0
späť

diskuze k tématu: Opel Astra F GSI - nenápadné auto s velkým potenciálem

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 28.03.2008 20:34, Martin 19
zigi napísal:
Každý si své první auto jen chválí, ale je to uplně normální, já když si v 19ti koupil první Tipo 1.6, tak jsem si myslel, že mám taky nej auto na světě, po čase jsem zjistil, že žádnej BEST to není, ale špatný povození to nebylo, až na ten motor, žíznivej a děsně nepružnej, potom jsem koupil 1.9TD v Tipu a bo už bylo dobrý auto, dobrej pružnej motor, dobrá spotřeba kolem 6l, jen ta koroze ho sežrala....
Mo je prvni auto byl Kadett GSi C20NE (8v) a moc chvaly na jeho adresu neposilam - motor dobrej - zbytek na nic. Astra byla moje cca. 4.opelacka kára. Nějakou dobu jsem měl 3.0 6v Nissana (zbyly mi pěkny fotky). Krom Oplu jsme začali dělat i do Fiat Coupe každej den se divam na dvě rozdělany Coupečka. 2.0 5v 20v Turbo (zaklad 220HP) upravy Abarth to byl asi nejsilnějši motor co jsem držel v rukach a nevim kolik lidi co si čte tenhle članek o GSi muže mluvit z vlastni zkušenosti s podobně vykonym motorem - ja ano
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 28.03.2008 20:41, RE: Martin 19
anonym napísal:
Mo je prvni auto byl Kadett GSi C20NE (8v) a moc chvaly na jeho adresu neposilam - motor dobrej - zbytek na nic. Astra byla moje cca. 4.opelacka kára. Nějakou dobu jsem měl 3.0 6v Nissana (zbyly mi pěkny fotky). Krom Oplu jsme začali dělat i do Fiat Coupe každej den se divam na dvě rozdělany Coupečka. 2.0 5v 20v Turbo (zaklad 220HP) upravy Abarth to byl asi nejsilnějši motor co jsem držel v rukach a nevim kolik lidi co si čte tenhle članek o GSi muže mluvit z vlastni zkušenosti s podobně vykonym motorem - ja ano
Celkem zdravě závidím, Coupé 2.0 20V Turbo býval vždycky můj sen, design tohoto Fiata se mi vždycky líbil a s tímto 5ti válcem to musí být šupa, s 6° převodovkou a brzdami Brembo, navíc nějakou special edition z roku 1999-2000.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 28.03.2008 20:44, Martin 19
anonym napísal:
mladej týpek,kterej zakusil Opla a ted o něm jen básní!!Zkus se povozit taky v něčem jiným,pak budeš objektivnější...No snad s toho blbnutí vyrosteš a dostaneš rozum,Opel není nic extra,je pravda že starý dobrý osmiventily se jim sakra povedly,ale to je asi všechno!Kvalitní diesel motory nemely nikdy,musely si je kupovat od jiných(BMW,Isuzu,Fiat),jízdní vlastosti o ničem,karoserie a koroze,o tom víme všichni,design ext.i int.ubohej!Chvilku jsem v autoriz.Opelu makal,sype se to jako jiný káry,mož...
Mo je prvni auto byl Kadett GSi C20NE (8v) a moc chvaly na jeho adresu neposilam - motor dobrej - zbytek na nic. Astra byla moje cca. 4.opelacka kára. Nějakou dobu jsem měl 3.0 6v Nissana (zbyly mi pěkny fotky). Krom Oplu jsme začali dělat i do Fiat Coupe každej den se divam na dvě rozdělany Coupečka. 2.0 5v 20v Turbo (zaklad 220HP) upravy Abarth to byl asi nejsilnějši motor co jsem držel v rukach a nevim kolik lidi co si čte tenhle članek o GSi muže mluvit z vlastni zkušenosti s podobně vykonym motorem. Umim demoliční bagry,nakladaky,traktory,dodavky,osobaky a z motorky mam už 3 zlomeny obratle (MITO) myslim ,že mam hodně zkušenosti Ale rad si necham poradit
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 28.03.2008 22:02, RE: Martin 19
anonym napísal:
Mo je prvni auto byl Kadett GSi C20NE (8v) a moc chvaly na jeho adresu neposilam - motor dobrej - zbytek na nic. Astra byla moje cca. 4.opelacka kára. Nějakou dobu jsem měl 3.0 6v Nissana (zbyly mi pěkny fotky). Krom Oplu jsme začali dělat i do Fiat Coupe každej den se divam na dvě rozdělany Coupečka. 2.0 5v 20v Turbo (zaklad 220HP) upravy Abarth to byl asi nejsilnějši motor co jsem držel v rukach a nevim kolik lidi co si čte tenhle članek o GSi muže mluvit z vlastni zkušenosti s podobně vykonym...
V sedmnácti první Opel, teď je ti 19 a měls čtyři plus Nissana a ještě zkušenost s Fiatem Coupe. Hmm....A tři zlomený obratle z motorky a ještě umíš rozsvítit kotouče. Ne že děláš demoliční bagry,ale působíš na mě spíš jako demoliční četa. 3-4 měsíce a je u tebe po autě ne?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 29.03.2008 02:41, RE: Martin 19
anonym napísal:
V sedmnácti první Opel, teď je ti 19 a měls čtyři plus Nissana a ještě zkušenost s Fiatem Coupe. Hmm....A tři zlomený obratle z motorky a ještě umíš rozsvítit kotouče. Ne že děláš demoliční bagry,ale působíš na mě spíš jako demoliční četa. 3-4 měsíce a je u tebe po autě ne?
Bůh nás chraň potkat takového blbce na silnici.Měli by takové voli vyvážet někam na ostrovy a tam ať se pozabíjejí mezi sebou.Chudák auto.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 29.03.2008 20:43, edmund
Já běžně odrovnávám auto během tří měsíců, a jezdit umím na jedničku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 29.03.2008 21:15, RE: edmund
anonym napísal:
Jo taky mě takový expert co umí na jedničku poslal na 3 měsíce do nemocnice a rok marození. Výhoda, nohy mi zůstaly zdravé. A co tam postupně bylo borců. Takové víkendové noci ve Vinohradské nemocnici nad vchodem pro příjem pacientů. Provoz, že jsem celou noc oka nezamouřil. Toho nářku potom, té bolesti, zoufalého pláče přibuzných. Jo pane to je škola. Ubral jsem po návratu o 30%. A na to, že jsem najezdil přes melouna km, jsem zapoměl.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 03.04.2008 23:24, RE: edmund
anonym napísal:
Jo tak jezdit umíš na jedničku?O tom silně pochybuju!Kdo umí jezdit ,ví jak se k autu chovat aby ten jejich poklad zvládl všechno co si představují!!Ti co ví jak ho hned odrovnat jsou ubožáci!!!!O tom,že umíš jezdit si mužeš nechat jen zdát
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 03.04.2008 23:24, RE: edmund
anonym napísal:
Jo tak jezdit umíš na jedničku?O tom silně pochybuju!Kdo umí jezdit ,ví jak se k autu chovat aby ten jejich poklad zvládl všechno co si představují!!Ti co ví jak ho hned odrovnat jsou ubožáci!!!!O tom,že umíš jezdit si mužeš nechat jen zdát
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.