anonym napísal:
To že by v dnešní době někdo ať již za jakýmkoliv účelem falšoval servisní knížky jako kapitán sdružení bazarů a obchodníky s ojetinami kategoricky odmítám! Při sezeních a prezentacích nových návrhů vždy obchodníkům vtloukáme do hlavy, že lhát se nemá a po zkušenosti, kdy můj kolega kupoval v jednom nejmenovaném velkém bazaru autíčko vím, že takové praktiky až na nějaké vyjímky neexistují! Jsou to pouze fámy a pokud k autíčku servisní knížku dostanete, můžete si být 1000%jisti, že není sfalšovan...
Jasna vec bazaristi a obchodnici s ojetinami jsou particku dobraku a slusnych obchodniku
) Za posledni rok jsem bohuzel musel kupovat 2x ojetinu. Bohuzel se mi libila Skoda, pres ktere jsou bazaristi odbornici ve vsech smerech
) Prvni jsem koupil s falesnou serviskou (teda prava jen s vymenenyma strankama). Slusna prace, razitka jak ze zurnalu, z ruznych servisu, vyplnovano ruznou rukou a ruznyma tuzkama, ale auto dle VIN kodu tam v zivote nevideli. Stoceno z cca 300 tis na 120tis, ale asi pravidelne servisovano, ale nemel jsem s nim jediny problem. Pri nakupu druheho jsem videl cca 30 ruznych aut a servisek, ale po prvni zkusenosti se povazuji jiz za fundovaneho odbornika a tutiz tem cca 50% falesnych servisek jsem se jen smal...
Asi budu taky bazarista. Saaamo ten poctivej.