anonym napísal:
Ano, prvního půl roku - významné snížení, s tím vystačíme opravdu nadlouho. A trend snižování tady byl už před zavedením 411, tak mi laskavě vysvětlete, proč je nyní trend opačný. Co se změnilo? No přibyl tady nový zákon - čili ano, můj předpoklad je, že za to může 411. Dokažte mi opak, respektive napište, co to způsobilo. Aby bylo jasno - já nemám obecně nic proti bodovému systému, co se mi ale nelíbí, je bodový systém zavedený u nás a obecně jeho prosazování.
A k onomu zavedení bezpečnosti na ...
Máte pravdu, že za to můžou policajti. Povím Vám co přibylo: přibylo vědomí, že jsou opravdu nahovno. Že tady léta planě kecali jak na ně všichni prdí, protože nemají patřičné pravomoce s tím něco dělat atp. Teď,i když je dostali, se jim podařilo přesvědčit snad i toho největšího blba, že si stejně může dělat co chce, protože oni s tím nic udělat neumí ani s novou vyhláškou.
A to, že je jich u nás opravdu hodně, víme všichni kromě nich. V každém okresním městě mají ředitelství plné lemplů, vymlouvajících se na nějaké papírování, vyšetřování nevím čeho atp., ale ve služebně jich sedí 5 upocených pro celý okres a na silnici jsou 2 s Felicií a bez radaru.
Policie prostě nefunguje a novýma služebnama, nápisem na autě a kecama pana ministra to nevyřeší.
Proto bych na ně příliš nespoléhal, já se chci bezpečnějších cest ještě dožít.
A s tou ochranou osobních údajů jděte taky do pr...Chápu, že by mohly x lidem vadit nějaké odposlechy telefonů, že vadí různé registry zákazníků později zneužívané k obtěžování třeba nevyžádanou reklamou atd.atd, ale že pan Klofáč 5x překročil rychlost někde na 50 a někdo vyfotil jeho hubu za volantem mě opravdu netrápí.