Sobota 06.03.2010 07:47,
Pro pana XX z původního článku
Rada - xx 04.03.2010 22:37
Bavite se tu o hov....
Zdeny60 (ta sedesatka je nejspis jeho vek) je ichtyl, uz nedavno se tady projevil v diskuzi o LPG jako totalni trotl, radim nebrat ho moc vazne. Je to takovy ten vsechno umim, vsude sem byl a od vseho mam klice.
Pane XX. možnost odpovědět Vám v původním článku již nemám, tak spoň zde.
1. 60 je rok narození, tudíž je mi 50, tak abyste byl klidný
2. rozhodně jsem všude nebyl a klíče mám jen od vlastného baráku a 2 aut, takže mám co dohánět.
Ale to vše mi stačí, abych ba naopka poradil Vám, že než začněte cokoliv kritizovat, zkuste o tom aspoň popřemýšlet, máte li ovšem čím. Zdá se, že s tím budete mít problém.
K diskuzi o LPG sice nevím, co máte na mysli, ale to, že motnáž LPG není výhra na 100%, za tím stojím nejen já, ale potvrdí to asi hodně těch, co tento systém mají... ale to sem teď nepatří.
A jestli narážíte na mé výhrady typu "auto od fotra a fraejr v něm", tak jste docela chudák na duši.
No ateď k autům:
ST220 - to jsem už pořešili. Pkud mladík v 19 letech bude od fotra dostávat pravidelné částky na jeho provoz (PHM), servis (oleje, filtry, spotřební materiál), POV + HAV, je to OK. Mám ale obavy, že to fotr včas zarazí a bude po ptákách. A pokud není mladík výdělečně činný (minimálně nekreslí doma po večerech projekty na Rd v autocadu), tak z toho bude celkem nešťastný. Ono na opici je třeba mít... má ráda právě ty banány.
Japonec: tak jak tu už taky padlo v mém příspěvku, Impreza sice volba je, ale po servisní stránce to bude ještě horší, než u té ST220. Mám sám SUbaru a něco o tom vím, takže pokud opět není příjem, nešel bych do toho ani za nic, protože to dokáže vykrvácet. Nehledě na to, že Impreza je v rukou špatného pány i zlý sluha (víme proč, že ano).
Zbytek už tu napsán byl.
reagovať