tomaskrtek napísal:
ona ta poznámka je velice trefná, odpovídá totiž realitě. frajírci v oktách či golfech tdi jsou prostě skutečnost, stejně jako to že po ´´načipování´´ jsou z nich dravci co si dávají k svačině třílitrové benzíny. nevadí že se 100 metrů za nimi nedá jet, že mají mastný flek na zadním nárazníku, hlavně že se předhánějí v tom, za jak málo jim to jezdí a jak rychle-rychleji-nejrychleji. a často se k nim řadí řidiči firemních flotil, zhusta vybaveni stejným náčiním, jen o něco novějším. ale o to větš...
pocuvaj ma krtko, ja som napisal, ze by som skor uveril 4200, co u japoncov prave byva zvykom mat kratke prevodovky, ktore si nerozumeju s dialnicou ale netvrdim to na isto, to si si mohol vsimnut a nie rypat...
...vidim ale, ze mas psychicky problem s TDI, zeby ta tvoje biela perlet boli vyhodene peniaze?
Nechapem toto skatulkovanie, kto ma tdi je magor? Trpis komplexom menejcennosti? Zato ze ta obehne TDI? Tak mu nezavadzaj...samoska sam neznasam tuzerov a podobnych magorov ale priklad z dneska, idem na Fabii nie TDI ani HTP, za dedinou chcem predbiehat magora v Logane MCV, ktory ani nahodou nepojde rychlejsie ako 7O (bez zjavneho dovodu). Takze smerovka, pozriem za seba, dam plny plyn aby som trosku ziskal a uz sa vyklanam do vedlajsieho pruhu, vtom som si ale vsimol, ze asi tridsatrocny tupec cumi do spataku a caka na mna aby mi mohol dupnut na brzdu...takze ja na brzdy nechapem jeho dementnost - nespravil som nic co by bolo neregulerne, mal som ho v pazi ale toto ma tak nasralo, ze som mal chut mu natasat...samoska zeby som to neurobil...takze znovu predbieham a on vidim ako podradi ked som vedla neho a zacne turovat loganku, esteze sa posral zo zatacky inak by som ho asi ozaj zastavil...mne je suma fuk kto v com jazdi ci TDI HTP,DCI, V12, len proste zi a nechaj zit. Isiel som v ramci firmy a nemal som chut ani cas plachtit, kvoli dementovi 70, takze som si dovolil obiehat....esteze to nebola biela perlet bpo by som bol za debila s vyholenou hlavou:)