodávat...........proč ne? Já jsem nedávno koupil naftový auto z roku 99 a světe div se, na tachecu 115 tis. NEUVĚŘITELNÉ. Auto jsem koupil v salónu, kde bylo auto koupený jako nový, celou dobu servisovaný, pečlivě vedená serviska a pán si v tom samým salónu kupoval nový, tak tam tohle nechal protihodnotou. Až neuvěřitelný příběh. Kde jinde by měl mít člověk větší jistotu kilometrů , než v tomhle případě? Ale všechno se dá odrbat - viz. tenhle nápad.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 16:40, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
I ty mudrlante. Slyšel jsem, prej, říkal to kámoš... Koukám samý super zdroje. Máš taky nějakou vlastní zkušenost?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 16:42, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
Konečně jasná a srozumitelná odpověď z praxe. V české řece ještě proteče spousta vody, než hloupý Honza pozná svět a to, jak funguje a proč tak funguje.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 16:48, RE: 8tis km ???
Max napísal:
I ty mudrlante. Slyšel jsem, prej, říkal to kámoš... Koukám samý super zdroje. Máš taky nějakou vlastní zkušenost?
Ne nemam, ja to nedelam, takze tezko budu mit zkusenost... Ale pokud ty mas, tak se s nama podel. Lidi co shani budou radi, za kazde upozorneni, treba i za takove jake jsem tu napsal ja, ze jeden kamos kamose povidal...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 16:58, RE: 8tis km ???
anonym napísal:
Ne nemam, ja to nedelam, takze tezko budu mit zkusenost... Ale pokud ty mas, tak se s nama podel. Lidi co shani budou radi, za kazde upozorneni, treba i za takove jake jsem tu napsal ja, ze jeden kamos kamose povidal...
Kolik ti je? Otevři oči a čti i to, co není hezký, Přestaň se spolíhat na to, že tě pořád někdo bude vodit za ruku a postav se na vlastní nohy. V životě jsem stočil 1 tachometr a to u Peugeotu 205 1.8 D z roku 1985 a to letos v létě. Z 260000 na 125000. Ani ty nebyly původní. Auto mělo už kolem 500000km. S 260tkm se to měsíc neprodalo za 17.500,- Kč. Po omlazení to odjelo za 2 dny o 500,- Kč dráž. Pětistovku vem čert, motivací byl prodej. Ale ta zaslepenost kupujícího je důvod k zamyšlení. Pak bych mohl vyprávět o Astře s originál 230tkm, 1. maj., nový v ČR, která stála 3 měsíce než našla kupce za cenu o 25000,- Kč níž, než byla druhá podobná Astra na internetu. Z principu nestáčím. Nemám na to žaludek. Ale u té 205ky už to bylo moc i na mě.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 17:33, RE: 8tis km ???
Max napísal:
Kolik ti je? Otevři oči a čti i to, co není hezký, Přestaň se spolíhat na to, že tě pořád někdo bude vodit za ruku a postav se na vlastní nohy. V životě jsem stočil 1 tachometr a to u Peugeotu 205 1.8 D z roku 1985 a to letos v létě. Z 260000 na 125000. Ani ty nebyly původní. Auto mělo už kolem 500000km. S 260tkm se to měsíc neprodalo za 17.500,- Kč. Po omlazení to odjelo za 2 dny o 500,- Kč dráž. Pětistovku vem čert, motivací byl prodej. Ale ta zaslepenost kupujícího je důvod k zamyšlení. Pak b...
taky nerad stáčím,ale trh si to žádá!!!jenom u mladších aut tak od. r.v.2000 co mám orig. servisku odtočím tak cca. 20.tis aby to bylo odpovídající k poslednímu servisu a lidi se pak diví,že passat tdi r.v.2004 má najeto 154.tis km,že známí mu nabízí 2001 a ten že má 80.tis km a že je to lepší a jsem u toho blbec,takže pán co si koupí tu 2001 ze skoro 300.tis je spokojenej jak s tím vydrbal,takže s tou poctivostí je to taky těžký.A nejlepší jsou lidi co si kupují Tdi z roku 1996 a věří,že to má 160.tis km,protože kdyby věděli kolik to má ve skutečnosti tak padnou!!!!ani omylem je nenapadne,že auto ze skoro 300.tis km na zádech může být ještě krasavec,pokud dostává co mu patří,ale vidět to na budíku tak omdlí!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 19:46, RE: mozna i vic nez jenom 8000
KLR napísal:
teoreticky priklad:
prvni bazar to stoci o 8000 km, clovek to po nekolika letech proda zase do bazaru...ten to stoci o dalsich 8000 km, kdo vi jak to bylo pred dovozem...dejme tomu ze dalsich 8000 km stocili nez to dovezli.....takze ve vysledku to auto nemusi mit stocenych jenom 8000 (kdy si toho nekdo vsimne), ale muze to byt uplne jine cislo....
...i maly podvod je podvod....jeste k tomu kdyz to tak udela kazdy....pak par malych podvodu da jeden velky

8,16,32,48 tkm? to jsou podle tebe stocene kilometry? a k cemu by to bylo to tocit jen o 8-50 tkm? kdyztak o stovky.. kdyz se doveze auto ze zapadu, prvni co je se toci kilometry a rozhodne to nejsou desitky.. tem najetym kilometrum u 5-6 let starych passatu verite? 150tkm za 6 let? proboha, kazdy kdo ma neco takoveho na tom nakrouti aspon k 50tkm za rok..
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 20:27, Tomas
Pouze se potvrzuje to, co si myslim uz dlouho - co bazarnik, to xindl. Omlouvam se cestnym vyjimkam.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 02.08.2007 20:35, km
anonym napísal:
8,16,32,48 tkm? to jsou podle tebe stocene kilometry? a k cemu by to bylo to tocit jen o 8-50 tkm? kdyztak o stovky.. kdyz se doveze auto ze zapadu, prvni co je se toci kilometry a rozhodne to nejsou desitky.. tem najetym kilometrum u 5-6 let starych passatu verite? 150tkm za 6 let? proboha, kazdy kdo ma neco takoveho na tom nakrouti aspon k 50tkm za rok..
8000km je nesmysl a ani bych se o tom nehádal. Počet ujetých km je jedna věc a technický stav vozidla a chovaní předchozího majitele druhá věc...klidně koupím auto co má 200tis km servisku než stočené a bourané na tisíc způsobů. To že česká mentalita je tak na ubohé urovni je fakt a proto bych přijal přisné a jasné zákony tak aby jak jednotlivec tak i bazárista musel uvádět sutečný stav vozidla..A lidem nezbyde nic jiného než ty auta prostě se 200tis km kupovat a vychová se nová generace..Je to sice zdlouhávé ale pro dobro všech.Ovšem u nás asi nemožné páč tu není vůle....Libor
reagovať
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.