anonym napísal:
Mno, servisni knizku nepovazuji za dukaz pravosti udaje o najetych km. Jednac pry neni problem knizku zfalsovat jednac jsem cetl,ze se to dela tak,ze pred kazdou navstevou ofic servisu (pred kazdou garanckou) se stoci tachac na polovinu. Tzn, pokud mam jit na garancku v 15tis, najedu 30tis, necham to stocit na 15, zajdu do servisu, necham si potvrdit servisku a jezdim dal. Najedu dalsich 30, etc, etc... Nikdo nic nepozna, vse vypada krasne, auto se 60tis(120 ve skutecnosti) prodam a pri 70tis(14...
Zajímavá myšlenka. Už mě to taky napadlo, jenže to bych tu stáčírnu km musel mít doma. Ale jinak to špatnej nápad není. Logiku to má. Když koupím funglovku, vím, že budu fest jezdit a za tři roky ji budu prodávat...........proč ne? Já jsem nedávno koupil naftový auto z roku 99 a světe div se, na tachecu 115 tis. NEUVĚŘITELNÉ. Auto jsem koupil v salónu, kde bylo auto koupený jako nový, celou dobu servisovaný, pečlivě vedená serviska a pán si v tom samým salónu kupoval nový, tak tam tohle nechal protihodnotou. Až neuvěřitelný příběh. Kde jinde by měl mít člověk větší jistotu kilometrů , než v tomhle případě? Ale všechno se dá odrbat - viz. tenhle nápad.