anonym napísal:
mladej týpek,kterej zakusil Opla a ted o něm jen básní!!Zkus se povozit taky v něčem jiným,pak budeš objektivnější...No snad s toho blbnutí vyrosteš a dostaneš rozum,Opel není nic extra,je pravda že starý dobrý osmiventily se jim sakra povedly,ale to je asi všechno!Kvalitní diesel motory nemely nikdy,musely si je kupovat od jiných(BMW,Isuzu,Fiat),jízdní vlastosti o ničem,karoserie a koroze,o tom víme všichni,design ext.i int.ubohej!Chvilku jsem v autoriz.Opelu makal,sype se to jako jiný káry,mož...
Mo je prvni auto byl Kadett GSi C20NE (8v) a moc chvaly na jeho adresu neposilam - motor dobrej - zbytek na nic. Astra byla moje cca. 4.opelacka kára. Nějakou dobu jsem měl 3.0 6v Nissana (zbyly mi pěkny fotky). Krom Oplu jsme začali dělat i do Fiat Coupe každej den se divam na dvě rozdělany Coupečka. 2.0 5v 20v Turbo (zaklad 220HP) upravy Abarth to byl asi nejsilnějši motor co jsem držel v rukach a nevim kolik lidi co si čte tenhle članek o GSi muže mluvit z vlastni zkušenosti s podobně vykonym motorem. Umim demoliční bagry,nakladaky,traktory,dodavky,osobaky a z motorky mam už 3 zlomeny obratle (MITO) myslim ,že mam hodně zkušenosti
Ale rad si necham poradit